Hayırlı olsun canım. Benim de 3. Gün embriyosu 2 tane transfer edildi. 30 Ekim'de pozitifi gördük. 13 Kasım'da kese görmeye gidicem inşallah.Kızla çok şükür 1 normal 1 dondurulmuş 2 olumsuz denemenin ardından ekim ayında başlayan tüp bebek tedavisiyle 1 kasım da çok şükürrrr pozitif sonucu aldım. 2 tane 3.gün embriyo transfer edilmişti ama kaçı tuttu bilmiyorumm haftaya çarşamba kontrol var. Sizlerde kendinizden biraz bahsedin bu süreci beraber geçirelim. Bebeklerinizin kesesini gördünüzmü kalbini duydunuzmu
12.gundemi yaptirdn testi bhcg kac cikti senin. Acaba 1 imi 2 simi tuttu bende meraklardayim:)Hayırlı olsun canım. Benim de 3. Gün embriyosu 2 tane transfer edildi. 30 Ekim'de pozitifi gördük. 13 Kasım'da kese görmeye gidicem inşallah.
Canım 15. Günde idrardan baktı doktor. Yurtdışında yaşıyorum burda biraz farklı aslında ben de çok merak ediyorum bhcg kaç ve tek çift mi? Sağlıklı olsunlar tabi önemli olan o.12.gundemi yaptirdn testi bhcg kac cikti senin. Acaba 1 imi 2 simi tuttu bende meraklardayim:)
Hayrli olsun canm bebeginin kesesini nezaman gordun kalbini nezaman duydunSelam kızlar . Bende eylül ayında transfer oldum 2 ekimde pozitifı gördüm çok şükür .şuan 8+6 dayız . Kısmetse haziran annesi olacağım . Topiklerde 2018 haziran göremedim bende buraya dahil olayım dedim
çok sevindim senin adına saglıkla kucağına al inş. bir tup bebek denememde aynı anda transfer olmuştukKızla çok şükür 1 normal 1 dondurulmuş 2 olumsuz denemenin ardından ekim ayında başlayan tüp bebek tedavisiyle 1 kasım da çok şükürrrr pozitif sonucu aldım. 2 tane 3.gün embriyo transfer edilmişti ama kaçı tuttu bilmiyorumm haftaya çarşamba kontrol var. Sizlerde kendinizden biraz bahsedin bu süreci beraber geçirelim. Bebeklerinizin kesesini gördünüzmü kalbini duydunuzmu
Teşekkür ederimmçok sevindim senin adına saglıkla kucağına al inş. bir tup bebek denememde aynı anda transfer olmuştuk
Benim olmuştu canm bence bu iyi birsey:)Adet ağrısı gibi agriniz oluyor mu? Bbu ağrılar beni çok endiselendiriyor
Hayirli olsn gecmiyor zaman degilmi bizde dün ogrendik pazartesi tekrar kanda bakilcak cok degisik bisey oldumh devam ediyormu edecekmiMerhaba Arkadaslar, Bende tup bebek tedavisi ile 6 kasimda kan testi yaparak hamile oldugumu ogrendim pazartesi Ultrason icin klinige gidecegim Insallah hersey yolunda gider ve yolunda giderse Bende temmuz annesi olaxagim insallah
Hos geldin canm kac cikti bhcgSlm.Kizlar insallah bende araniza katildim 31 ekimde 2 tane 5. Gun embriyosu transfee edilmisti. Bugun kan test i yaptirdik cok sukur pozitif insallah devami gelir
Tesekkur ederim, sizede hayirli olsun Insallah hersey yolunda gider. Evet zaman gecmiyor beklemek cok zor hersey yolunda mi diye dusunmek Insani hem psikolojik hem bedenen yoruo Valla hakkimizda hayirlisiHayirli olsn gecmiyor zaman degilmi bizde dün ogrendik pazartesi tekrar kanda bakilcak cok degisik bisey oldumh devam ediyormu edecekmi
Canim ben hic kullanmadm o ilaci. Coraspirin folik asit ve crinone jel kullaniyorum ben sadecekizlar merhaba, bende haziran annesi olacagim insallah, estrofe ne zamana kadar devam ediyorsunuz? benim doktorum 9 haftaya kadar devam dedi, fakat bir cok arkadasin doktoru erken kesiyormus bu ilaci?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?