2018 Nisan-Mayıs Tüp Bebek Anne Adayları

cok gecmis olsun arkadaşım drn boyle davranması gercekten hic hos olmamış ki binbir emekle hamile kaliyoruz insan evham da yapabilir çok dogal bunlar. insallah bir daha olmaz. bende sali kontrole gittim bebisim gayet iyi 1700gr olmus dedi benim cok kilo almamdan yakindi dr ama elimde degil seker de cikmadi ama gercekten cok kilo aldim simdi biraz daha dikkat ediyorum hastane cantami hazirlayacagim insallah acaba bu hastane cantasi icin kıyafetleri koyabilecegim keseler arıyorum nereden bulabilirim ki ankarada nerede vardir ki acaba bilen var mi
Maşallah bebeğinin kilosuna :nazar: sabır deniyorlar sabır kesinlikle.
Ben daha hastane çantası da almadım.Bir beş dk ayakta kalınca belim mahvoluyor.nasıl gidip de alırız bilmem.Bebek dolabı da almadım daha... Ben de ankaradayim ama kese nerde bulunur hic bilmiyorum.Ama küçük hurclar dersen böyle minikleri Çeyiz dükkanlarinda oluyor.

Sağ kasık bolgenizde iğne batması gibi ağrı oluyor mu arkadaşlar? Bu ara başladı her şeyden korkar oldum :KK17:
Hayırlısı ile 33 ü. bi gecseydim.
Bu arada ciğer geliştirme iğnesi yapıldı mı sizlere? Yapildiysa kaçıncı haftada yapıldı ki

Sağ kasık bolgenizde iğne batması gibi ağrı oluyor mu arkadaşlar? Bu ara başladı her şeyden korkar oldum :KK17:Hayırlısı ile 33 ü. bi gecseydim.Bu arada ciğer geliştirme iğnesi yapıldı mı sizlere? Yapildiysa kaçıncı haftada yapıldı ki
bebişler artık sığmıyordur. itiriyordur bende yürüyüş yapınca kafayı bir dayıyor idrar torbasına sanki taş bindirmiş gibi yolun ortasına işeyesim geliyor zor yetişiyorum.bazen benimkide itirmeye çalışıyor artık ayağını elini dar olan yerlere ağrı yapıyor

bebişler artık sığmıyordur. itiriyordur bende yürüyüş yapınca kafayı bir dayıyor idrar torbasına sanki taş bindirmiş gibi yolun ortasına işeyesim geliyor zor yetişiyorum.bazen benimkide itirmeye çalışıyor artık ayağını elini dar olan yerlere ağrı yapıyor
teşekkür ederim cevap için

kayınvalidem bebeğin çapıtlarını almaya heveslenmiş. artık küçülünce geri veriririm kaynımın çocuğuna koysun diye :D :D

Bugün ciğer geliştirici "celestone" adlı igneyi yaptırdım.24 saat ara ile ikinci doz da yapılacak inşallah.

kızlar lütfen acil heparin iğnesi kullananlar bana yardımcı olabilir mi? bugün 4. kez yaptık. koldan yapıyoruz eşim yaparken canım çok yandı bu sefer yaptıgı yer şişti ve morardı acile gitmelimiyim daha öncekiler öyle olmamıştı. havasınımı alamadı acaba

kızlar lütfen acil heparin iğnesi kullananlar bana yardımcı olabilir mi? bugün 4. kez yaptık. koldan yapıyoruz eşim yaparken canım çok yandı bu sefer yaptıgı yer şişti ve morardı acile gitmelimiyim daha öncekiler öyle olmamıştı. havasınımı alamadı acaba
geç kaldım cevap için heparin kan sulandirici mi? eğer öyleyse bazen bende de Şişlik ve morarma yapiyor

merhabalar. konu açtım fakat dönüş olmadı:((( daha evvel sitedeki arkadaşlarla konuşmuştuk. yakın zamanda doktor kontrolüne gittiğimde vajinusmus olabileceğimi söylemişti doktor aynı gün kızlık zarı ameliyatı oldum ve vajinadaki eğrilik düzeltildi. bu süreçte uzun uzun anlatılacak kadar sıkıntılı geçerken (çünkü hala böyle bir şey duyduğuma inanamıyorum çünkü korkum vs yoktu) şimdi bir de eşimin sperm değerlerinin 2milyon olduğunu hareketli speröinin hiç olmadığını öğrendik. doktor direk tüp bebek dedi fakat ben son yaşadığım deneyimden sonra muayne bile olamazken nasıl tedavi olacağım. lütfen yaşayan varsa yardımcı olsun..

