- 18 Mayıs 2017
- 89
- 74
- 3
- Konu Sahibi SareHumaNur
-
Merhaba kızlar arife günü bende hamiş olduğumu öğrendim.
inş bir prensim var. buda prenses olur
nisan 2016 doğumlu canım benim.aynı durumdayız ilk çocuk kaç yaşında , benim ki küçük biraz korkmuyorum desem yalan olur
keseyide gördüm.Merhaba kızlar.hepinizin bebegi hayırlı olsun.sat 20 haziran benim.kan sonuclarım 2 gun arayla 288.7 ,757.6,>1000.0 çıktı.baskada yaptırmadım.bu cuma günü dr randevum var.insallah hersey güzel olur hayırlı haberlerle dönerim.sizler keseyi gordunuz mu kalp atısı filan.sabırsızlanıyorum bende.
ilk cocuğun artık emmemeliarkadaşlar beni ilk çocugumda 15 aylık ve emiyor , aynı zamanda ben çalışıyorum ufaklıkta 7+1 lerde ve benim çok uykum geliyor hiç enerjim yok , doktora vitamin desteği istediğimi söyledim ama 2.trimesterda kan değerlerine göre veririz dedi , aynı durumda olan var mı
canım benim oğlum da 25 aylık ve emiyo ben de çok halsizim ve sürekli uykum var ama çalışmıyorum annenin sürekli bişeyler yemesi gerektiği yazıyor nette tabi bu o kadar kolay değilarkadaşlar beni ilk çocugumda 15 aylık ve emiyor , aynı zamanda ben çalışıyorum ufaklıkta 7+1 lerde ve benim çok uykum geliyor hiç enerjim yok , doktora vitamin desteği istediğimi söyledim ama 2.trimesterda kan değerlerine göre veririz dedi , aynı durumda olan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?