- 12 Ekim 2018
- 287
- 265
- 23
- 42
- Konu Sahibi cocukoloji
- #1.801
galiba..Tüp bebek yaptıranlarda hep lekelenme kanama oluyor mu yani sanki diğer normal gebeliklere göre bi hayli fazla geldi bana
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
galiba..Tüp bebek yaptıranlarda hep lekelenme kanama oluyor mu yani sanki diğer normal gebeliklere göre bi hayli fazla geldi bana
rabbim sabrini vetsin canim. ins. bu yavrunu kucagina saglikla alirsin. genel olarak beslenmene dikkat etsen yetet canim bolcada su ic. rabbim yardimcin olsun. guzel habetlerini bekliyortuz.merhabalar öncelikle tüm hamişlere hayırlı olsunbenim hikayem pek uzun aslında ama tekrardan yani 2.defa tüp bebek sürecine girecegim ve inşallah kasım adetimin 2.günü yani ortalama 2 ya da 3 kasım gibi yine aynı doktoruma gidecegim. dondurulmuş embriyo transferi olacagım ve endişeliyim tabi ilk bebegimi 3.5 aylıkken kaybetmiştim şimdi aynı şeyi yaşayacak mıyım yoksa sağ salim kucagıma mı alacagım diye düşünmüyor değilim fakat sizlere bir sorum olacak arkadaşlar..
dondurulmuş embriyo öncesi dikkat etmem gereken birşey var mıdır tecrübelerinizi dinlemek isterim..Allah hepimize hayırlı evlatlar versin
telefondan yazinca bazen goremiyorum tekrar tekrar sormusum canim :) artik unutmam ama :) haberlesiriz bebislrimizin sagliklariniEvet canım benim sat 19 eylüldü
Bakalım seni kese kaç tane görünücek meraklandım. Belirti falan yaşamaya başladn mıtelefondan yazinca bazen goremiyorum tekrar tekrar sormusum canim :) artik unutmam ama :) haberlesiriz bebislrimizin sagliklarini![]()
mide bulantilarim basladi suyun bile tadi degisti. 3lt su icen ben 1lt zor iviyorum canim. gogus agrisi falan gecti kasiklarom bazen agtiyo. senin bulanti basladi mi,?Bakalım seni kese kaç tane görünücek meraklandım. Belirti falan yaşamaya başladn mı
Canım iyiyim , sen nasılsın ? Nasıl gidiyor ? Var mı değişiklik :)berlin8982 nasılsın ?
Saniyelik bi midem kalkıyor çok nadir ama geçiyor hemen, gögüs ağrım günden gğne çoğaldı ben akşamları çok halsiz oluyrm bacaklarmn dermanı olmuyor gündüz enerjim iyi ama sadece fazlaca ayakta olursam belim ağrıyorkizlar ya suyun tadi cok garip gelmeye basladi icince
mide bulantilarim basladi suyun bile tadi degisti. 3lt su icen ben 1lt zor iviyorum canim. gogus agrisi falan gecti kasiklarom bazen agtiyo. senin bulanti basladi mi,?
Kaç haftalıksın canm bende akşamları aynı sen gibiyimSaniyelik bi midem kalkıyor çok nadir ama geçiyor hemen, gögüs ağrım günden gğne çoğaldı ben akşamları çok halsiz oluyrm bacaklarmn dermanı olmuyor gündüz enerjim iyi ama sadece fazlaca ayakta olursam belim ağrıyor
Canım en son adet tarihime göre 5+3 üm sen?Kaç haftalıksın canm bende akşamları aynı sen gibiyim
BEnde 5+4 canm adet tarhime göre tüp bebek transfer 8 Ekim.Canım en son adet tarihime göre 5+3 üm sen?
İyiyimCanım iyiyim , sen nasılsın ? Nasıl gidiyor ? Var mı değişiklik :)
İyiyim
Dün gece biraz kanamam oldu kahverengi şekilde panik oldum
Doktorum kırmızı değilse korkmak DEDİ
İlaçlara devam et DEDİ
Sende nasıl durumlar
Zaman geçtikçe bakalım neler yaşıycaz sağlıklı olsunlardaKızlar ilerledikçe gerçekten daha zor oluyor . Bende daha başındayım ama geçen haftalara göre bile daha zorlandığımı farkediyorum . Bugün evi sildim (vileda ile hani öyle haldır huldur bir temizlik değil ) belim sanki ortadan ayrıldı ikiye . Şu an attım kendimi yatağa , fenalardayım , nefes alamıyorum . Allah hepimizin yardımcısı olsun![]()
Benimde 9 ekimdi canımBEnde 5+4 canm adet tarhime göre tüp bebek transfer 8 Ekim.
Yavas yavas parca parca yap canm ayakta cok kalma benimyeni oldugu halde işteykwn cok agrım oluyot evde daha rahatım allah yardmcn olsnKızlar ilerledikçe gerçekten daha zor oluyor . Bende daha başındayım ama geçen haftalara göre bile daha zorlandığımı farkediyorum . Bugün evi sildim (vileda ile hani öyle haldır huldur bir temizlik değil ) belim sanki ortadan ayrıldı ikiye . Şu an attım kendimi yatağa , fenalardayım , nefes alamıyorum . Allah hepimizin yardımcısı olsun![]()
Hımm evet çoğul kişide oluyormus bu lekeler sanirimKahverengi daha önceden olmuş bir kanama . Yani korkma . Bende de leke şeklinde olmuştu . Aynısını banada dedi doktorum . Benim bulantılarım epey azaldı ama bu seferde fena belim ağrıyor . Daha şimdiden sırt üstü yatamıyorum karnım geriliyor gibi . hatta şimdi eşim belime yastık koydu döndüm adama k*çımı yatıyorumsen duydun mu kalbini ?
![]()
Zaten öyle yapıyorum , ama yine de çok fena . Neyse allah sağlıkla aramıza gelmeyi nasip etsin de , dayanırız :)Yavas yavas parca parca yap canm ayakta cok kalma benimyeni oldugu halde işteykwn cok agrım oluyot evde daha rahatım allah yardmcn olsn