2018 Temmuz Ağustos ANNELERİ:)))

dehaaa

❤28.06.2018❤
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2015
2.542
2.226
83
39
Kızla çok şükür 1 normal 1 dondurulmuş 2 olumsuz denemenin ardından ekim ayında başlayan tüp bebek tedavisiyle 1 kasım da çok şükürrrr pozitif sonucu aldım. 2 tane 3.gün embriyo transfer edilmişti ama kaçı tuttu bilmiyorumm haftaya çarşamba kontrol var. Sizlerde kendinizden biraz bahsedin bu süreci beraber geçirelim. Bebeklerinizin kesesini gördünüzmü kalbini duydunuzmu

Hayırlı olsun canım. Benim de 3. Gün embriyosu 2 tane transfer edildi. 30 Ekim'de pozitifi gördük. 13 Kasım'da kese görmeye gidicem inşallah.

Hayırlı olsun canım. Benim de 3. Gün embriyosu 2 tane transfer edildi. 30 Ekim'de pozitifi gördük. 13 Kasım'da kese görmeye gidicem inşallah.
12.gundemi yaptirdn testi bhcg kac cikti senin. Acaba 1 imi 2 simi tuttu bende meraklardayim:)

12.gundemi yaptirdn testi bhcg kac cikti senin. Acaba 1 imi 2 simi tuttu bende meraklardayim:)
Canım 15. Günde idrardan baktı doktor. Yurtdışında yaşıyorum burda biraz farklı aslında ben de çok merak ediyorum bhcg kaç ve tek çift mi? Sağlıklı olsunlar tabi önemli olan o.

Selam kızlar . Bende eylül ayında transfer oldum 2 ekimde pozitifı gördüm çok şükür .şuan 8+6 dayız . Kısmetse haziran annesi olacağım . Topiklerde 2018 haziran göremedim bende buraya dahil olayım dedim

Hayrli olsun canm bebeginin kesesini nezaman gordun kalbini nezaman duydun

5+2 de kese gördüm . 5+6 da kalp atışı vardı ama doktor makina kötü olduğu için duyulmuyor dedi . 2 hafta sonrasında çağırdı ama doktor izinli olunca ancak bugün duymak kısmet oldu kalp atışını . Gelişimi de 8+6 olacak diye hesapladim ama 9+1 gözüktü . D dehaaa

Daha önce biri 16 haftalık biri 7 haftalık düşüğüm oldu. Faktör 5 leiden denilen bir testte mutasyon çıkmıştı. Hematoloji uzmanı keseyi görünce iğne başlanmalıdır diye not dusmustu. Pazartesi kan testi yaptım pozitif çıktı bugün doktorla gorustum clexane kullanmam gerekiyormus rapor çıkarttı. umarım bu sefer Meleğim benimle kalır

çok sevindim senin adına saglıkla kucağına al inş. bir tup bebek denememde aynı anda transfer olmuştuk

Bugün küçük bebeğimin minnacık kesesini gördüm 29 kasımda kontrol var

Adet ağrısı gibi agriniz oluyor mu? Bbu ağrılar beni çok endiselendiriyor

Slm.Kizlar insallah bende araniza katildim 31 ekimde 2 tane 5. Gun embriyosu transfee edilmisti. Bugun kan test i yaptirdik cok sukur pozitif insallah devami gelir

kizlar merhaba, bende haziran annesi olacagim insallah, estrofe ne zamana kadar devam ediyorsunuz? benim doktorum 9 haftaya kadar devam dedi, fakat bir cok arkadasin doktoru erken kesiyormus bu ilaci?

Merhaba Arkadaslar, Bende tup bebek tedavisi ile 6 kasimda kan testi yaparak hamile oldugumu ogrendim pazartesi Ultrason icin klinige gidecegim Insallah hersey yolunda gider ve yolunda giderse Bende temmuz annesi olaxagim insallah

Merhaba Arkadaslar, Bende tup bebek tedavisi ile 6 kasimda kan testi yaparak hamile oldugumu ogrendim pazartesi Ultrason icin klinige gidecegim Insallah hersey yolunda gider ve yolunda giderse Bende temmuz annesi olaxagim insallah
Hayirli olsn gecmiyor zaman degilmi bizde dün ogrendik pazartesi tekrar kanda bakilcak cok degisik bisey oldumh devam ediyormu edecekmi

Hayirli olsn gecmiyor zaman degilmi bizde dün ogrendik pazartesi tekrar kanda bakilcak cok degisik bisey oldumh devam ediyormu edecekmi
Tesekkur ederim, sizede hayirli olsun Insallah hersey yolunda gider. Evet zaman gecmiyor beklemek cok zor hersey yolunda mi diye dusunmek Insani hem psikolojik hem bedenen yoruo Valla hakkimizda hayirlisi

kizlar merhaba, bende haziran annesi olacagim insallah, estrofe ne zamana kadar devam ediyorsunuz? benim doktorum 9 haftaya kadar devam dedi, fakat bir cok arkadasin doktoru erken kesiyormus bu ilaci?
Canim ben hic kullanmadm o ilaci. Coraspirin folik asit ve crinone jel kullaniyorum ben sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…