2018 konya novafertil de tup bebek yaptiranlar ve yaptirmayi dusunenler

Orkide_sever

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2018
5.971
21.545
348
Merhaba arkadaslar. Yeni uyeyim az once baska yere konu acmasim galiba. Burdan da sormak istiyorum. Bu sene konya novafertilde tup bebek yaptiran yaptirmayi dusunen var midir? Bu sali ali sami beyden ilk gorusme randevusu aldim. Cok kararsizim ilk denememiz olacak

Merhaba arkadaslar. Yeni uyeyim az once baska yere konu acmasim galiba. Burdan da sormak istiyorum. Bu sene konya novafertilde tup bebek yaptiran yaptirmayi dusunen var midir? Bu sali ali sami beyden ilk gorusme randevusu aldim. Cok kararsizim ilk denememiz olacak

Merhaba bende Konya Novafertilde Mart ayında tedavi gördüm doktorumdan çok memnunum allah ondan ve Ekim’inden razı olsun ikizlerime hamileyim Elhamdulillah 🤲rabbim ol desin yeterki..

İnşAllah. Teşekkür ederim. bende bayan doktor olması hasebiyle dilek hocayı tercih ettim. Bakalım hayr olsun

Cok doğru bir seçim Dilek hoca çok iyi ve tecrübeli allah ondan razı olsun 🤲 benimle çok ilgilendi inandık ve rabbim nasip etti

Back
X