28 temmuzda transfer olanlar

Regl ikinci gunu gel dedi Dr...iki embriyo var orta seviye dendi...transfer ne zaman oluyor...yumurtalama donemindemi
Onlar sana gün veriyor benim yumurtlama dönemim bittiğinde çağırdı enteresan şekilde estrofeme başlatıyolar adet ortası sonra kalınlığı ölçüp iğnelere başlatıyorlar 5 gün sonrasıda transfer

Benim her gün devam ediyor inşallah olumluya işarettir pazartesi normalde test günüm ama pazar vericem kan sizde var mı bebiş
Maalesef canım yaş 36 ilk denemem su an iğneler karnıma alerji yaptı kıpkırmızı ayrıca alerjim normalde de var cumartesi yapıcam testi 11. Gün

Onlar sana gün veriyor benim yumurtlama dönemim bittiğinde çağırdı enteresan şekilde estrofeme başlatıyolar adet ortası sonra kalınlığı ölçüp iğnelere başlatıyorlar 5 gün sonrasıda transfe
Onlar sana gün veriyor benim yumurtlama dönemim bittiğinde çağırdı enteresan şekilde estrofeme başlatıyolar adet ortası sonra kalınlığı ölçüp iğnelere başlatıyorlar 5 gün sonrasıda transfer
Puff güne iğneler mi 🙄🙄 yakındır regl bakalım ne dicek ne olacak ...zor süreç rabbim yardım etsin bizlere

Umarım alerjiniz bir an önce iyileşir ve cumartesi günü müjdeli haberi alırsınız benimde yaş 26 işl denemem
Yaşın çok genç yaş faktörü çok önemli hiç korkma canım ben de çikolata kisti yüzünden basladım bekledim hep çok da istemiyorduk şimdi uğrasıyorum erken baslaman büyük avantaj

Yaşın çok genç yaş faktörü çok önemli hiç korkma canım ben de çikolata kisti yüzünden basladım bekledim hep çok da istemiyorduk şimdi uğrasıyorum erken baslaman büyük avantaj
Bende de pcos var illaki yaşda önemlidir ama nasipse ol derse rabbim yaş kaç olursa olsun oluyor :( inşallah sizde en kısa zamanda bebeğinize kavuşursunuz

canim hayrlisi olsun allah kucagina almayi nasip etsin nerede yptrdin bnde arastrma surecindeyim doktor bakiyorum
Ben Balıkesir şehir hastanesinde yaptırdım kuzum. İlk denememdi rapor hakkımı kullanmak istedim. Amin canım sağol Allah razı olsun

Günaydın kızlarm nasılsınız . Bugün test verecekler vardı. İnşallah güzel haberler alalım her birimiz🥰🥰

Back
X