2018 OCAK AYINDA TÜP BEBEK YAPTIRICAKLAR BURAYA

Bal10cukkk

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2013
2.203
1.995
83
24 yaşımdayım
6 senelik evliyim
2 başarız aşılamam
1başarısız tüp bebek denemem oldu

5tane 5.gün dondurulmuş embriyom var

Ocak adetiyle 2.transferime başlıcaz

BENİM GİBİOCAK AYINDA TÜP BEBEK TEDAVİSİNE BAŞLICAK OLAN HANIMLAR BUYURUN DERTLEŞELİM UMUT OLALIM BİRBİRİMİZE

:KK200::dua::dua:2018 HEPİMİZE UĞUR GETİRSİN İNŞALLAH :dua::dua::KK200:

24 yaşımdayım
6 senelik evliyim
2 başarız aşılamam

BENİM GİBİOCAK AYINDA TÜP BEBEK TEDAVİSİNE BAŞLICAK OLAN HANIMLAR BUYURUN DERTLEŞELİM UMUT OLALIM BİRBİRİMİZE

Aynı konumdayız cnm fakat benim dondurulmuşum hiç olmadı.1 embriyom oluştu.geçen pazar transfer oldum .cuma kan vericem inşlh olumludur .sol tarafımdaki ağrı korkutuyo beni.adet sancısı gibi.onun dışında umutluyum dinleniyorum bakalım hayırlısı...

Aynı konumdayız cnm fakat benim dondurulmuşum hiç olmadı.1 embriyom oluştu.geçen pazar transfer oldum .cuma kan vericem inşlh olumludur .sol tarafımdaki ağrı korkutuyo beni.adet sancısı gibi.onun dışında umutluyum dinleniyorum bakalım hayırlısı...
İnşallah olumludur canım bol bol dua edicem senin için allah emeklerimizi boşa cikarmasın

Bende bugün transfer oldum

Hakkımızda hayırlısı neyse o olur inşallah

İnşallah olumludur canım bol bol dua edicem senin için allah emeklerimizi boşa cikarmasın

Bende bugün transfer oldum

Hakkımızda hayırlısı neyse o olur inşallah
İnşlh olumlu sonuçlarımız olsun cnm sanada iyi beklemeler. en zoruda bu bekleme zamanlarıymış ya çok sıkıcı .alışkın olmadığım için rahat duramıyorum .gurbetteyim ailem yok burda.eşim işleri az buz yapıyoda yinede aklım her an kalkıp temizlik yapmakta .kendimi zor tutuyorum son 5 gün.sende durumlar nasıl?varmı yardım edecek biri?

İnşlh olumlu sonuçlarımız olsun cnm sanada iyi beklemeler. en zoruda bu bekleme zamanlarıymış ya çok sıkıcı .alışkın olmadığım için rahat duramıyorum .gurbetteyim ailem yok burda.eşim işleri az buz yapıyoda yinede aklım her an kalkıp temizlik yapmakta .kendimi zor tutuyorum son 5 gün.sende durumlar nasıl?varmı yardım edecek biri?
Kayınvaldem geldi bana yardıma ama
Keşke hiç gelmeseydi kendi evimde misafir oldum valla

Stres sahibi oldum ilk günden

Evde tek olmak daha iyi gerçekten hareketlerine dikkat et ağır işler yapma yeter canım

Allah yardım eder merak etme

24 yaşımdayım
6 senelik evliyim
2 başarız aşılamam

Merhaba, aranızda yeniyim. 30 yaşındayım. 29 Ocakta ilk transferim yapıldı. Yeditepe Üni. Hastanesinde yaptırdım. 4 donmuş embriyom vardı. 2 sini çözdürüp yüklettik. Bugün 7. günüm. Dayanamayıp kan testi yaptırdım. BetaHcg 27 çıktı. Asıl sonuç 12. gün belli olacak. Ekim ayından beri doktora gidiyorum. Önce kist vardı, doğum kontrol hapı verdiler. Sonra yumurtalarım toplandı. 12 tane toplandı 8 tanesini kullandılar ama 4 tanesi düzgün gelişti. Sonra polip çıktı rahmimde. Küçük bir operasyonla onu aldılar ve kesik attılar. En sonunda da nihayet Ocağın sonunda transfer gerçekleşti. İnşallah hepimizin olumlu geçer bu süreci.

Merhaba, aranızda yeniyim. 30 yaşındayım. 29 Ocakta ilk transferim yapıldı. Yeditepe Üni. Hastanesinde yaptırdım. 4 donmuş embriyom vardı. 2 sini çözdürüp yüklettik. Bugün 7. günüm. Dayanamayıp kan testi yaptırdım. BetaHcg 27 çıktı. Asıl sonuç 12. gün belli olacak. Ekim ayından beri doktora gidiyorum. Önce kist vardı, doğum kontrol hapı verdiler. Sonra yumurtalarım toplandı. 12 tane toplandı 8 tanesini kullandılar ama 4 tanesi düzgün gelişti. Sonra polip çıktı rahmimde. Küçük bir operasyonla onu aldılar ve kesik attılar. En sonunda da nihayet Ocağın sonunda transfer gerçekleşti. İnşallah hepimizin olumlu geçer bu süreci.
7.gün gayet iyi bi değer canım

İnşallah katlanarak devam eder
Benimde kasımda bi negatifim oldu

3 ay ara verdik

bu ay tekrar başladık
Bugün 3 dondurulmuş emriyo transferim oldu

Test gününu heyecanla bekliyoruz bakalım

7.gün gayet iyi bi değer canım

İnşallah katlanarak devam eder
Benimde kasımda bi negatifim oldu

3 ay ara verdik

bu ay tekrar başladık
Bugün 3 dondurulmuş emriyo transferim oldu

Test gününu heyecanla bekliyoruz bakalım

Teşekkür ederim. Hayırlı olsun. Yaşınız gençmiş. Kendiniz mi istediniz 3 tane transfer edilmesini? Ben 2 tane istedim diye bile şuan tedirginim ya tutarsa nasıl olacak diye:KK35:

Teşekkür ederim. Hayırlı olsun. Yaşınız gençmiş. Kendiniz mi istediniz 3 tane transfer edilmesini? Ben 2 tane istedim diye bile şuan tedirginim ya tutarsa nasıl olacak diye:KK35:
Evet biz istedik 3 olmasını hatta bu sebebten doktorumu değiştirip başka hastaneye gittik dondurulmuşlarimla

Hayırlısı olsun sonuc iyi bencede.inşlh sağlıkla ikiye katlar.transferimiz aynı gün olmuş.benim cuma test günüm.benim hiç dondurulacak yumurtam olmuyo oda bi şanssızlık işte nasip bakalım gerek kalmaz inşlh başka tedavilere.zaten gücümde yok artık manevi...

Back
X