2018 Temmuz Ağustos ANNELERİ:)))

Kasık ağrısı devam eden var mı, ben iki hamileliğimde böyle bir şey yaşamadım, özellikle sağ tarafım ağrıyor ve benim iki oğlum da sağda idi sanırım bu da öyle :KK68:aynı zamanda bel ağrım da var. Normaldir diye düşünüyorum ama doktora gidince kesinleşir. Bide mide bulantıları başlayanlar var mı bende sadece gaz problemi var şimdilik hafifte yanma oluyor bazen

Kasık ağrısı devam eden var mı, ben iki hamileliğimde böyle bir şey yaşamadım, özellikle sağ tarafım ağrıyor ve benim iki oğlum da sağda idi sanırım bu da öyle :KK68:aynı zamanda bel ağrım da var. Normaldir diye düşünüyorum ama doktora gidince kesinleşir. Bide mide bulantıları başlayanlar var mı bende sadece gaz problemi var şimdilik hafifte yanma oluyor bazen
Benim ilk hamileliğim olacak inşallah. Kasık ağrılarım devam ediyor benimde korkuyorum hatta bazen her şey yolunda mı diye keseyi görsem biraz rahatlayacağım. Bulantı değilde baş dönmesi var şuan bende özellikle sabahları

Benim ilk hamileliğim olacak inşallah. Kasık ağrılarım devam ediyor benimde korkuyorum hatta bazen her şey yolunda mı diye keseyi görsem biraz rahatlayacağım. Bulantı değilde baş dönmesi var şuan bende özellikle sabahları
Aynen bende henüz, gidemedim randevu saati uymadı bakalım haftaya inşallah

Kızlar sonucum 5+4 günlüğüne ultrasyon kagidim 8.4mm doktor normal değil dedi gelişmemiş benim gibi bole durumlar karşılaşan varmı 5038.5dg

Kızlar sonucum 5+4 günlüğüne ultrasyon kagidim 8.4mm doktor normal değil dedi gelişmemiş benim gibi bole durumlar karşılaşan varmı 5038.5dg
Canım ben hala gitmedim ama geç döllenme olmuş olabilir çünkü benimde öyle şu an, 6 haftalık görünüyor ama bence 4 haftalık yani gitsem benimkide haftasından küçük çıkacak biliyorum o yüzden biraz daha bekleyeyim dedim

Gunaydin kizlar bisey sorcam kese muayenem var sali gunu gidicem. Ama benim belirtilerim gitti. Gaz yok. Kabizlik yok. Kasiklarda belirgin bir dolgunluk vardi oda hafifledi normal hayata donuyor gibiyim. Cok korkuyorum ya sizinde bu donem belirtileriniz hafifledimi?

Gunaydin kizlar bisey sorcam kese muayenem var sali gunu gidicem. Ama benim belirtilerim gitti. Gaz yok. Kabizlik yok. Kasiklarda belirgin bir dolgunluk vardi oda hafifledi normal hayata donuyor gibiyim. Cok korkuyorum ya sizinde bu donem belirtileriniz hafifledimi?
Bende aynen ağrılarım yok oldu kabızlık da gitti sanırım normal senden duyunca rahatladım bende :KK49:

Merhaba kizlar, ben yeniyim :)
Aslinda cok yeni degilim, ama kayitsiz öyle göz gezdiriyordum...

Kasimda ilk embryo transferim oldu ve cok heyecanliyim. 3 gün önce kan testi yaptirdim ve positifti, degerim cok iyidi. Ancak sanirim böyle uzun süreli deneyenlerin hep ayni sorunlari var. cok korkuyorum, sonuc olarak negatif olcak diye...benim ne transfer sonrasi nede simdi hic bi belirtim yok, ara sira cok nadir ufaktan bi basim dönüyor ama onun disinda bi sorunum yok...

size sormak istedigim, sizde durum nedir, nasilsiniz, benim gibi düsük korkusu yasayan varmi, düsük riskini azaltmak icin neler yapiyorsunuz?

Ben dünden beri dahada korkuyorum, ilaclardan dolayi sanirim, mantar ciktigi icin doktora gittim, ilaclar verdi, zararsiz dedi ama icimde bi korku var :(

Merhaba kizlar, ben yeniyim :)
Aslinda cok yeni degilim, ama kayitsiz öyle göz gezdiriyordum...

