2018 Eylül-Ekim donmuş transfer olucaklar gelin konuşalım....

Canım sonucun pozitif olduğu için soruyorum.. transferden ne kadar zaman sonra banyo yaptın? Bildiğim kadarıyla namaz kılıyorsun oyüzden sordum ben eve gelir gelmez 2 saat dinlenip sonra banyo yapmak niyetimdeyim acaba yasak koydu mu doktorun?
canim ben flot
O benim hep oluyordu canım transferden beri. Yatıp dinlenmek en iyisi şuan da :)
cok sagol canim 2gundur cok ayakta kaldim. kasiklarimda hafif agrilar oluyodu ancak dun brden siddetli olunca cok korktum neyseki bu gun iyiyim, artik dinlencem yaa valla cikmiycam yataktan.. sagolasin canim bu arada icime su serptin valla. senin kacinci haftan peki?

kızlar geçen hafta cumartesi günü bir anda kanamam başladı. hemen doktorumu aradım yönlendirdi hastaneye. prugestan iğnesini 50ml kullanıyordum her gün 1 00'e çıkarttı. Birde duphaston sabah akşam ilaç verdi. Hatta hastanede ki doktor vajinel jel vermişti. Onu kullanma ilaçı al dedi. ulturasona girdim cumartesi kese gözüktü 7,5m içinde kanama yokmuş o akşam serum fln durdurdular. ama şimdi gene başladı kahverengi lekelenmem gerçi o gün kahverengi değildi. inşallah geçer. bu cumartesi kendi doktoruma gideceğim. bir an önce cumartesi gelsin bebeğim iyi olsun lütfen çok korkuyorumm:(:(:(:(

Canım bende de var hipotiroid 3 senedir ilaç Kullanıyorum. Tsh degerim 5 civarında seyrediyordu ilaçla 2 nin altına düştü çok.sukur ama hamile kalınca ilaç kullandigim halde artmaya başlamış şimdi.ilacin dozunu arttırdı doktor. Korkma ilaçla yoluna girer. Hamilelikte farklılıklar olabilirmiş.
benim tsh degerimde gebelik oncesi 4.9du doktor euthyrox 25 mg verdi.degerim normal sinirlara donmustu. simdi 5+4 teyim. dun bi test yaptirdim bugun sonuc cikicak bakalim ne durumda.

kızlar geçen hafta cumartesi günü bir anda kanamam başladı. hemen doktorumu aradım yönlendirdi hastaneye. prugestan iğnesini 50ml kullanıyordum her gün 1 00'e çıkarttı. Birde duphaston sabah akşam ilaç verdi. Hatta hastanede ki doktor vajinel jel vermişti. Onu kullanma ilaçı al dedi. ulturasona girdim cumartesi kese gözüktü 7,5m içinde kanama yokmuş o akşam serum fln durdurdular. ama şimdi gene başladı kahverengi lekelenmem gerçi o gün kahverengi değildi. inşallah geçer. bu cumartesi kendi doktoruma gideceğim. bir an önce cumartesi gelsin bebeğim iyi olsun lütfen çok korkuyorumm:KK43::KK43::KK43::KK43:
alah yardimcin olsun canim. benimde dun kahverengi lekelenmem oldu doktor proluton depot ampul hemen yaptir dedi gecti sukur, doktorunu bilgilendir yonlendiriyor hemen. ins. yavrularimizi saglicakla kucagimiza aliriz.

canim ben flot

cok sagol canim 2gundur cok ayakta kaldim. kasiklarimda hafif agrilar oluyodu ancak dun brden siddetli olunca cok korktum neyseki bu gun iyiyim, artik dinlencem yaa valla cikmiycam yataktan.. sagolasin canim bu arada icime su serptin valla. senin kacinci haftan peki?
Ben 7 haftalik oldum canım. Benimde lekelenmem tamamen bitti çok şükür. Demek ki gebelikte kahverengi lekelenme çok önemli değil. Korkuttu bizi ama geçti:)

