2018 gelinleri Yaza kadar Fit olma yolunda ..

Bluedreamer02

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2015
2.126
2.761
133
Benim gibi 2018 de düğünü olacak olanlar, yaza kadar zayıflamak isteyenler gelebilir.
Birbirimize destek olalım. Hep birlikte fazlalıklarımızdan kurtulalım

27 Temmuz düğünüm var. Fazlalık kilolarımdan kurtulup gelinliğimin içinde kuğu gibi süzülmek istiyorum.

Start 04-01-2018 (Y)
73,5 kg

Bugünün Spor Listesi:

• 15 dk Leslie
• 50 mekik
• 50 squat
• 50 sağ iç bacak
• 50 sol iç bacak
• 50 side bend

Sabah ve öğlen çok dikkat ettim ama akşam biraz abartı oldu. Yarından itibaren menümü paylaşıcam.

~ Su 3 lt ‘den fazla ~

Günaydınnn
Bu sabah tartıldım eksi 400 gramdayım

Kahvaltım
1 dl kepek ekmek
Kuymak az bi şey
Süt 1 çay bardağı kadar

SPOR

• 15 dk. leslie 1 mil
• mekik / squat / side bend / makas hareketleri karışık yaptım

SU 2,5 lt oldu

Ne güzel motive olmak için harika bir sebebin var :) Düğününün olması iyi bir vesile. Yaza da var zaten daha, o zamana kadar verirsin güzel güzel. Başarılaarr, kolaylıklarr diliyorum

Ne güzel motive olmak için harika bir sebebin var :) Düğününün olması iyi bir vesile. Yaza da var zaten daha, o zamana kadar verirsin güzel güzel. Başarılaarr, kolaylıklarr diliyorum

Ayy çok teşekkür ederim canım inşallah verdiğini de bir daha geri almam vallahi çok üzülüyorum artık verdiğimi görünce bi rahatlık sarıyor beni a nasıl olsa hemen veririm diyorum dikkat etmeyince geri alıyorum işte

Hayirli olsun canim benim dugune kimi kiz seni biz zayflatiriz incecik gelin olursun insallah hadi bismella de basda allah yardimci olur sana iradene qalib gel ve zayiflican spor diyet ve sonda guzel netice elde edersin insallah .
Menuna su icmesini ilave et.
Gun icinde mutlaka su ic .
Bak canim aktardan bir kac bitgi al gund e3 defa ac karna 1 bardak cayini ic

Kiz vallahi siz sanslisiniz sizin üklede zayiflamaga ne var herşey boldu ne istesen de var.
Gel benim yerimde olsan nasil zayiflarsin
Kizz kiş oldu yesilik falan tapilmiyor burda .
Sen sanslisin al marketden marulu baydanozu dereotunu sik ustune limonu al sana harika bir zayiflama salatasin.
Misal olarakdan dedim .
Kiz benim kos bandim arizalandi onu duzeldecek elemen tapamiyoruz .
Ne sanslisin ki Tr yaşiyorsun ne istesnde var orda .
Neyse sana basarilar dilerim

Evet canım haklısın yeşilliği bol bi ülkedeyim çoj şükür her şey var :)) kız istediğin bi şey olursa ben burdan gönderirim sana istemen yeter valla hiç çekinme :))

Çok teşekkür ederim bitanem istiyorsan sende gel yaz buraya 2018 gelini değilsin ama olsun :))

Bitanemsin canımmm çok sağoll desteğin için inan sizin gibi insanlar tanıdıkça hep burda takılasım geliyor.
Su içiyom 3 litreye yakın içmeye çalışıyorum

Bu sefer düğün ayağına salmazsın inşallah, tarih yaklaştıkça yiyemezsin zayıf olmak istersin. Bu sefer olur bence :)

Bluedreamer02 takipteyim günlüğünü hayırlı olsun benimde temmuzda düğünüm var güncel kilom şu an 69 hedefin var mı senin düğüne kadar

Teşekkür ederim düğüne kadar 65 i rahat görürüm eğer dikkat edersem ama benim hedefim 55 olmak bakalım :) sen kaç kilo vermek istiyorsun canım ? 69 iyi bence fazla kilon yoktur senin

Teşekkür ederim düğüne kadar 65 i rahat görürüm eğer dikkat edersem ama benim hedefim 55 olmak bakalım :) sen kaç kilo vermek istiyorsun canım ? 69 iyi bence fazla kilon yoktur senin
aslında 60 ı görsem çok iyi olacak ama çok zor kilo veriyorum sıkıntım o biraz inşallh veririz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…