2018 Gömlek Modası Nasıl ?

MelikeCankur

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2017
3
0
32
Bütün erkeklerin ve kadınların en çok tercih ettiği giysilerden biri de gömlektir. Gömlekler hem rahat olup hem de çok güzellerdir. Bu yüzden bay ve bayanların en çok tercih ettiği giysidir.

2018 Kış Gömlek Renkleri
2018 kış modasının renkleri çokta aşina olmadığımız renkler olmayacaktır. Bu sene reyonlarda gece siyahı ve lacivert renkleri göz önünde olacaktır. Genellikle gençlerin giydiği siyah bu sene daha çok kullanılacaktır.

2018 Yaz Gömlek Renkleri
2018 yaz modasının renkleri de çok karışık gelmeyecek sizlere. Mağazalardaki gömlek reyonlarında bu sene kar beyazı ve turkuaz renklerinin uyumu karşımıza çıkacak. Gömleklerdeki bu uyum çokça karşımıza gelecektir. Bunların yanı sıra açık renkler koyu renklere oranla daha çok karşımıza çıkacaktır.

2018 Yakasız Gömlek
2018 yakasız gömlekler bu sene çok fazla kullanılacaktır. Genellikle takım elbiselerin altına giyilecek ve erkekler için en çok kullanılan giysiler arasına girecektir. Hele de kısa pantolonların üstüne dar yakasız tişört gibi olan bu gömlekler çok kullanılacaktır. Modacılar tarafından da desteklenen bu görüş için herkes seneyi iple çekmektedir. Bakalım seneye bu gömlekler gerçekten çok satılacak mı?

2018 Etek Üstü Gömlekler
2018 etek üstü gömleklere çok şaşıracaksınız. Hele de abiye tarzı olan bu gömlekler ile sadece siz değil sizin bu klas duruşunuzu gören herkes çok şaşıracaktır. Bu gömlekleri aynı zamanda çok da seveceksiniz. Genellikle açık renklerde olan bu abiye tarzı gömlekler alttan lastikli olduğu için görünümünüze daha güzel bir görüntü katacaktır. Bu abiye etek üstü gömlekler dışında normal etek üstü gömlekler ve bir kenarı dışa bırakmak için daha uzun olan gömleklerle karşılaşacaksınız. Bunlarında dışında taşlı etek üstü gömlekler daha sıklıkla kullanılacaktır. Bizlerin sizlere önerisi bu etek üstü gömleklerin altına abiye balık etek tercih etmeniz. Ayrıca balık etek giydiğiniz içinde altına platform topuk ayakkabı giyerek boyunuzu bir tık daha uzun göstermenizi şiddetle tavsiye ederiz.

2018 Kot Gömlek Türleri
18 kot gömlek modellerinde bu yıl ufak farklılıklar söz konusu olacak. Klasik kot gömleklerin üstünde işlemeleri bu yıl moda olarak göreceğiz. Hatta kat gömleklerde olduğu gibi kot pantolonlarda da aynı işlemeler mevcut buluncak ve bunlar bu şekilde ikili takım olarak da kullanılabilecek. 2018 kot gömleklerde arkası uzun önü daha kısa olan modeller çokça konuşulacak gibi çünkü bu tarz gömlekler hem kapalılar tarafından hem de açıklar tarafından sevilerek kullanılacak.

Kaynak :
 
Son düzenleyen: Moderatör:
X