- 6 Mayıs 2017
- 6.441
- 7.743
- 198
- Konu Sahibi cocukoloji
- #1.881
Kızlar bişey sorcam size transfer anında embriyonun rahime bırakılırken o anın ultrason görüntüsünü herkese veriyorlar mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay çok sevindim canım hele kalp atışlarını duy o daha güzel :)Ben dayanamadım bugünden gittim çok şükür kesede bişey yok hatta kalp atışlarını gördüm :) herşey iyi görünüyor ama lekelenme istediğimiz bişey değil dedi bak çok kıymetli gebelik, ev işi falan yapmıyosun dedi. Bilginiz olsun kızlar ille lekelenme olması gerekmiyor dikkar edin sizlerde
Amin kuzum inşallah tez zamanda Allah ım nasip etsin hepimiz sağlıcakla alalım kucağımızaAy çok sevindim canım hele kalp atışlarını duy o daha güzel :)
Rabbim bütün isteyenlere nasip etsin insallah tez zamanda..
Valla bana vermedilerKızlar bişey sorcam size transfer anında embriyonun rahime bırakılırken o anın ultrason görüntüsünü herkese veriyorlar mı?
ben hem devlette hem ozelde yaptirdim ikisinde de vermislerdi canimKızlar bişey sorcam size transfer anında embriyonun rahime bırakılırken o anın ultrason görüntüsünü herkese veriyorlar mı?
Ne güzel canım inşallah sağ salim kucağına almak nasip olsun :))) banada dua et 22 kasımda transferim..ben hem devlette hem ozelde yaptirdim ikisinde de vermislerdi canim
Allah yardimcin olsun canim hayirlisiyla en yakin zamanda Rabbim nasip ederNe güzel canım inşallah sağ salim kucağına almak nasip olsun :))) banada dua et 22 kasımda transferim..
Ohhh ne güzel yapmışsınız, allah sağlıkla tamamına erdirsin inşallahBen dayanamadım bugünden gittim çok şükür kesede bişey yok hatta kalp atışlarını gördüm :) herşey iyi görünüyor ama lekelenme istediğimiz bişey değil dedi bak çok kıymetli gebelik, ev işi falan yapmıyosun dedi. Bilginiz olsun kızlar ille lekelenme olması gerekmiyor dikkar edin sizlerde
bana verdilerKızlar bişey sorcam size transfer anında embriyonun rahime bırakılırken o anın ultrason görüntüsünü herkese veriyorlar mı?
Ultrason resmimi yoksa embriyonun yerleştirilmeden önceki resmi mi?bana verdiler
embriyoyu koyarken transfer aşamasında çektiği ultrason fotosuUltrason resmimi yoksa embriyonun yerleştirilmeden önceki resmi mi?
evet öyleydivictoryvivi senin pgt-ngs transferiydi di mi? Bize bazı testlerin yapılmasına gerek yokmuş sanırım. Sana her hangi bi test yapıldı mı şimdiye kadar?
evet öyleydi
biz daha o aşamaya gelemedik
doktor benden tahlil falan istedi
onları yaptırdım yarın randevum var
bu bahsettiğin testler
ikili üçlü vs tarama testleri mi senin ?
onlar sanki az daha ileriki zamanlarında isteniliyor diye biliyorumEvet onlar ve türevleri :) benden de henüz istemedi, salı kontrole gidince sorayım bari.
Evet 2 kere gittim kontrole. İlk kalp atışına tüp bebek doktoru baktı, sonra kadın doktoruma da gidip dinledim, 2. Bi kontrole daha gittim kadın doktoruma, ona da aktif embriyo hareketi izleme diyorlar, baktık birazcık kıpırdadılar :) sonraki kontrolu 12 haftalık olacakları zamana verdi ama ben bu hafta da ara kontrol yapmayı düşünüyorum. Şu an 9+4 üm.onlar sanki az daha ileriki zamanlarında isteniliyor diye biliyorum
sen kalp atışından sonra hiç gittin mi doktora
ooo sen baya giğtmişsinEvet 2 kere gittim kontrole. İlk kalp atışına tüp bebek doktoru baktı, sonra kadın doktoruma da gidip dinledim, 2. Bi kontrole daha gittim kadın doktoruma, ona da aktif embriyo hareketi izleme diyorlar, baktık birazcık kıpırdadılar :) sonraki kontrolu 12 haftalık olacakları zamana verdi ama ben bu hafta da ara kontrol yapmayı düşünüyorum. Şu an 9+4 üm.
Sen 2 kere, ben 3 kere gittim :)ooo sen baya giğtmişsin
ben biğr kese gormeye gttım 5 haftalıkken
bir de 7 de kalp atısına gittim :)
Çok fark yokmus:)Sen 2 kere, ben 3 kere gittim :)
Evet istedi 6. Haftada,tsh, kan ve idrar da yaptırdı.Çok fark yokmus:)
senden toxo rubella cmv ıgm tahlili istedi mi?