45 Yaş ve Üstü Tüp Bebek

Aaa sizin süreci atlamış olabilirim. Opu sonuçlarınız nasıldı? Ben de arka arkaya 2 opu oldum ama normalden pek farklı bir adet sürecim olmadı, bünyeden bünyeye değişiyor olabilir.
6 yumurta toplandı 3 döllendi ama bir tane elimizde kaldı dondurduk sadece amh 0.19 benim çünkü tekrar düşünüyorum yada olanı transfer edeceğim bakalım

Herkese selam..
Reglimin 3.günü sabahı hormon testlerimi yaptırdım.
Tsh 5.09
Fsh 9.08
Lh 6.83
E2 61.4
Prolaktin 25.62
Amh 2.44

Doktoruma gönderdim henüz görüşemedik.
Çok mu kötü durumdayım?😔 Yaş 40 bu arada.

Herkese selam..
Tsh 5.09
Fsh 9.08
Lh 6.83
E2 61.4
Prolaktin 25.62
Amh 2.44

Kötü olan hangisi ben anlayamadım gayet güzel gözüküyor sonuçlarınız amh yaşınıza göre harika fsh de güzel

Kötü olan hangisi ben anlayamadım gayet güzel gözüküyor sonuçlarınız amh yaşınıza göre harika fsh de güzel

Bilmiyorum ki..😔 Korkuyorum, stresliyim.
Doğal yolla olacak gibi değil sanki..
İlk çocuğum anlamadan farketmeden oluvermişti, şimdi böyle bir durumla karşılaşınca sinirlerim çok bozuldu.

Bende 2bc 5 gün genetik taraması yapılmış tek embriyo vardı. Transfer yada havuz dendi, şansımı denedim ama maalesef 8.hafta kalbi durdu.. Hem genetik olup hemde böyle olunca sonuç yıkıldık.43 yaş baştan başlamak lazım şimdi. Bursa da mı doktorunuz?
Neden durdu acaba birşey dedi mi doktorunuz. Benim İstanbulda doktorum. Brüksel'e gidiyorum. Benim 4bc miş. Tutmama ihtimali var dediği için ben bekletiyorum 4bc miniğimi :) İkinci toplamada da tüm embriyolar canlılığını yitirdi. Bir ay dinlenme yaptık. Haftaya regl olucam, tekrar başlayacagım. İnşallah üçüncüde daha çok embriyo olur. Süreç zor ama yıkılmayın hepimiz kucagımıza alıcaz inşallah miniklerimizi.

Neden durdu acaba birşey dedi mi doktorunuz. Benim İstanbulda doktorum. Brüksel'e gidiyorum. Benim 4bc miş. Tutmama ihtimali var dediği için ben bekletiyorum 4bc miniğimi :) İkinci toplamada da tüm embriyolar canlılığını yitirdi. Bir ay dinlenme yaptık. Haftaya regl olucam, tekrar başlayacagım. İnşallah üçüncüde daha çok embriyo olur. Süreç zor ama yıkılmayın hepimiz kucagımıza alıcaz inşallah miniklerimizi.
Aslında net bir açıklama yapmadı.. Bazen gerisi kader gibi bir noktaya çıktık. Yaş zaten herkes için ilk gerekçe. Kromozom testi ve 12 li trombofoli paneli yaptırdım. Onların sonucuna göre bir kez daha deneyeceğiz. Gücüm yok zaten sonrasına.. İnşallah kalbinizden geçen gerçek olur sizin için 🙏

Herkese selam..
Tsh 5.09
Fsh 9.08
Lh 6.83
E2 61.4
Prolaktin 25.62
Amh 2.44

Bende troid hastasıyım. Doktor 2.5 un altında tutmamız lazım demişti. İlaçla düşürürler merak etmeyin sürece de zararı yok zaten.

Bende troid hastasıyım. Doktor 2.5 un altında tutmamız lazım demişti. İlaçla düşürürler merak etmeyin sürece de zararı yok zaten.

Peki anlamı açılımı nedir bu hormonun?
Yani seviyelerin vücudumuza ne gibi etkisi oluyor?

Doktorum sonuçlarımı sorunsuz buldu, ilaç da vermedi. Folik asit, d vitamini ve demir kullanıyorum sadece.

Back
X