2018 Nisan (ilkbaharanneleri)

Kızlar bende bugün öğrendim hamile olduğumu :anneadayı: çift çizgiler göründü inşallah devamı da gelir. Daha önce düşük yaşadım, ikiz bebeklerimin kalbi durmuştu, Rabbim sağlıcakla bunu bana bağışlasın

Kızlar bende bugün öğrendim hamile olduğumu :anneadayı: çift çizgiler göründü inşallah devamı da gelir. Daha önce düşük yaşadım, ikiz bebeklerimin kalbi durmuştu, Rabbim sağlıcakla bunu bana bağışlasın

İnsallah canim insallahhh rabbim kucagimixa almayi nasip etsin insalalh

Hepinizin kesin di mi ? bat 'a 7 gün kaldı bakalım hepimiz için hayırlısı olsun

Gittim keseyi gordum canim on gun sonra cagirdi canim ultrasona gore daha kucuk benimki adete gore 6.haftadan gun aldim.insallah on gun sonra bebisi ve kalp atisini gormek nasip olur canim
Bende dün keseyi gördüm. Fakat kalp atışı için haftaya. Şu an 6+1 misin canm

Gittim keseyi gordum canim on gun sonra cagirdi canim ultrasona gore daha kucuk benimki adete gore 6.haftadan gun aldim.insallah on gun sonra bebisi ve kalp atisini gormek nasip olur canim
MaşAllah. Bende sağlık ocağından geldim şimdi değerlerin yükselmiş hamdolsun. Doktor şimdi gitsen
Bende dün keseyi gördüm. Fakat kalp atışı için haftaya. Şu an 6+1 misin canm
Bende cuma günü gideyim diyorum cuma günü 6+3 oluyor keseyi ve kalp atışını duyabilir miyim ki . Ha bide alttan ulttasonla mi goruldu acaba ben öyle istemiyorum da

Back
X