- Emoji Skoru
- 141.836
- Puanlar
- 598
Ooooooo, hayırlı olsun canım benim. Kırmızılar pek bir yakışmış.Katılacaklara başarılar artık sadece oy kullanan tarafım ben :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ooooooo, hayırlı olsun canım benim. Kırmızılar pek bir yakışmış.Katılacaklara başarılar artık sadece oy kullanan tarafım ben :)
Bende 3 aile ağırladım, ilkinde 2 yemeğin fotoğraflarını çektim hattaŞu ana kadar 3 aile ağırladım . Her seferınde dur yarışmaya katılayım dedım ama çok yoruluyorum bırde fotograflamayla ugrasamıcam sanırım
Başka kategorilerde görüşelim![]()

Pro üye olmuşsun hayırlı olsunKatılacaklara başarılar artık sadece oy kullanan tarafım ben :)
Tamam canım sen çalışıyorsun kolay değilŞu ana kadar 3 aile ağırladım . Her seferınde dur yarışmaya katılayım dedım ama çok yoruluyorum bırde fotograflamayla ugrasamıcam sanırım
Başka kategorilerde görüşelim![]()
Teşekkür ederim güzel ablamm darısı başına inşallahhOoooooo, hayırlı olsun canım benim. Kırmızılar pek bir yakışmış.![]()
Teşekkürler :) daha kolay kategorilerde inşallah katılırımPro üye olmuşsun hayırlı olsun![]()
Maşallahh sizin ev belediyenin iftar çadırı gibi olmuş :)Cuma-Cumartesi-Pazar davetlerimden birinin menüsünü seçip paylaşacağım sanırım.![]()
Büyük bir aileye sahibim, yakın arkadaşlarımız da fazla olunca, durum iftar çadırından hallice oluyor.Maşallahh sizin ev belediyenin iftar çadırı gibi olmuş :)
Beni birinci yaparsınız katılırımHanımlar yarışmaya katılmayacak mısınız
@deynepnaz
@leylmira
@H E
@hippoglisemi
@Lunya
@evlaefe
@Smile Forever
@alimiyon
@s i d e l y a
@cantan3m

Tamam yaparız.O iş kolayBeni birinci yaparsınız katılırım![]()

Mutlaka bekliyoruzCuma gunu misafirim var ins yetistirebilirsem katilicam ilk defa bir yarismaya![]()
Biz ne zaman gelelimBüyük bir aileye sahibim, yakın arkadaşlarımız da fazla olunca, durum iftar çadırından hallice oluyor.![]()
Tamam gününü haber verirsinHaftaya![]()
Nevreste katılmayanları tehdit etmek gerekiyor mu acabaTamam gününü haber verirsin![]()
İşe yarayabilir ablacımNevreste katılmayanları tehdit etmek gerekiyor mu acaba
Katılmazsanız gece rüyanıza girerim, cımbızla kovalarım, mapusun en rutubetli köşesine atarım desem işe yarar mı![]()

İşe yarayabilir ablacımŞimdiye kadar hep tatlı tatlı sorduk bundan sonra mecbur tutalım ve ceza verelim
Kökten kaybetmeyelim![]()
Bu mübarek günlerde çok etkili olurYok birşey olmaz, ben usulca ürkütmeden yaklaşırım, önce geceleri yarışmaya katıııl yarışmaya katıııl diye seslenirim uykularında, besmele çekerek uyanırlar, sonra hafif bir cımbız sesi![]()
Bu mübarek günlerde çok etkili olur![]()