• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Güzel anneler merhaba,

Benim acil öğrenmem gereken bir konu var. Saat 16:00'da kısmetse ilk doktor randevum olacak. Göbekten bakılan ultrason için diğer ultrasonlardaki gibi çok su içip, idrara sıkışmam gerekiyor mu?
Ben sıkışık gitmedim. Hatta girmeden hemen önce WC girdim diyebilirim. Sorun olmadı. Kesemizi de gördük. İnşallah sen de görürsün. :KK49:

Benim kasıklarımda ağrı oluyor. Ozellikle tuvaletim geldiğinde ya da gazım olduğunda ağrı çoğalıyor birde cok ayakta durursam yorulursam ağrım oluyor. Dün gece uykudan uyandım ağrıdan.
Yemin ediyorum aynısını bende yaşıyorum

Sende de mi anomoli var benimde yarım rahim birde situs inversusum ben bende sıkışık gidecem idar kesesi böbrek rahim komşu :KK70: :KK70:
Eskiden retrovert idi ama geçenlerde bi usg girdim antvert posizyondadır yazıyordu düzelmiş olabilir :) onun haricinde bişiy yok diye biliyorum :D

A anladım geçmiş olsun. Hamilelik için sorun teşkil etmiyor ama değil mi
amelyat oldum rahim genişliği yapıldı sorun kalmadı rahim genişliğimin güzel olduğunu söyledi aşılama yapan doktorum birde takibe gittiğim doktora sorcam genişlik nasıl diye

Back
X