- 4 Ağustos 2012
- 3.180
- 3.465
- 133
- Konu Sahibi Buhayatbenim
Merhaba kizlar.dilerim saglikla hayirla bebislerimizi kucagimiza aliriz...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yeni topic açmışsınBuhayatbenim :))
Kızlar bende bugün öğrendim hamile olduğumuçift çizgiler göründü inşallah devamı da gelir. Daha önce düşük yaşadım, ikiz bebeklerimin kalbi durmuştu, Rabbim sağlıcakla bunu bana bağışlasın
Merhaba kızlar, benim 2012 nisan doğumlu oğlum var şimdi tekrar gebelik düşünüyorum, eğer bu ay tutunduysa miniğim bende sizlerleyim :)
Benim kan testiyle onaylandi kesin kese ve kalp atisi duymadim daha yarin gidicem insallah hayirlisiyla saglikla kucagima alirimHepinizin kesin di mi ? bat 'a 7 gün kaldı bakalım hepimiz için hayırlısı olsun
canım gittim mi hastaneyeBenim kan testiyle onaylandi kesin kese ve kalp atisi duymadim daha yarin gidicem insallah hayirlisiyla saglikla kucagima alirim
Benimde nisan 4 :)Amin inşallah sağlıkla kucağımıza alırız
C
canım gittim mi hastaneye
Bende dün keseyi gördüm. Fakat kalp atışı için haftaya. Şu an 6+1 misin canmGittim keseyi gordum canim on gun sonra cagirdi canim ultrasona gore daha kucuk benimki adete gore 6.haftadan gun aldim.insallah on gun sonra bebisi ve kalp atisini gormek nasip olur canim
Bende dün keseyi gördüm. Fakat kalp atışı için haftaya. Şu an 6+1 misin canm
Oke canm ayni anda farklı yerlere yazmişiz:)Yok canim ben su an 5+4 üm.. On gun sonra 7+0 oluyorum..insallah kalbinin sesini duyarim minik kusumun:)
MaşAllah. Bende sağlık ocağından geldim şimdi değerlerin yükselmiş hamdolsun. Doktor şimdi gitsenGittim keseyi gordum canim on gun sonra cagirdi canim ultrasona gore daha kucuk benimki adete gore 6.haftadan gun aldim.insallah on gun sonra bebisi ve kalp atisini gormek nasip olur canim
Bende cuma günü gideyim diyorum cuma günü 6+3 oluyor keseyi ve kalp atışını duyabilir miyim ki . Ha bide alttan ulttasonla mi goruldu acaba ben öyle istemiyorum daBende dün keseyi gördüm. Fakat kalp atışı için haftaya. Şu an 6+1 misin canm