2018 Şubat - Mart Anneleri ♡

merhabalar herkese ilk hamileliğimde buradan çok güzel dostluklar kurmustum , umarım yine güzel annelerle denk geliriz bebişlerimiz hayırlı olsun inşallah

Bende yeni ogrendim ikinci bebegime hamileyim 5 haftalik . oglum ,25 aylik insallah kolay olur

Bende yeni ogrendim ikinci bebegime hamileyim 5 haftalik . oglum ,25 aylik insallah kolay olur

Herkese merhabalar tam emin olmamakla birlikte galiba ben de yeniden anne olacagim ve sanirim mart ayinda. Bat 23 temmuz 19 temmuz ve bugun 20 temmuzda yaptigim 4 test de silik çıktı pazartesiye kadar beklemedeyim

arkadaşlar beni ilk çocugumda 15 aylık ve emiyor , aynı zamanda ben çalışıyorum ufaklıkta 7+1 lerde ve benim çok uykum geliyor hiç enerjim yok , doktora vitamin desteği istediğimi söyledim ama 2.trimesterda kan değerlerine göre veririz dedi , aynı durumda olan var mı

Merhaba kızlar.hepinizin bebegi hayırlı olsun.sat 20 haziran benim.kan sonuclarım 2 gun arayla 288.7 ,757.6,>1000.0 çıktı.baskada yaptırmadım.bu cuma günü dr randevum var.insallah hersey güzel olur hayırlı haberlerle dönerim.sizler keseyi gordunuz mu kalp atısı filan.sabırsızlanıyorum bende.

Merhaba kızlar.hepinizin bebegi hayırlı olsun.sat 20 haziran benim.kan sonuclarım 2 gun arayla 288.7 ,757.6,>1000.0 çıktı.baskada yaptırmadım.bu cuma günü dr randevum var.insallah hersey güzel olur hayırlı haberlerle dönerim.sizler keseyi gordunuz mu kalp atısı filan.sabırsızlanıyorum bende.
keseyide gördüm.
kalp atışınıda inş sende görürsün canım benim

arkadaşlar beni ilk çocugumda 15 aylık ve emiyor , aynı zamanda ben çalışıyorum ufaklıkta 7+1 lerde ve benim çok uykum geliyor hiç enerjim yok , doktora vitamin desteği istediğimi söyledim ama 2.trimesterda kan değerlerine göre veririz dedi , aynı durumda olan var mı
ilk cocuğun artık emmemeli
yani benimki emmedi
süt ekşirmiş çünkü

canım benim oğlum da 25 aylık ve emiyo ben de çok halsizim ve sürekli uykum var ama çalışmıyorum annenin sürekli bişeyler yemesi gerektiği yazıyor nette tabi bu o kadar kolay değil

Arkadaslar hayirli olsun herkese. Insallah hepimiz hayirlisi ile kucaklarimiza aliriz bebeklerimizi.
Sizin nasil gidiyor, benim 7. haftadan sonra mide bulantim cok oldu ve hala var, nedense midemi en cok bulandiran SU, su icmek icin zorluyorum kendimi ama suyun kokusu tadi beni cok rahatsiz ediyor. Artik o kadar uykulu, yorgun degilim ama bugun bel agrim cok oldu.

Back
X