- 13 Temmuz 2018
- 2.203
- 5.080
- 158
- Konu Sahibi Dert bende derman sende
-
Canım ben de 27+2 yim şuan 18 Nisa’n Doğum tarihi. Ancak nezaman olur tam bilinmez tabi. 1012 gr dı bebeğim dün baktık.Yok mu benden başka hamile olan.
1 hafta var aramızda.Canım ben de 27+2 yim şuan 18 Nisa’n Doğum tarihi. Ancak nezaman olur tam bilinmez tabi. 1012 gr dı bebeğim dün baktık.
Bende bugün 28+3. Daha doğuma çok var ve ben bel agrisindan ölüyorum artık dayanamıyorum.Canım ben de 27+2 yim şuan 18 Nisa’n Doğum tarihi. Ancak nezaman olur tam bilinmez tabi. 1012 gr dı bebeğim dün baktık.
Canım o hepimizde var da ben düzenli pilates yaparım yürüyüşümü aksatmam. Kendimi iyi hissettiriyorBende bugün 28+3. Daha doğuma çok var ve ben bel agrisindan ölüyorum artık dayanamıyorum.
Yürüyüş bende de var benim ki biraz mecburi gerçi. Kızı okula getirip götürüyorum. Çok uzak değil ama git gel yarım saatten fazla yol yürümüş oluyorum ve 2 kere apartmanı inip çıkmış oluyorum.Canım o hepimizde var da ben düzenli pilates yaparım yürüyüşümü aksatmam. Kendimi iyi hissettiriyor
Karnın çok büyümüş mü? idrar yolu enfeksiyonu var mı canım ? Ondan da olabillr.Ayrıca yastıksız uyumamaya çalış muhakkak diz aralarına yastık koy çok geçmiş olsunYürüyüş bende de var benim ki biraz mecburi gerçi. Kızı okula getirip götürüyorum. Çok uzak değil ama git gel yarım saatten fazla yol yürümüş oluyorum ve 2 kere apartmanı inip çıkmış oluyorum.
Plates başından beri yapmadığım için son tremesterde yapmak doğru değilmiş gibi geliyor O yuzden hiç Denemedim. Kaburgalarim batıyor acaip derece doktor magnezyum verdi daha 5 gün oldu ne zaman etki edecek bilmiyorum. Belim çok şiddetli ağrıyor hem kaburga hem bel ağrısı ben dayanamıyorum. Uykular haram oldu daha şimdiden.
Çok teşekkür ederim. Karnım çok aşırı büyük değil yani 28 hafta ile uyumlu gibi. Idrar yolları iltihabı vardı antibiyotik içtim ama geçti mi bilmiyorum.Karnın çok büyümüş mü? idrar yolu enfeksiyonu var mı canım ? Ondan da olabillr.Ayrıca yastıksız uyumamaya çalış muhakkak diz aralarına yastık koy çok geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?