Canım korkma endişe etme benim transferin 9.cu gününden bu yana kahverengi lekelenmem var nerdeyse ögreneli bir ay olacak hergün lekelenmeler oluyo bişi olsa bana olurdu doktor rahim genişledikçe kese büyüdükçe olacak normaldir kafana takip moralini bozma dedi ama dediğim gibi transferden beri bende öyle

Evet benim de var kahverengi lekelenmem ve bi kere kanama da oldu, çok şükür ikisi de iyiler. Bikaç gün özellikle kıpırtısız yatmak iyi geliyor..

kızlar geçen hafta cumartesi günü bir anda kanamam başladı. hemen doktorumu aradım yönlendirdi hastaneye. prugestan iğnesini 50ml kullanıyordum her gün 1 00'e çıkarttı. Birde duphaston sabah akşam ilaç verdi. Hatta hastanede ki doktor vajinel jel vermişti. Onu kullanma ilaçı al dedi. ulturasona girdim cumartesi kese gözüktü 7,5m içinde kanama yokmuş o akşam serum fln durdurdular. ama şimdi gene başladı kahverengi lekelenmem gerçi o gün kahverengi değildi. inşallah geçer. bu cumartesi kendi doktoruma gideceğim. bir an önce cumartesi gelsin bebeğim iyi olsun lütfen çok korkuyorumm:KK43::KK43::KK43::KK43:
Benim de oldu çok korkmuştum,kanama sadece 1 kere geldi ve kesildi. aynı şekilde günde 2 iğne yaptırdım, 2 gün sonra iğneyi 1’e düştük, 4-5 gün yemekleri de yatakta yiyecek şekilde yattım sadece tuvalete kalktım. 10 gün oldu hala tedbir için evdeyim. 1 kere kontrole gittim, iyilerdi sorun yoktu. Yarın tekrar kontrolüm var, umarım her şey yolundadır. Doktor kanama alanı görmedi, ya rahim büyüğü için damarlardan ya da önceki yumurtlamamdan kalanlar varmış onlar olabilir dedi..

Ben 7 haftalik oldum canım. Benimde lekelenmem tamamen bitti çok şükür. Demek ki gebelikte kahverengi lekelenme çok önemli değil. Korkuttu bizi ama geçti:)
lekelenme normalmis ama kanama olursa o tehlikeli ama eger guclu bir embriyo ise her seyin ustesinden geliyo . ins. hepimiz guzel sonuclar aliriz.

Benim de oldu çok korkmuştum,kanama sadece 1 kere geldi ve kesildi. aynı şekilde günde 2 iğne yaptırdım, 2 gün sonra iğneyi 1’e düştük, 4-5 gün yemekleri de yatakta yiyecek şekilde yattım sadece tuvalete kalktım. 10 gün oldu hala tedbir için evdeyim. 1 kere kontrole gittim, iyilerdi sorun yoktu. Yarın tekrar kontrolüm var, umarım her şey yolundadır. Doktor kanama alanı görmedi, ya rahim büyüğü için damarlardan ya da önceki yumurtlamamdan kalanlar varmış onlar olabilir dedi..
aynen canim cok sukur rabbim saglicakla kucagimiza almayi ve her daim guzel haberlerini duymayi nasip etsin.

Canım tüp bebekle hamile olan can arkadaşım var oda şimdi kucağına aldı çok şükür onunda ilk zamanlarda bardaktan boşanırcasına kanaması olurdu acile giderdi düşük yaptım diye bakarlardı bebekte bişi yok ama neden kanama oldugunuda anlayamazlardı tam 5 ayına kadar böyle defalarca kanaması oldu ama maşallah tosun gibi şimdi bi kızı oldu bana hep umut oldu o arkadaşım Allah diler isterse onu orda büyütecek ve dünyaya getirtecek aslında bizim elimizde bizi yok hepimiz Allah'a emanetiz inşallah güzel günler bizi bekler yıllar sonra hatırlar bizde bunları yaşamıştık deriz ne zordu yaa deriz