merhabalar. konu açtım fakat dönüş olmadı:KK43:(( daha evvel sitedeki arkadaşlarla konuşmuştuk. yakın zamanda doktor kontrolüne gittiğimde vajinusmus olabileceğimi söylemişti doktor aynı gün kızlık zarı ameliyatı oldum ve vajinadaki eğrilik düzeltildi. bu süreçte uzun uzun anlatılacak kadar sıkıntılı geçerken (çünkü hala böyle bir şey duyduğuma inanamıyorum çünkü korkum vs yoktu) şimdi bir de eşimin sperm değerlerinin 2milyon olduğunu hareketli speröinin hiç olmadığını öğrendik. doktor direk tüp bebek dedi fakat ben son yaşadığım deneyimden sonra muayne bile olamazken nasıl tedavi olacağım. lütfen yaşayan varsa yardımcı olsun..
Konu hakkinda hiç bilgim yok :110:

Merhaba kızlar bizde nasip olursa Nisan ayında Prof. Dr. Bülent Tıraşa gidiyoruz inşallah güzel sonuçlarla tedaviyi bitirirz insan randevu alınca heyecan yapar mı inanın içim içime sığmıyor :KK6:

Kizlar merhabaaa..
Kizlar benim ikinci negatif denememden sonra doktorum histereskopi yapıp rahme çizik atalım dedi? Bunda şans nedir çünkü bana iki sene önce yapıldı temiz cıktı ama simdi doktorum yenilemek istedi..hemde çizik atıp şansı artırmak adına.. sizce yaptırsam mi hamilelige olumlu etkisi var midir?

7 nisan doğum tarihim 35+6 oluyoruz bakalım.Erteleyebilirsem bi hafta daha beklemek istiyorum.Doğum yapan var mı acaba?

arkadaslar ne yaptiniz herkes dogurdu galiba kimseden ses cikmiyor :) bizim sata gore cumartesi 36hafta oluyor az zaman kaldi sizin nasil gidiyor bebisler ne durumda

arkadaslar ne yaptiniz herkes dogurdu galiba kimseden ses cikmiyor :) bizim sata gore cumartesi 36hafta oluyor az zaman kaldi sizin nasil gidiyor bebisler ne durumda
Merhaba ben de 35+6 da doğum yaptım.Bugün itibari ile 10 günlük olduk.Hemen taburcu olduk ama sarılık sebebiyle birer gün yatış yapıldı kuzularima şimdi evdeyiz şükür :emir_bebek::emir_bebek::anne: Herkes sağlıcakla yavrucuklarini kucağına alsın inşallah :dua:

Merhaba ben de 35+6 da doğum yaptım.Bugün itibari ile 10 günlük olduk.Hemen taburcu olduk ama sarılık sebebiyle birer gün yatış yapıldı kuzularima şimdi evdeyiz şükür :emir_bebek::emir_bebek::anne: Herkes sağlıcakla yavrucuklarini kucağına alsın inşallah :dua:
aaa kuzucuklarina kavusmussun darisi bize inşallah hayirli ugurlu olsun cok sevindim biz de beklemedeyiz bakalim ne zaman gelecek kucuk hanim :)

Ben de bugün yazacaktım ne yaptınız diye merak etmiştim. Bir türlü fırsatım olmadı. Bir de grip oluyorum :KK43:
Gözünüz aydın, Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin kuzularınızı :KK200:
Darısı bizim başımıza inşallah :dua:

Merhaba bayanlar! Tedavi başlayanlara önce Allah yardemciniz olsun, başarılar,hayırlisinan ve sağlıklı evlatlar nasip etsin.
Şimdi kendimin başımnan geçtiklerini anlatmak istiyorum. Yazılarım gercek ve raporlu. 2 ci deneme tüp bebek tedaviyımı nisan ayında başladım, yumurtam kalitesiz dedi ve işlem durduruldu. Tm anladım, yaş faktoru vs. İTRAZIM YOK.
Ama yumurta topladıktan sonra/ yumurta toplama tarihi 1.05.2018/ tetradox 5 günde sabah akşam kullandım/ 3-5 günnen sonra kasıklarımda, altımda şidetlı ağrılarım başlandı. Ateşim cıktı hep parol içtim. Bu konuda dk daniştim, hatta muayene bile yaptı. Geçer geçer dedi, ama ağrılarım cualdı . Bu sırada başka yerde muayene olmadım.
19.04 günü tüp bebeke ilgili başka doktora İstanbula gittim ve ayne zamanda ağrılarımnan bas ettım. Orda muayene oldum ve kan tahlilimi yaptı. Sonuç : mikrop kapmışım / raporum ve kan tahlilim var/.Güçlü 2 tane antibiotik ve antibiotik fitl verdi. Ağrılarım şidetlı, anlatamam. Acile gitmeye bile düşünüyorum. 4 katlanıp yatiyorum. Üzün lafın kısası alım derimnen kazandığım paramla doktorumnun sayesinde mikrop kaptım. Gittiğim doktorumun ismi Antalyada Ayla Üçkuyu. Kendisinede bügün tel.açtım:cevabı: oluyor, karşılaşiyoruz böyle durumlarla, normal dedi.
Bu olayımdı yaziyorum, sebebi dikatlı olmanızı ve benim başıma gelen başkasının başına gelmesin.
Sayın bayanlar! Motivasiyonlarınıza zarar vermek istemiyorum, bağışlayın benı. Size bol şanslar!!!

