2018 Eylül-Ekim donmuş transfer olucaklar gelin konuşalım....

Tatlım inşallah öyledir bende seninle aynıyım şuan 5. Gün 2 embriyo tranfer edildi 7. Günümdeyim busbh idrar testi yaptm bende çift çizgi ama neden bilmiyorum sevinemiyorum dün kahverengi akıntım olmuştu korkuyorum galiba
ya sorma insan inanamıyor ki bu zorlu yollardan sonra dondurulmuş embriyo Yanlış ihtimali zor gibi sende endişe etme tatlım benim transferin 3.günü çok çok az olmuştu demekki anca yerleşiyorlar kazı çalışması bunlar diye düşünüyorum tabi:dua:

kızlar ben göbekten kan sulandırici iğne yapıyorum clexane hcg hormonu içerir mi bu iğne ondan pozitif çıkmış olabilir mi acaba

kızlar ben göbekten kan sulandırici iğne yapıyorum clexane hcg hormonu içerir mi bu iğne ondan pozitif çıkmış olabilir mi acaba
Canim bende kan sulandirici kullanmadim. Gecen hafta persembe gunu lekelenmem oldugu icin doktorum test gunum gelmeden bgn ver demisti kan testini ve tok karna vermistim. Estrofem ve progestan igne kullaniorum. Ama hastanedeki farkli bir doktor ilaclardan yuksek cikmis olabilir demisti. Cumartesi de ac karna ver demisti. hersetseyden korkar oldum. 2 gun zor beklemistim artis olacak mi diye. Simdide 2 hafta keseyi gormek icin bekle dedi. Allah saglikli sihatli minik muciler nasip etsin hepimize

Canim bende kan sulandirici kullanmadim. Gecen hafta persembe gunu lekelenmem oldugu icin doktorum test gunum gelmeden bgn ver demisti kan testini ve tok karna vermistim. Estrofem ve progestan igne kullaniorum. Ama hastanedeki farkli bir doktor ilaclardan yuksek cikmis olabilir demisti. Cumartesi de ac karna ver demisti. hersetseyden korkar oldum. 2 gun zor beklemistim artis olacak mi diye. Simdide 2 hafta keseyi gormek icin bekle dedi. Allah saglikli sihatli minik muciler nasip etsin hepimize
Öyle canım bu yolun yarısından çoğu zaten beklemek yeterki olsun sağlıklı olsunlar da beklemeye de alışıyor insan bugünlerine şükür canım hiç anne olamayacak miyim derken bu heyecanlı stresli bekleyis bile yanında daha güzeldir miniklerimiz hep bizle kalır inşallah :dua:

Back
X