- 7 Ocak 2017
- 51
- 78
- 18
- 36
- Konu Sahibi burcunzlcn48
-
Burasi bdv bence burda bulusmayinKızlar benim son adet tarihim 13 ekim Allah nasip kısmet ederse 20 Temmuz 2018 de melegimle bulusagiz temmuz annelerini bekliyorum
Pardon anlamadim
Pardon anlamadim
Konunuz yanlis yerde diyorum. Bir derdim var bolumunde anneler toplanmiyor. Ayri bir bolum var konuyu oraya acmalisinizPardon anlamadim
Pardon anlamadim
Anladim yanlis acmusim kusura bakmayinKonunuz yanlis yerde diyorum. Bir derdim var bolumunde anneler toplanmiyor. Ayri bir bolum var konuyu oraya acmalisiniz
Kızlar benim son adet tarihim 13 ekim Allah nasip kısmet ederse 20 Temmuz 2018 de melegimle bulusagiz temmuz annelerini bekliyorum
Evet canımm ya insallah rabbim sag saim kucagimiza almayi nasip eylerseninle son adet tarihimiz aynı hadi inşallah sağlıklı bir şekilde kucağımıza almak nasip olur hepimizin
Evet canımm ya insallah rabbim sag saim kucagimiza almayi nasip eylersen ne zaman ve nasıl ogrendin bebisini degerlerin nasil doktora gittin mi
Günaydın kızlar; tüp bebek ile 2. Denemem de çok şükür pozitifi aldım. 4+1 günlük olduk bugün. Bende inşallah temmuz annesi olacağım. Bende aranıza katılmak istedim.
Birebir aynıyız canım, sağlıkla ilerlesin gebeliklerimiz
Birebir aynıyız canım, sağlıkla ilerlesin gebeliklerimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?