Merhaba kızlar bu başlığı yeni buldum kısaca kendimden bahsedeyim kendi memleketimde iki defa tüp bebek denedim ama olmadı merkezde iyi değildi zaten sonra yine kadınlar klubü araştırmalarımda şişli memorial yaptırmaya karar verdim 2016 mart ayında şişli memorialde tüp bebek yaptırdım ve bir tane 5. gün embriyosu ile hamile kaldım şükürler oldun rabbime 2016 aralık ayında oğlumu kucağıma aldım şimdi oğlum iki yaşıma gircek allahın izni ile sonra benim üç tane 5. gün embriyom vardı onları dondurmuştuk eylül ayında hastaneyi aradım kan tahlilleri ultrason muayenem ve ilaçlı rahim filmi sonuçlarını hastaneye gönderdim bu ay ekimin 7 sinde adet oldum 8 ekimde doğum doktoruma gittim bu arada tedavi uzaktan naturel siklus oluyor 16 ekimde gittim ve 19 ekimde gittim hepsinde de rutin olarak ragim kalınlığı ve kan tahlillerini yaptırıp hastaneye gönderdim bugün sabah tekrar doktora gidecem adetimin 16. günü olmuş oluyor rahim kalınlığım cuma günü 6.5 du bu sabah bakalım ne çıkacak cuma günü hastaneden beni aradıklarında Rahim kalınlığı ve yumurtalar semra hocanın istediği düzeyde olmaz ise çarşamba günü İstanbul’da olmam gerekiyor transfere kadar takibim orda yapılcakmış aranızda naturel siklus yani ilaçsız tedavi olup benim gibi olan varmı yada transferiniz adetin kaçıncı günü oldu benim ki bakalım ne zaman olcak büyük ihtimalle sanki hafta sonuna denk gelecek gibi hayırlısı artık işte böyle kızlar konu ile alakalı bilgisi olan varsa cevap yazarsanız sevinirim sizleri gelişmelerden haberdar ederim