• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz "Ramazan Sofrası" hangisidir?

• Ankete Katılan
    693
  • Anket Kapalı .
Dış borçlar mı var ne var :D
Koskoca kk başkanı kazen bi madalya takamıcak mı üyesine :D

Evet o 2 oyla aldı.Ama tek oyla 200-300-350 oy alan bir sürü kategori var.450 oyla 2 oyla almiş ama diyet yemeklerinde 2 tarif 400 küsür oy aldı.:deli:
Nevoş diyet yemeklerinde o kadar oy veren oluyor madem ,neden uzun zamandır diyet kategorisi yok ?Sıradaki kategori keşke diyet kategorisi olsa keşke:KK45:Aklımda tarif olduğundan değil de,kilo problemi olan çok var KKda.

Nevoş diyet yemeklerinde o kadar oy veren oluyor madem ,neden uzun zamandır diyet kategorisi yok ?Sıradaki kategori keşke diyet kategorisi olsa keşke:KK45:Aklımda tarif olduğundan değil de,kilo problemi olan çok var KKda.
Belli zatennn :)) Oylamadann :D

Ben çoktan yeni tarifeye geçtim, oylama başlamadan hemde :kahve: O kadar alışmışım.:KK70:
Ramazanda ben katılamadım beceriksizliğimden :D
Belki bende katılırım yeni kategoriye yada yok yokk ben diyete başlıyım

Belli zatennn :)) Oylamadann :KK70:
@Nevreste bayramda bildirimler gelmiş,malum bayramda çoğu KKya girmedi,bildirim araya kaynamış veya sonra kullanırım diye unutulmuş olabilir,sonuç değişmeyebilir ama yine de yeniden bildirim gitse keşke,yoksa bu kadar az oylama olmuyordu yarışmada:KK64:

Valla ben kaç defa okudum inceledim karar veremedim bildirim geldikten sonra dikkatimi çekti girdim sayfaya,
karar veremeyip oy kullanmamış da olabilirler..:)
Şimdi yine 11 menü,biz ne kadar çok kararsız kaldık oy verirken ,birinde üçe düşürüp portakalı soydum yapmıştım :KK53:

Back
X