Allah korusun canımAllaha şükür iyiyiz teyzesidarısı sana dördüncüye insallah
![]()
Benden geçti artık
Rabbim olmayan herkese çifter çifter nasip etsin inşaallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah korusun canımAllaha şükür iyiyiz teyzesidarısı sana dördüncüye insallah
![]()
Benden geçti artık
@deynepnaz a sıra gelmeyecek@deynepnaz 10.tarif kaldı hadi bi el atsan![]()
10. tarif gelecekBen de 10.tarifi yapayım diyordum ,neyse nasip değilmiş artık@deynepnaz a sıra gelmeyecek10. tarif gelecek
![]()
Mesajima cevap vermedin deynomBen de 10.tarifi yapayım diyordum ,neyse nasip değilmiş artık![]()
Belki yapmaz sen hazırlıklara başlaBen de 10.tarifi yapayım diyordum ,neyse nasip değilmiş artık![]()
Ne yazmıştın Cocom ,araya kaynadı herhaldeMesajima cevap vermedin deynom![]()
Aaaaa neden geçmiş ki gencecik kadınsın yaparsın bi tane dahaAllah korusun canımBenden geçti artık
Rabbim olmayan herkese çifter çifter nasip etsin inşaallah![]()

Canım ben çocukları büyüttüm .Artık kendim için birşeyler yapacağım.Tekrar başa sarmak zor olur.Aaaaa neden geçmiş ki gencecik kadınsın yaparsın bi tane daha
Amiiinnn nevosum isteyen bekleyen herkese nasip etsin rabbim![]()

Bende özledim seni hic unuturmuyum nasilsin demistim.kalp kalbe karşıymış demistim.ama sen gormedinNe yazmıştın Cocom ,araya kaynadı herhalde![]()
Bugün yapayım dedim aslında ,ne iftara davetliydik,ne de gelen vardı.Bugün de eşimin dışarıda iftar yapalım diyeceği tuttu.Belki yapmaz sen hazırlıklara başla![]()
Kiyamam sende haklisin nevosumCanım ben çocukları büyüttüm .Artık kendim için birşeyler yapacağım.Tekrar başa sarmak zor olur.
Amin canım![]()
Neyse daha önümüzde 5 iftar daha var.Birinde denk gelir:)Bugün yapayım dedim aslında ,ne iftara davetliydik,ne de gelen vardı.Bugün de eşimin dışarıda iftar yapalım diyeceği tuttu.![]()

Amin canımKiyamam sende haklisin nevosumrabbim olanlara uzun omurler versin
Gördüm ,mesajını da beğenmedim mi ?Bende özledim seni hic unuturmuyum nasilsin demistim.kalp kalbe karşıymış demistim.ama sen gormedin![]()
Allahin izniyle melisa koymayi düşünüyorum.nasil?Gördüm ,mesajını da beğenmedim mi ?Telden okuduğum zamana denk geldiyse ,PCye geçince yazarım diye düşündüm herhalde
Kızının adını ne koyacaksın?
![]()
Arefe gününü saymaNeyse daha önümüzde 5 iftar daha var.Birinde denk gelir:)
Ben de çok istedim ama nasip olmadı
Yarın dışardayız.Pazartesi hazırlık, Salı yolcuyum![]()
Güzeelll,tatlı dilli bir anası olacak ,kızın çok şanslı,kimbilir nasıl seveceksin OnuAllahin izniyle melisa koymayi düşünüyorum.nasil?![]()
Ben temizliği Ramazandan hemen önce yaptım:)Arefe gününü sayma
Bayram temizliğinden yırttın yine
Çok kalacak mısın?
Ramazandan önce ben de yaptım da yine kirlendiBen temizliği Ramazandan hemen önce yaptım:)
3 hafta kalırım canımTam belli değil
Kızların yaz okulu durumu var ona göre hareket edeceğim
![]()