Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz "Ramazan Sofrası" hangisidir?

• Ankete Katılan
    693
  • Anket Kapalı .
Her gun yarin katilacagim diye dusunup, katilamiyorum:63:

Yarin iftarda tekim kendime kadar bir menu olusturup, fotograflarsam aksama yuklerim. Insallah yarin yaparim bu dedigimi:KK51:

Daha çok var yarışma bitimine ulaşır elbet :dondurma:
Hain domdom:KK53:
O zaman yarışmacıları destekle ve katılmalarını sağla yoksa sözünü tutmak zorunda kalacaksın:KK45:
Ben senin yerinde olsam gelen herkesi hatta Mune'yi bile ikna etme çabasına girerdim:KK53:

Gerci yarin temizlikte yapicam persembe cuma musait degilim hafta sonu davetliyiz.
Yarin araya sikistirmam lazim yoksa haftaya kalirim. Ben menude olusturmadim var mi menu fikirleriniz ya:KK53:
Şimdi buradan fikir vermeyelim .:sus:Sonra senden önce yapılır:KK53:

O zaman yarışmacıları destekle ve katılmalarını sağla yoksa sözünü tutmak zorunda kalacaksın:KK45:
Ben senin yerinde olsam gelen herkesi hatta Mune'yi bile ikna etme çabasına girerdim:KK53:
En iyisi öyle yapayım ben :KK45:
@Mune ne anlar yarışmadan ,sunumdan :KK53:
Kaç sene olmuş yarışma başlayalı ,bütün editörler katılmış nerdeyse Sen ,Lisabella,Ausencia ,tek O katılmamış,neden katılmamış ,çünkü beceremiyormuş,hep eşine yaptırıyormuş yemekleri,benden duymuş olma da :sus:

En iyisi öyle yapayım ben :KK45:
@Mune ne anlar yarışmadan ,sunumdan :KK53:
Kaç sene olmuş yarışma başlayalı ,bütün editörler katılmış nerdeyse Sen ,Lisabella,Ausencia ,tek O katılmamış,neden katılmamış ,çünkü beceremiyormuş,hep eşine yaptırıyormuş yemekleri,benden duymuş olma da :sus:
Seni tebrik ve takdir ediyorum:KK45:Çabuk işe başladın:KK70:
Yalnız cımbızın ucu sivri dikkatli ol:KK70:

Seni tebrik ve takdir ediyorum:KK45:Çabuk işe başladın:KK70:
Yalnız cımbızın ucu sivri dikkatli ol:KK70:
Ne yapayım ,herkes bilsin Munenin neden yarışmalara katılmadığını,bir de benden duymuş olma ama eli çok yavaşmış,geçen gün poğaça hamuru yoğurmuş,o kadar yavaş yoğurmuş ki,yoğurma işlemi bittiğinde hamur mayalanmış :KK53:

Ne yapayım ,herkes bilsin Munenin neden yarışmalara katılmadığını,bir de benden duymuş olma ama eli çok yavaşmış,geçen gün poğaça hamuru yoğurmuş,o kadar yavaş yoğurmuş ki,yoğurma işlemi bittiğinde hamur mayalanmış :KK53:

:KK70::KK70::KK70:

Yok canım bilgi vermiyorsunuz:KK66:Ama 4 tarif isteniyor.
Çorba
Ana yemek
Ara sıcak veya soğuk
Tatlı ve sofra unumu olacak:)
Tamam kusum bu hafta yaparim insallah ilk hafta basagrisindan kendimi toparliyamadim ama bu hafta biraz iyiyim cok sukur

Ziuyaretçi olarak geliyorum zaten,gözüm üstünüzde haberiniz olsun:))
Kızçem iyi kısmetse Temmuzda doğum olacak,ağırlaştı artık bugün 33.haftaya girdi..
Ohooo hadi abla bi avazda kurtulur insallah

Kavgada söylenmez kaşınıyorsun:70:

Back
X