- 7 Şubat 2016
- 257
- 208
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yanlış anımsamıyorsam ilk doğumumda hastanede ya o ya madela kullanmıştım. çok güzel süt sağıyordu.merhabalar mamajoo marka göğüs pompası almayı düşünüyorum kullanan var mı acaba aranızda?
Bence 2 tane yenidoğan tulum alın. Kalanları 1 aylık alın. 3-6 ay çok büyük olur. Nacizane fikrim tabi.Kızlar bebeğim baya iri gidiyo şimdiden 49 cm olmuş 2,200 kg 3/6 aylıkmı almalıyım çoğu kıyafetni gerçi aldım baya ama değiştircem olmadı
Fikrn için çok teşekkürler cnm neyapacağımı şaşırmış durumdayım hakikaten zorBence 2 tane yenidoğan tulum alın. Kalanları 1 aylık alın. 3-6 ay çok büyük olur. Nacizane fikrim tabi.
benim de ilki çok iriydi... ben öyle yapmıştım. 3 aylıklarda çok komik duruyolar emanet gibi... sağlıkla sıhhatle alın kucağınızaFikrn için çok teşekkürler cnm neyapacağımı şaşırmış durumdayım hakikaten zor
Yani küçülecek diye çocuğa çuval mı giydircezbenim de ilki çok iriydi... ben öyle yapmıştım. 3 aylıklarda çok komik duruyolar emanet gibi... sağlıkla sıhhatle alın kucağınıza
Böyle sert çıkmanızı gerektirecek bir şey söylemedim. Çocuk sizin zevk sizin. Buraya bişey yazıyosunuz cevap beklediğiniz için. Bizler de nacizane fikir söylüyoruz.Yani küçülecek diye çocuğa çuval mı giydircez
Nekadar giyerse giyecek neyapalım
Yok kız sert çıkmadım 3/6 aylıklar büyük geliyor dedin ya oyüzden öyle yazdım yalnış anlaşılma oldu sanırımBöyle sert çıkmanızı gerektirecek bir şey söylemedim. Çocuk sizin zevk sizin. Buraya bişey yazıyosunuz cevap beklediğiniz için. Bizler de nacizane fikir söylüyoruz.
bazen oluyor öyle yanlış anlamalar... en güzeli 1 aylık kıyafetler. ama dün gece aklıma geldi. benim şimdiki bebeğim de başta iri gidiyodu sonra haftasına döndü. son zaman gelişimi normale dönebiliyor.Yok kız sert çıkmadım 3/6 aylıklar büyük geliyor dedin ya oyüzden öyle yazdım yalnış anlaşılma oldu sanırım![]()
Yaa beklemek lazım ozaman biraz daha doktorumda öyle söyledi son zaman yavaşlayabilir dedi büyümesibazen oluyor öyle yanlış anlamalar... en güzeli 1 aylık kıyafetler. ama dün gece aklıma geldi. benim şimdiki bebeğim de başta iri gidiyodu sonra haftasına döndü. son zaman gelişimi normale dönebiliyor.
duyduğum en uzun boylu bebekler. maşallah diyelim. ben olsam hiç yenidoğan almamYaa beklemek lazım ozaman biraz daha doktorumda öyle söyledi son zaman yavaşlayabilir dedi büyümesi
Gerçi bende 60 cm doğmuşum 4,200
Yeğenim 62 cm 4.800
Bizde biraz genetik hepimiz uzun boyluyuz ama beklemekte fayda var Allahtan eminönünden aldım kıyafetleri değiştirmek sorun olmaz
Sorma canım ya doktora diyorum dev doğurcam sanırım ben bide tüp bebek ne koydunuz siz bana diyorum adam koptuduyduğum en uzun boylu bebekler. maşallah diyelim. ben olsam hiç yenidoğan almam1 aylıklar bile 56 cm falan oluyor. bence de 3-6 aylık daha isabetli olurmuş. 1 aylıkları ancak hastanede giydirirsiniz :)
ayy kimdeye söylemeyin de nazar değmesin yaaa.