Merhaba bayanlar! Tedavi başlayanlara önce Allah yardemciniz olsun, başarılar,hayırlisinan ve sağlıklı evlatlar nasip etsin.
Şimdi kendimin başımnan geçtiklerini anlatmak istiyorum. Yazılarım gercek ve raporlu. 2 ci deneme tüp bebek tedaviyımı nisan ayında başladım, yumurtam kalitesiz dedi ve işlem durduruldu. Tm anladım, yaş faktoru vs. İTRAZIM YOK.
Ama yumurta topladıktan sonra/ yumurta toplama tarihi 1.05.2018/ tetradox 5 günde sabah akşam kullandım/ 3-5 günnen sonra kasıklarımda, altımda şidetlı ağrılarım başlandı. Ateşim cıktı hep parol içtim. Bu konuda dk daniştim, hatta muayene bile yaptı. Geçer geçer dedi, ama ağrılarım cualdı . Bu sırada başka yerde muayene olmadım.
19.04 günü tüp bebeke ilgili başka doktora İstanbula gittim ve ayne zamanda ağrılarımnan bas ettım. Orda muayene oldum ve kan tahlilimi yaptı. Sonuç : mikrop kapmışım / raporum ve kan tahlilim var/.Güçlü 2 tane antibiotik ve antibiotik fitl verdi. Ağrılarım şidetlı, anlatamam. Acile gitmeye bile düşünüyorum. 4 katlanıp yatiyorum. Üzün lafın kısası alım derimnen kazandığım paramla doktorumnun sayesinde mikrop kaptım. Gittiğim doktorumun ismi Antalyada Ayla Üçkuyu. Kendisinede bügün tel.açtım:cevabı: oluyor, karşılaşiyoruz böyle durumlarla, normal dedi.
Bu olayımdı yaziyorum, sebebi dikatlı olmanızı ve benim başıma gelen başkasının başına gelmesin.
Sayın bayanlar! Motivasiyonlarınıza zarar vermek istemiyorum, bağışlayın benı. Size bol şanslar!!!
Çok geçmiş olsun Can'ım. Malesef bazı doktorlar bu şekilde duyarsız oluyor. Senin sağlığın umutların beklentin hiçe sayılıyor.
Bu topik aslında tüp bebekle hamile kalmış Mayıs'ta Doğum yapacaklar tarafından oluşturuldu. Tedaviye başlayacak olanlar değil.
Ben de uzun tedavi süreçlerinde buna benzer birçok sıkıntı yaşadım. Birçok derdi sadece para Olan doktorla muhatap oldum. Uzun yıllar şonra bu ay kavuştum yavruma. Diliyorum en kısa zamanda sana da nasip olur bu duygu.
Sen bu yaşadığın olumsuzlukla kendi motivasyonunu etkileme. Elbet yavrun gelecek sana da.

• Beğen
Reactions: tmz
Çok geçmiş olsun Can'ım. Malesef bazı doktorlar bu şekilde duyarsız oluyor. Senin sağlığın umutların beklentin hiçe sayılıyor.
Bu topik aslında tüp bebekle hamile kalmış Mayıs'ta Doğum yapacaklar tarafından oluşturuldu. Tedaviye başlayacak olanlar değil.
Ben de uzun tedavi süreçlerinde buna benzer birçok sıkıntı yaşadım. Birçok derdi sadece para Olan doktorla muhatap oldum. Uzun yıllar şonra bu ay kavuştum yavruma. Diliyorum en kısa zamanda sana da nasip olur bu duygu.
Sen bu yaşadığın olumsuzlukla kendi motivasyonunu etkileme. Elbet yavrun gelecek sana da.
Tşk ediyorum, İnşallah dileginiz kabul olur.

Back
X