2018 Eylül-Ekim donmuş transfer olucaklar gelin konuşalım....

Kızlar gece 3 de wc ye kalktım
Çamaşırımda adet öncesi ya da bitimi gibi kahverengi lekeler vardı
Baya vardı ama çamaşırın ağ kısmı dolmuş

Basınıza böyle birsey geldi mi
Sabah doktoruma mesaj yazdım
Kırmızıya dönerse leke gel ilaçlarına aksatma DEDİ
Çok korkuyorum sunada
Benim belli olmadan evvel olmuştu ayaklarımı yüksekte tutup istirahat etmemmi söylediler progesteron kullanıyo musun canım sen

sat 17 eylul transfer 4 ekim canim. sende de mi rahim dinlendirme teknigi uygulandi. benim doktorum istanbul florance nighting gale da prof. dr bulent baysal .. yumurta toplamadan sonra karin ici odem riski var dedi embriyolar donduruldu ilk adetten sonra biraz ilac tedavisi sonra transfer dedi . 4 ekimde transferi yaptilar 14unde ilk beta hcg 442 16 sinda 891 ve 25 ekimde son yaptirdigimda da 11750 .. bana ilk beta hcg sonucundan sonra 2hafta sonra gel dedi ben istanbul disindayim. haftaya ucusum. 1kasimda ins. keseleri gorucez umarim kalp atislarinida duyarim pit pitlarimin. sen gittin sanirim kese kontrolune?
Tarihlerimiz hemen hemen aynı canım 19 eylül sat, transfer 9 ekimdi benimde. 5.gün embriyosu 2 tane transfer edildi. 19 ekimde beta 593 çıktı 2 gün sınra 1290 olmuştu bidaha baktırmadım. 1 hafta sonra yani dün doktora gittim 1 tane kese gördü 9 kasımda gidicem tekrar inşallah kalp seside duyarım.

Çok korkuyorum sunada
sali aksami aynisi oldu bana canim doktor proluton depot iğne yazdi 1tane.

Tarihlerimiz hemen hemen aynı canım 19 eylül sat, transfer 9 ekimdi benimde. 5.gün embriyosu 2 tane transfer edildi. 19 ekimde beta 593 çıktı 2 gün sınra 1290 olmuştu bidaha baktırmadım. 1 hafta sonra yani dün doktora gittim 1 tane kese gördü 9 kasımda gidicem tekrar inşallah kalp seside duyarım.
ins. canimmmm haberleselim arada 1kasim benim cokk heyecanliyim.

Çok korkuyorum sunada

Benim de kahverengiyle başladı crinone jel o renk geliyordu. Kahverengi artınca günde 1 progestan iğneye başlattılar. coraspin’i kestiler. Sonra bir akşam kanamam oldu 1,5 ped kadar ve çok korktum, o akşam kanama kesildi. iğneyi 2-3 gün süresince günde 2’ye çıkardılar. Kontrole gittim ikisi de iyi, kanama alanı yok, nedeni bilinemedi. Sonra tekrar 1 iğne devam ettim. Hep evde yat dinlen dediler. 2 haftadır evdeyim. Geçen gün çok az kanamam daha oldu ince pede ve kesildi. Kontrole gittim dün, her şey yolunda..

Benim de kahverengiyle başladı crinone jel o renk geliyordu. Kahverengi artınca günde 1 progestan iğneye başlattılar. coraspin’i kestiler. Sonra bir akşam kanamam oldu 1,5 ped kadar ve çok korktum, o akşam kanama kesildi. iğneyi 2-3 gün süresince günde 2’ye çıkardılar. Kontrole gittim ikisi de iyi, kanama alanı yok, nedeni bilinemedi. Sonra tekrar 1 iğne devam ettim. Hep evde yat dinlen dediler. 2 haftadır evdeyim. Geçen gün çok az kanamam daha oldu ince pede ve kesildi. Kontrole gittim dün, her şey yolunda..
Sana da gecmıs olsun canım
İnsallah birdaha olmaz

merhabalar öncelikle tüm hamişlere hayırlı olsun :anneadayı::KK200: benim hikayem pek uzun aslında ama tekrardan yani 2.defa tüp bebek sürecine girecegim ve inşallah kasım adetimin 2.günü yani ortalama 2 ya da 3 kasım gibi yine aynı doktoruma gidecegim. dondurulmuş embriyo transferi olacagım ve endişeliyim tabi ilk bebegimi 3.5 aylıkken kaybetmiştim şimdi aynı şeyi yaşayacak mıyım yoksa sağ salim kucagıma mı alacagım diye düşünmüyor değilim fakat sizlere bir sorum olacak arkadaşlar..
dondurulmuş embriyo öncesi dikkat etmem gereken birşey var mıdır tecrübelerinizi dinlemek isterim..:dua: Allah hepimize hayırlı evlatlar versin

merhabalar öncelikle tüm hamişlere hayırlı olsun :anneadayı::KK200: benim hikayem pek uzun aslında ama tekrardan yani 2.defa tüp bebek sürecine girecegim ve inşallah kasım adetimin 2.günü yani ortalama 2 ya da 3 kasım gibi yine aynı doktoruma gidecegim. dondurulmuş embriyo transferi olacagım ve endişeliyim tabi ilk bebegimi 3.5 aylıkken kaybetmiştim şimdi aynı şeyi yaşayacak mıyım yoksa sağ salim kucagıma mı alacagım diye düşünmüyor değilim fakat sizlere bir sorum olacak arkadaşlar..
dondurulmuş embriyo öncesi dikkat etmem gereken birşey var mıdır tecrübelerinizi dinlemek isterim..:dua: Allah hepimize hayırlı evlatlar versin[/QUOTE
Bende de şimdi kalp atışı korkuları başladı inşallah sağlıcakla ilerler. Tabi sonradanda görünebilir sağlıklı olsunda tek çift nasıl olursa olsun senin de 2 mi transfer edildi
aynen canim ins. evet benimde 2 minnos.

Back
X