2018 KASIM ANNELERİ

balgozzlu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2014
4
11
36
İstanbul
Merhaba arkadaşlar 7 haftalık hamıleyım ınşallah hayırlısıyla doğumu gormekte nasıp olur.Benım gıbı kasım annesı adayları var mı :)

Ben de varim insallah hayirlisiyla. Bebeisinizin cinsiyetlerini ogrendiniz mi yada hazırlıklara falan başladınız mi acaba hep beraber fikir alisverisleriyle guzel tatli telaslarla bitirelim bu sureci insallah:anneadayı::anne:

yukarıda konusu var 2018 kasım diye oraya da yazabilirsiniz ;)
ben de 16 kasımda doğmasını bekliyorum

yukarıda konusu var 2018 kasım diye oraya da yazabilirsiniz :KK66:
ben de 16 kasımda doğmasını bekliyorum
Orayida takipteyim ama cok ilerlemis konular yetisemedim alisveriste alinmasi gerekenler kısmına okuyorum okuyorum bitmiyo :KK70:

Merhaba hanimlar ben de hamileligimin 17. Haftasindayim kontrolde dr plesenta anterior dedi internette arastirdim kabus gibi bu durumu daha once yasayan ya da au an yasayip bilgi sahibi olan var mi cok endiseleniyorum Allahim.hepimizin kucagina saglikla almayi nasip etsin yavrularimizi

Merhaba hanimlar ben de hamileligimin 17. Haftasindayim kontrolde dr plesenta anterior dedi internette arastirdim kabus gibi bu durumu daha once yasayan ya da au an yasayip bilgi sahibi olan var mi cok endiseleniyorum Allahim.hepimizin kucagina saglikla almayi nasip etsin yavrularimizi
Gecmis olsun insallah cok korkulcak bisey degildir konuyla ilgili bilgim yok ama kasım anneleri bolumunden 2018 kasim anneleri diye bi topic var oraya yazarsaniz daha çok bilgi alabilirsiniz. Bu topicte cok fazla kisi yok çünkü. Rabbim sağlıkla hayirlisiyla huzurla bebeginizi kucaginiza almayi nasip etsin

Gecmis olsun insallah cok korkulcak bisey degildir konuyla ilgili bilgim yok ama kasım anneleri bolumunden 2018 kasim anneleri diye bi topic var oraya yazarsaniz daha çok bilgi alabilirsiniz. Bu topicte cok fazla kisi yok çünkü. Rabbim sağlıkla hayirlisiyla huzurla bebeginizi kucaginiza almayi nasip etsin
Sagol canim

Back
X