• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz "Ramazan Sofrası" hangisidir?

• Ankete Katılan
    693
  • Anket Kapalı .
canım çekti. yalnızken yapılmıyor işte bu yemekler.. ne mutlu size. afiyet olsun. iftarınız orucunuz kabul olsun
Aminn tesekkur ederimm. Bizde 2 kisiyiz iste bi sekilde mecburen yapiliyor. Allah kimseyi yalniz birakmasin

Benim vaktim olsa katılırdım zaten gastronomi hocasıyım ama öğrencilere yemek yaptırmaktan evde yemek hazırlama şevkim kalmıyor vallahi :KK39:

Tehdit edelim yarışmaya katılsın:KK45:
@deynepnaz sofranı bekliyoruz:KK8:Yoksa süresiz ban geliyor:KK70:

@deynepnaz ses ver:KK45:Tamam korkma gel katıl diye baskı yapmayacağız.:KK45:Cımbızlamıyacağız:ıslık:
Katılmaya düşünmüyordum ama 2 tane masanın olmasına yüreğim cız etti:olamaz:
10 taneden az olursa katılırım:KK45:
Kaç kere iftara davet verdim ,bugün yine vardı iftara misafirim ama çekim işine giremedim :bicak:

Kaç kere iftara davet verdim ,bugün yine vardı iftara misafirim ama çekim işine giremedim :bicak:
Nerdesin sen kayıp ilanı verecektik :))

@Mune abla deynepnaz katılmayı çok istiyor.Lütfen onu kırmayalım ve listeye ekleyelim.:KK45:Çok güzel tatlı yapıyor garanti veriyorum:dondurma:

Back
X