Kasimda ilk embryo transferim oldu ve cok heyecanliyim. 3 gün önce kan testi yaptirdim ve positifti, degerim cok iyidi. Ancak sanirim böyle uzun süreli deneyenlerin hep ayni sorunlari var. cok korkuyorum, sonuc olarak negatif olcak diye...benim ne transfer sonrasi nede simdi hic bi belirtim yok, ara sira cok nadir ufaktan bi basim dönüyor ama onun disinda bi sorunum yok...

size sormak istedigim, sizde durum nedir, nasilsiniz, benim gibi düsük korkusu yasayan varmi, düsük riskini azaltmak icin neler yapiyorsunuz?

Ben dünden beri dahada korkuyorum, ilaclardan dolayi sanirim, mantar ciktigi icin doktora gittim, ilaclar verdi, zararsiz dedi ama icimde bi korku var :KK43:
Aramıza hoşgeldin inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini. Tüp bebek tedavisiyle hamile kalanlarda aynı korku var sanırım. Bende kendimi ne kadar sakinleştirmeye çalışsamda başaramıyorum. Düşük değilde kaybetme korkusu var bende çok sevinip umutlanıp üzülmek istemiyorum. Pozitifi gördüm ama keseye kadar bekle dedim dün keseyi gördüm şimdi kalp atışını duy öyle sevin diyorum. Hala inanamıyorum. Normal hamilelik sürecinde bir çok anne adayı hamile kaldığından bile habersiz neler yapıyor. Biz en başından bildiğimizden sürekli düşünüyoruz. Bu da bizi manen çok yoruyor aslında. Arkadaşlarım bir kere kan verdi tamam hamileyim dedi ben hala emin olamıyorum. Kucağıma alsam rahatlayacağım

Aramıza hoşgeldin inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini. Tüp bebek tedavisiyle hamile kalanlarda aynı korku var sanırım. Bende kendimi ne kadar sakinleştirmeye çalışsamda başaramıyorum. Düşük değilde kaybetme korkusu var bende çok sevinip umutlanıp üzülmek istemiyorum. Pozitifi gördüm ama keseye kadar bekle dedim dün keseyi gördüm şimdi kalp atışını duy öyle sevin diyorum. Hala inanamıyorum. Normal hamilelik sürecinde bir çok anne adayı hamile kaldığından bile habersiz neler yapıyor. Biz en başından bildiğimizden sürekli düşünüyoruz. Bu da bizi manen çok yoruyor aslında. Arkadaşlarım bir kere kan verdi tamam hamileyim dedi ben hala emin olamıyorum. Kucağıma alsam rahatlayacağım

Hosbulduk. evet haklisin, dogal yollardan hamile kalanlar bilmiyor ve cok farkli oluyorlar, ilk denemem, insallah sorunsuz bebegimi kucagima alirim ama yinede hep bi korkum olcak sanirim. Ben yurtdisindaayim, tedavimde burdaydi, doktorum kese kontrolüne gerek yok dedi, araligin ilk haftasi kalp atislarini dinleriz dedi. en azindan bi görüntü bari olsa elimde sanki rahatlicam :(

Hosbulduk. evet haklisin, dogal yollardan hamile kalanlar bilmiyor ve cok farkli oluyorlar, ilk denemem, insallah sorunsuz bebegimi kucagima alirim ama yinede hep bi korkum olcak sanirim. Ben yurtdisindaayim, tedavimde burdaydi, doktorum kese kontrolüne gerek yok dedi, araligin ilk haftasi kalp atislarini dinleriz dedi. en azindan bi görüntü bari olsa elimde sanki rahatlicam :KK43:
Benimde ilk denemem:KK16: her şey yolunda gider umarım. Beklemek zor ama az kalmış seninde yakın tarihlerde kalp atışını duyacağız.

Kizlar vajinada kasinti yanma varmi yaaa delirtti beni :( transfer oncesi olmustu travazort krem kullanmistim ama simdi korkuyorum bebegime zarari olur diye

Kizlar vajinada kasinti yanma varmi yaaa delirtti beni :KK43: transfer oncesi olmustu travazort krem kullanmistim ama simdi korkuyorum bebegime zarari olur diye
bende kapsüllerden dolayi oldu malesef, doktora gitmeni tavsiye ederim mantar olabilir, onun disinda yogurtlu bez tavsiye etti doktorum ama uygulayamadim igrendim...

Back
X