2018 Eylül-Ekim donmuş transfer olucaklar gelin konuşalım....

Ahh ahh aynısı basima geldi..tedavi olduğum hastaneyi aradım sordum taa arada 1 hafta oynaması normal dedi. Tüp bebek hamilelimlerinde olabilirmiş. Içim rahatladı ne yalan soylıyım. Önemli olan sağlıklı büyümesi. Sen de çok düşünme
Bide farkettim seninle çok şeyimiz aynı gidiyor :D

Kızlar biz bugün keseyi gördük :) yalnız aklıma takılan benim sat 19 eylül. Transfer tarihim 9 ekim sonuç öğrendiğim tarih 19 ekim. Doktor 1 aylık dedi. Sata göre 1 hafta fazla olması gerekmezmiydi
Sen o zmn kalp atışıda duyarsın :)
ins. canim cok merak ediyorum sonuclaimi bende paylasiim canim

Merhaba arkadaşlar , dondurulmuşlarla 31 Ekim’de transferim olacak. Bugun Acıbadem maslakta gebelik aşısını yaptılar. Ben işlemden çok korktuğum için bugün kendimi biraz kastım. Şimdi lavaboya çıkınca kanamam olmuş biraz. Transfer gibi bir işlem gebelik aşısıda. Normal mi kanaması Arkadaşlar? Bilgisi olan varsa cevap verirse sevinirim..

Canım senin transfer nezmn oldu sat ne zamndı
sat 17 eylul transfer 4 ekim canim. sende de mi rahim dinlendirme teknigi uygulandi. benim doktorum istanbul florance nighting gale da prof. dr bulent baysal .. yumurta toplamadan sonra karin ici odem riski var dedi embriyolar donduruldu ilk adetten sonra biraz ilac tedavisi sonra transfer dedi . 4 ekimde transferi yaptilar 14unde ilk beta hcg 442 16 sinda 891 ve 25 ekimde son yaptirdigimda da 11750 .. bana ilk beta hcg sonucundan sonra 2hafta sonra gel dedi ben istanbul disindayim. haftaya ucusum. 1kasimda ins. keseleri gorucez umarim kalp atislarinida duyarim pit pitlarimin. sen gittin sanirim kese kontrolune?

Merhaba arkadaşlar , dondurulmuşlarla 31 Ekim’de transferim olacak. Bugun Acıbadem maslakta gebelik aşısını yaptılar. Ben işlemden çok korktuğum için bugün kendimi biraz kastım. Şimdi lavaboya çıkınca kanamam olmuş biraz. Transfer gibi bir işlem gebelik aşısıda. Normal mi kanaması Arkadaşlar? Bilgisi olan varsa cevap verirse sevinirim..
benim hic bilgim yok gebelik asisi ilk defa duyuyorum canim.

benim hic bilgim yok gebelik asisi ilk defa duyuyorum canim.
bu arada kanamayi mutlaka doktoru ara sor biz ne desek yalan olur. bilgilendir. genelde rahme islem uygulandigi icin kahverengimsi lekelenmeler hafif kanamalar normal. benim opudan sonra olmustu hafif kanamam lekelenme seklinde ama sen yinede doktoru ara canim.

Kızlar gece 3 de wc ye kalktım
Çamaşırımda adet öncesi ya da bitimi gibi kahverengi lekeler vardı
Baya vardı ama çamaşırın ağ kısmı dolmuş

Basınıza böyle birsey geldi mi
Sabah doktoruma mesaj yazdım
Kırmızıya dönerse leke gel ilaçlarına aksatma DEDİ
Çok korkuyorum sunada

sat 17 eylul transfer 4 ekim canim. sende de mi rahim dinlendirme teknigi uygulandi. benim doktorum istanbul florance nighting gale da prof. dr bulent baysal .. yumurta toplamadan sonra karin ici odem riski var dedi embriyolar donduruldu ilk adetten sonra biraz ilac tedavisi sonra transfer dedi . 4 ekimde transferi yaptilar 14unde ilk beta hcg 442 16 sinda 891 ve 25 ekimde son yaptirdigimda da 11750 .. bana ilk beta hcg sonucundan sonra 2hafta sonra gel dedi ben istanbul disindayim. haftaya ucusum. 1kasimda ins. keseleri gorucez umarim kalp atislarinida duyarim pit pitlarimin. sen gittin sanirim kese kontrolune?
Masallah canım:) hayırlı uğurlu olsun..
Merak etme duyarsın kalp atışlarını miniklerin:)
Benim iki embriyo transfer edildi 1 tuttu canım o yüzden ben hcgde sorun yaşadım iki hafta hep yavaş yavaş arttı. Şimdi yolunda şükür. Devamını görücez..

Kızlar gece 3 de wc ye kalktım
Çamaşırımda adet öncesi ya da bitimi gibi kahverengi lekeler vardı
Baya vardı ama çamaşırın ağ kısmı dolmuş

Basınıza böyle birsey geldi mi
Sabah doktoruma mesaj yazdım
Kırmızıya dönerse leke gel ilaçlarına aksatma DEDİ
Çok korkuyorum sunada
Bende de olmuştu ya canım. Geçen gün kahverengi lekelenme tamam belki çok değildi ama korkutmaya yetti. Gözlemle bakalım bitecek mi hemen. Ve sakin ol..

Back
X