- Konu Sahibi cemrem0606
Bende de şeker çıkabilir tatlıyı çok severim şu ara pek yemiyorum ama anne ve baba tarafinda şeker hastası var çok geçmiş olsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşallah sende göreceksin görünce bütün kaygıların evhamların bitiyor.eşinle giderseniz bir köşede ultrasondan görüntüsünü çeksin yada erkek sokmuyorlarsa bayan bir tanıdığın çeksin hatıra kalır.ben ilk başları video olarak kaydetmediğime pişmanım.Ay ne güzel anlatıyorsun inşallah bende görürüm o minigi çok merak ediyorum o mucizeyi görmek çok heyecanlı olmalı
Evet canım eşimle gidicem inşallah kalp atışını duyarsam hepsini kaydediceminşallah sende göreceksin görünce bütün kaygıların evhamların bitiyor.eşinle giderseniz bir köşede ultrasondan görüntüsünü çeksin yada erkek sokmuyorlarsa bayan bir tanıdığın çeksin hatıra kalır.ben ilk başları video olarak kaydetmediğime pişmanım.
canım ben 12. haftada öğrendim benimde ikiz..12 de tahmin edeyim dedi 1 kız 1 erkek dedi 14. haftada tekrar gittiğimde netleşti 1 kız 1 erkek olacak nasipseMerhaba kızlar benim de 11+4 günlük ikiz bebeklerim var Allah nasip ederse mayıs ta Doğum olucak sezeryan olarak. En son ultrason a gittiğimde biri çok hareketli diğeri ise sabit duruyo du . Benim sorum şu olucak cinsiyetleri kaçıncı haftada öğrendiniz ? Hareket etmesi ve etmemesi ile ilgili fikiri ve tecrübesi olan varmı ?
ballı ve limonlu sıcak su icmeni tavsiye ederim sıcak tut kendini haşlanmış patates de iyi gelebilir belkimide gribi gibi oldum kızlar.midemde gaz bulantı hep.benim kız ilk üç ay sustu sonradan coştumudur nedir?ıyy biraz şeftali suyu içtim.biraz bastırıyor geçici bir süre.![]()
Geçmiş olsun arkadaşım.Ben de idrar yolu enfeksiyonundan korkuyorum.Haftaya idrar testi yaptircam.merhaba kızlar henüz cinsiyet öğrenemedim haftaya kontrolde inşallah benimde kaç gündür idrarım sabahlari pembe geliyordu kan ilacindan falan herhalde demistim bugün farkettim ki kan geliyor idrarla galiba böbrek taşım var akşama acile gideceğim böbrek agrım da var bebislermiz için neler çekiyoruz ya sizde durumlar nedir idrar yolu enfeksiyonu ya da taş gibi durumlar hamilelikte sıkça yaşanan sorunlardanmış en iyisi farkına varmak bol su içmek
Benim de biri hep hareketli diğeri hep hareketsizdi genel olarak.Cumartesi doktoruma tedirgin olduğumu söyledim.olur mu öyle şey onlar bi uyanık bi uyuyorlar telaş yapma dedi.Ultrasonla baktığında nitekim hareket eden hemen geri uykuya geçtiMerhaba kızlar benim de 11+4 günlük ikiz bebeklerim var Allah nasip ederse mayıs ta Doğum olucak sezeryan olarak. En son ultrason a gittiğimde biri çok hareketli diğeri ise sabit duruyo du . Benim sorum şu olucak cinsiyetleri kaçıncı haftada öğrendiniz ? Hareket etmesi ve etmemesi ile ilgili fikiri ve tecrübesi olan varmı ?
Geçmiş olsun arkadaşım.Ben de 16+6 dayım halen bulantılarım öğürmeler im devam ediyomide gribi gibi oldum kızlar.midemde gaz bulantı hep.benim kız ilk üç ay sustu sonradan coştumudur nedir?ıyy biraz şeftali suyu içtim.biraz bastırıyor geçici bir süre.![]()
Can'ım benim dr kalsiyum ve magnezyumu birlikte alma dedi. Kalsiyumu bırak onu yiyeceklerden almaya çalış bol yoğurt ye dedi aklında bulunsun.Bugün prulotona başladım yakıyo mübarek neyse ki hafta bir ama 34.haftaya kadar devam.Bir de kalsiyum,magnezyum tabletine osteocereye başladım.
Benim yeme de problem varCan'ım benim dr kalsiyum ve magnezyumu birlikte alma dedi. Kalsiyumu bırak onu yiyeceklerden almaya çalış bol yoğurt ye dedi aklında bulunsun.
Amin17+5 daha yolun ortasına ancak gelebildik.Hep bi korku...Allah hayırlısı ile kucagimiza almayi nasip etsin inşallah![]()
evet arkadaşım biraz gormeyince acaba yaşıyorlar mı diye insan endişeleniyorAmin
Ben de sabah kalktığımda kendimi kötü hissettim, sanki bebeğim yokmuş gibi geldi. Okulda da çok kötü oldum, sinirlerim bozuldu ağladım
Eşim hemen randevu aldı uygun olan bir doktordan. Gittik gördük kızımı ondan sonra rahatladımbu korkular, endişe ne zaman bitecek bilmiyorum.
Sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alıp büyütürüz inşallah![]()
canım geçmiş olsun insan sürekli endişeleniyor..aslında ne kadar rahat olursak bebeklerde o kadar rahat oluyorlar. tansiyon ve stres çarpıntı yapar maalesef dikkat et tansiyonuna.. benimde sürekli burun tıkanıklığım oluyor rahat nefes alamıyorum bu sefer. zaten akciğer rahatsızlığım var burnum tıkalı oldu mu nefes almak büyük problem oluyor rahat nefes alamadıkça bende de çarpıntı oluyor.. zorlu bir süreç allahım kolaylaştırsın ve sağlıkla zamanında kucağımıza alalım yavrularımızı inşallahBugün bi halsizlik vardı üzerimde.Yattım uyandigimda kalbimin atışını tüm vücudumda hissetmeye başladım.Bayılacak gibi bir his, halsizlik hissettim.Panik de beraberinde geldi tabii.Kaybetme korkusu... Doktorumu aradim tansiyonla sekeri ölçtür beni bilgilendir dedi.Acile gittim tansiyonum 14/7 nabzım 128 çıktı EKG çekildi kardiyolojiye yönlendirdi.Doktor yaş 35, ilk ve ikiz gebelik, cok fazla ilaç kullanımı,vücudun ödem toplaması vs etkenlerden carpintinin olmasının doğal olduğunu ilerleyen zamanlarda daha da artacağını söyledi.Bugün kalp carpintisini da öğrendim
![]()