2018 Mart"ta tedaviye baslayacaklar

Kızlar benim değerler yükseldi sonra düştü doktorum ilaçları bırak yani bitti okadar ağladım ki ağlasam da değişmiyor Rabbim nasip etse ediyor etmese de problem olmazsa da olmuyor nasip diyoruz susuyoruz, Rabbim yardımcımız olsun
Allah sabır versin canim üzülmemek elde değil ama elden gelen birşey yok maalesef

Kızlar benim değerler yükseldi sonra düştü doktorum ilaçları bırak yani bitti okadar ağladım ki ağlasam da değişmiyor Rabbim nasip etse ediyor etmese de problem olmazsa da olmuyor nasip diyoruz susuyoruz, Rabbim yardımcımız olsun
Çok geçmiş olsun canım seni çok iyi anlıyorum benimde değer güzel yükseldi sonra birden düştü kanama ucgundur başladı HCG kaça düştü bir ara dis gebelik oldu diye korktum inşallah sağlıkla dahada canımız yanmadan bu süreç tamamlanır

Çok geçmiş olsun canım seni çok iyi anlıyorum benimde değer güzel yükseldi sonra birden düştü kanama ucgundur başladı HCG kaça düştü bir ara dis gebelik oldu diye korktum inşallah sağlıkla dahada canımız yanmadan bu süreç tamamlanır[/QUOT
İnşallah bir sıkıntı olmaz Rabbim sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin

Çok geçmiş olsun canım seni çok iyi anlıyorum benimde değer güzel yükseldi sonra birden düştü kanama ucgundur başladı HCG kaça düştü bir ara dis gebelik oldu diye korktum inşallah sağlıkla dahada canımız yanmadan bu süreç tamamlanır
Cok geçmiş olsun A anneveoglusu doktor ne diyor bu duruma rabbim sım sıkı tutunmayi nasip etsin bu mübarek gecede dualarim hepinize

merhaba kızlar biz 1 senedir evliyiz ve çocuk istiyoruz eşim ilk başlarda istemiyodu erken diye 2 ay önce gittik ve doktor yumurta tembelliği var dedi ama eşini de göster dedi onu da gösterdik ve sperm sayısı düşük çıktı tek çare tüp bebek dediler ama eşim tekrar sperm testi yaptırmak istedi 1 ay boyunca keçiboynuzu kürü nü denicek bende soğan kürü umarım yaz sonunda gebe kalabilirim aranızda bu durumda olup gebe kalan oldu mu acaba ?

Ben Rahim sülüğü oldum ce çok faydasını gördüm kesinlikle yapmalısın İstanbul’da oturuyorsan sana yer adres verebilirim benim yaptırdığım yer de ehil ve klinik. Rahim bebek gibi yeniden doğuyor adeta elhamdulillah rabbimiz böyle şifa ya vesileler yaratmış mutlaka tarama hacamatı ve Rahim sülüğü yap CAnım inşaAllah vesile olur
merhaba cnm bana özelden yazarmısnız bende klinik gibi bir yer arıyorum rahim sülüğü için

Ben Rahim sülüğü oldum ce çok faydasını gördüm kesinlikle yapmalısın İstanbul’da oturuyorsan sana yer adres verebilirim benim yaptırdığım yer de ehil ve klinik. Rahim bebek gibi yeniden doğuyor adeta elhamdulillah rabbimiz böyle şifa ya vesileler yaratmış mutlaka tarama hacamatı ve Rahim sülüğü yap CAnım inşaAllah vesile olur

ben arıyorum rahim sülüğü için güvenilir bir yer. mesajınızı görünce çok heyecanlandım,rahim yeniden doğuyor demişşsiniz. bana özelden yazar mısınız isim telefon adres ne varsa. İnşallah vesile olursunuz şifaya.

Back
X