• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz "Ramazan Sofrası" hangisidir?

• Ankete Katılan
    693
  • Anket Kapalı .
Bayramdı ya pek giren olmuyor herhalde siteye ondan olabilir canım kim kazanırsa kazansın hakediyor tebrik ederim :KK36: madalyan çok yakışacak sarı sarı :KK9:
Ya demeyin kızlar öyle :oops:
Kendime rakip görsüğüm 3-4 masa var. Gerçekten hepsi şahane. Hatta eşim senin sofranı görünce buna oy verelim dedi :)

En son @alimiyon sofrası gelince eyvah dedim, çok güzel :) ve seve seve oyumu ona verdim.
Bence bayram dönüşü çekişmeli olacak :KK17:

Ya demeyin kızlar öyle :oops:
Kendime rakip görsüğüm 3-4 masa var. Gerçekten hepsi şahane. Hatta eşim senin sofranı görünce buna oy verelim dedi :)

En son @alimiyon sofrası gelince eyvah dedim, çok güzel :) ve seve seve oyumu ona verdim.
Bence bayram dönüşü çekişmeli olacak :KK17:
Değişmez canım artık olsun ben kendim birinci olmuş gibi seviniyorum emek veriyoruz hepimiz çok güzeldi bütün sofralar

Doktordan çıktık, müjdemizi aldık:KK200: Kızımız olacakmış teyzeleri :KK36::KK36::KK36:

@CocoChanelmademoiselle kuzum bildin :KK73::KK200:
@Nevreste ablacığım senin içine doğan da tuttu :KK200::KK200:

Ay tesadüf gördüm burada tebrik ederiiim. :rolleyes: Annesi kadar tatlı bir kız olacak eminim ki. :KK200:

Ay tesadüf gördüm burada tebrik ederiiim. :rolleyes: Annesi kadar tatlı bir kız olacak eminim ki. :KK200:
Çok teşekkür ederim canım ya :KK36::KK36:
Ben de eminim kız da olsa erkek de olsa aynı sevinirdim ama netleşti ya artık, kızım diyebiliyorum... Havalardayım mutluluktan :KK36:

Amin, çok teşekkürler canım. Evet şimdi isim bulma faslımız başlayacak. Erkek olsa kesin Cihangir diyordu artık eşim ama kızda bir fikrimiz yok henüz :-):-)

Tavsiyeler varsa bekleriz :KK36:

Ece olsunnnn :KK37: Simay, Beliz, Lara, Eylül, Bengisu gibi isimleri beğeniyorum anlamlarını bilmiyorum hepsinin ama kulağıma hoş geliyorlar. :)

Oyumu hingel'e verdim ilk defa duydum cok guzel ve zahmetli tebrikler basarilar dilerim :KK9:

Kirmizilar da yakismis keske ben de katilsaydim dedim :KK48: bi sonraki yarismaya katilim cok olacak benden soylemesi :KK30:

Ece olsunnnn :KK37: Simay, Beliz, Lara, Eylül, Bengisu gibi isimleri beğeniyorum anlamlarını bilmiyorum hepsinin ama kulağıma hoş geliyorlar. :)
Tavsiyelerin için teşekkür ederim canım, hepsi çok güzel. Eylül ismini özellikle ben de çok severim ama ay ismi olduğu için eşim çok sıcak bakmıyor gibi :KK48: biz ikmizin de içine sinen ismi bulana kadar iyi mesai harcayacağız kesin :KK48:

@LezzetliCipetpet çok sevindim senin adına :) gerçi evladın cinsiyeti olmaz Allah kavuştursun :anne:
Artık karnını kızım diye seversin :anneadayı:
Bu arada @CocoChanelmademoiselle cinsiyet tahmini yaptığını bilseydim 19 hafta beklemezdim:emir_bebek::KK48:

Tavsiyelerin için teşekkür ederim canım, hepsi çok güzel. Eylül ismini özellikle ben de çok severim ama ay ismi olduğu için eşim çok sıcak bakmıyor gibi :KK48: biz ikmizin de içine sinen ismi bulana kadar iyi mesai harcayacağız kesin :KK48:

İçlerinden biri benim ismim koyarsan haberim olsun ehehe :)

Sağ salim kucağınıza almak nasip olsun :anne:
Bir kızım olsaydı adını bahar koyardım

@LezzetliCipetpet çok sevindim senin adına :) gerçi evladın cinsiyeti olmaz Allah kavuştursun :anne:
Artık karnını kızım diye seversin :anneadayı:
Bu arada @CocoChanelmademoiselle cinsiyet tahmini yaptığını bilseydim 19 hafta beklemezdim:emir_bebek::KK48:
Kiyamam :KK60: bende internetten baka baka çözdüm bu nub teorisini balım.keske o zamanlar bileydim hamile oldugunu tahmin yapardim :D

Kiyamam :KK60: bende internetten baka baka çözdüm bu nub teorisini balım.keske o zamanlar bileydim hamile oldugunu tahmin yapardim :KK70:
Bir önceki mesajımda nub olduğunu unutmuştum da neydi neydi diye düşündüm durdum:KK48:

Back
X