Canım tüp bebekle hamile olan can arkadaşım var oda şimdi kucağına aldı çok şükür onunda ilk zamanlarda bardaktan boşanırcasına kanaması olurdu acile giderdi düşük yaptım diye bakarlardı bebekte bişi yok ama neden kanama oldugunuda anlayamazlardı tam 5 ayına kadar böyle defalarca kanaması oldu ama maşallah tosun gibi şimdi bi kızı oldu bana hep umut oldu o arkadaşım Allah diler isterse onu orda büyütecek ve dünyaya getirtecek aslında bizim elimizde bizi yok hepimiz Allah'a emanetiz inşallah güzel günler bizi bekler yıllar sonra hatırlar bizde bunları yaşamıştık deriz ne zordu yaa deriz

Maşallah arkadaşına. İnsan ne olursa olsun regl değilsin ya kan görünce heyecan basıyor. Sağol moral oldun ❤️

Canim bende de tiroid sorunu var ama zehirli deil sadece tsh degerim yuksek ama ilacla 2.5 altina dusuruorum yani hergun ilac kullaniorum ama tup bebek tedavisine basladigmda bana estrofem vermislerdi. Transfere gitmeden once oylesine olcturmek istedim bir baktim 4,5 tby hemen doktorumla irtibata gectim ilactan dolayi yukseliyormus hemen ilacimin dozunu fazlalastirdik suan bebegim tutundu cok sukur ama henuz kalp atislarini gormedik yeni keseyi gorduk
canım merhaba cevabinizi yeni gordum yarin adet gunum var ama suan kahverengi lekelenme yasiyorum adet onceside olabir yaklasık olarak goguslerimde acayip sekilde sızı vardı psikolojik olarak olabilir ama yemeklerden sanki tiksindim gibi oldum ama tabiri caizsse fazlasiylada yedim yemekleri :) ama galiba olmak istedigimde inanmis olabilirim :) seninkide hayirli olsun canim Allahim kucagina ladirsin insaAllah

kizlar ya benim transferden sonraki
Kıxlar benimde dondurulmuş 5. Gün embriyosu. Ben psikolojik açıdan keyfi dondurmuştum 19 yumurtadan sadece toplam 2 tane kaliteli çıktı onları da dondurdum. Transferden sonra 7. Gün kan değerim 169, 9. Gün değerim 496 çıktı
gozunuz aydin ..ins. saglicakla kucaginiza alirsiniz.

Kıxlar benimde dondurulmuş 5. Gün embriyosu. Ben psikolojik açıdan keyfi dondurmuştum 19 yumurtadan sadece toplam 2 tane kaliteli çıktı onları da dondurdum. Transferden sonra 7. Gün kan değerim 169, 9. Gün değerim 496 çıktı

Maşallah değerlerin baya yüksek çıkmış hayırlı olsun rabbim devamını nasip etsin canim

Kızlar biz bugün keseyi gördük :) yalnız aklıma takılan benim sat 19 eylül. Transfer tarihim 9 ekim sonuç öğrendiğim tarih 19 ekim. Doktor 1 aylık dedi. Sata göre 1 hafta fazla olması gerekmezmiydi

Kızlar biz bugün keseyi gördük :) yalnız aklıma takılan benim sat 19 eylül. Transfer tarihim 9 ekim sonuç öğrendiğim tarih 19 ekim. Doktor 1 aylık dedi. Sata göre 1 hafta fazla olması gerekmezmiydi
Ahh ahh aynısı basima geldi..tedavi olduğum hastaneyi aradım sordum taa arada 1 hafta oynaması normal dedi. Tüp bebek hamilelimlerinde olabilirmiş. Içim rahatladı ne yalan soylıyım. Önemli olan sağlıklı büyümesi. Sen de çok düşünme

Back
X