Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ben varım. Konya novafertil Ali Sami Gürbüz'e gittim. İlk deneme ve ikizlerim oldu çok şükür. Sevdiğim bir doktor, oldukca sıcak kanlı, açıklayıcı. Orada çalışan herkesle akraba gibi olmuştuk.
Ben varım. Konya novafertil Ali Sami Gürbüz'e gittim. İlk deneme ve ikizlerim oldu çok şükür. Sevdiğim bir doktor, oldukca sıcak kanlı, açıklayıcı. Orada çalışan herkesle akraba gibi olmuştuk.
Teşekkür ederim bilgi verdiginiz icin ön görüşmede ilgiliydiler baya ali sami beyle gorüşmedik henüz sorun eşimden kaynakli oldugu icin ahmet şalvarcıyla görüştük rabbim nasip ederse başlamayı dusunuyoruz
Teşekkür ederim bilgi verdiginiz icin ön görüşmede ilgiliydiler baya ali sami beyle gorüşmedik henüz sorun eşimden kaynakli oldugu icin ahmet şalvarcıyla görüştük rabbim nasip ederse başlamayı dusunuyoruz
Tedavideyiz suanda pek bir gelisme yok bekliyoruz
Sperm artırıci takviyeler kullaniyor esim 1-2tane sperm çıkıyordu suanlık çıkanlar donduruluyor daha çok çıkmasını ümid ediyoruz