2018 Mart Anneleri Alışveriş Paylaşımları

missinkk

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2013
362
313
303
Kızçeler ve bebişleri merhabalar :) Miniklerimizi beklediğimiz heyecanlı sona yaklaşırken, yaptığımız alışverişleri, duyduğumuz indirimleri bu başlık altında toplayalım. Malum bu konu hayli kalabalık ve uzun bir konu. Aldıklarımız/alacaklarımızı birbirimize danışıp fikir alalım, birbirimize destek olalım ne dersiniz?

Kızlar mesela ben biberon için philips avent ya da medela calma düşünüyorum. Medela'nın şişesi pp olduğu için istemiyorum ama bebek çektikçe süt geldiği için de cazip geliyor. Siz ne düşünüyorsunuz?

Çok güzel bir konu! Bugün event göğüs Kalkanı e bebekte indirimde. Başka sitelerle karşılaştırdım gerçekten indirim yapmışlar ama kargo ile geldiği için almadım. Başka şeyler alacaksanız 100 l ye kargo ücretsiz

Bence de bu basligi canli tutalim daha kolay plur paylasim yapmak

Kızlar merhabalar yılsonu indirimlerini takip eden var mı ?
ben ebebekten avent biberon, biberon emziği, emzik ve baby&me alt açma örtüsü aldım uyguna geldi.
Siz neler aldınız?

ben ebebekten avent biberon, biberon emziği, emzik ve baby&me alt açma örtüsü aldım uyguna geldi.
Siz neler aldınız?
Ben de aynı şekilde avent biberon nuk latex emzik aldım:)unibaby alt açma bi koli ıslak mendil aldım bi de unibaby

Siz neler aldınız?
merhaba... öncelikle hoşbuldum =)
bende başladım artık hazırlıklara... yatak, gardırop,salıncak ve arabamız vardı zaten. bi ilaveten telsiz istiyordum en büyük olduğu için onu da komşum verecek 3-4 ay götürür bizi. bi dönence tasasına düştüm =(

Merhaba kızlar uzun zamandır yazmadım yine yazmaya da çok vaktim olmadı bir haftadır hastanedeyim bir hafta önce 29+3 te bebişim dünyaya geldi. Bizimki aceleci çıktı. Şuan küvezde durumu bir iyi bir kötü. Beklemek çok zor. Mart annesi olcam derken Ocak annesi oldum. Bebeğime ne olur çok dua edin.

Merhaba kızlar uzun zamandır yazmadım yine yazmaya da çok vaktim olmadı bir haftadır hastanedeyim bir hafta önce 29+3 te bebişim dünyaya geldi. Bizimki aceleci çıktı. Şuan küvezde durumu bir iyi bir kötü. Beklemek çok zor. Mart annesi olcam derken Ocak annesi oldum. Bebeğime ne olur çok dua edin.
Allahın izniyle bıcır bıcır çıkacak annesi. siz kendinizi üzmeyin morali yüksek tutun... çünkü siz çökerseniz önce bebeğiniz sonra eviniz çöker... herşey güzel olacak...

Öncelikle gozunuz aydın hayirla gelmiştir o annesi,Allah korusun hemen toparlansin inşaallah kilosu falan nasıl ne kadar kalacak kuvezde

Allah sağlık sıhhat güç versin ikinize de canım. Gözünüz aydın. Dualarımız sizinle. İnşallah en yakın zamanda toparlarsınız.

Kizlar hastane icin depend emici kulot almak istiyorum gordugum kadariyla 10lu paketler. Sizce kac paket almak lazim 1 paket yetermi sonra gece pedleriyle devam etsem ?

Kizlar hastane icin depend emici kulot almak istiyorum gordugum kadariyla 10lu paketler. Sizce kac paket almak lazim 1 paket yetermi sonra gece pedleriyle devam etsem ?
Ben de bir paket aldım ama tecrübeli ler daha iyi bilir ikincisini almalı mıyız?

Back
X