- Emoji Skoru
- 380
- Puanlar
- 103
Tüm kayıplarınız için geçmiş olsun diliyorum umarım en kısa zamanda sağlıkla yavrunuzu kucağınıza alırsınızRahim filmi çektirdiniz mi? Benim ilk gebeliğim de kalp atışı hiç olmadı. Doktorlar olabilir gözüyle baktı. İkinci gebeliğimde hiç bir sorun yoktu 21 haftalıkken açılmam oldu ve doğum yapmak zorunda kaldım. Son gebeliğimde ise bebekte anomaliler vardı bunu öğrendikten bir gün sonrada kalbi durdu. İnanın sebep ne, neden böyle oluyor hiç bilmiyorum. Hepsi farklı sebepler olduğu için doktorlarda bişey diyemiyor. İleri test yaptıracağız bakalım ne çıkacak. Kadın doğum doktorum başlattı iğneyi. Hatta ilk iki gebelikten sonra Hematoloji doktoru Coraspirin ve Folbiol 5 mg ile doğal gebeliğim oldu daha önce hiç doğal olmamıştı. Perinatoloji doktoruna gittim gereksiz kullanıyorsun yurt dışında kimse kullanmıyor burada bu iğneyi vermeleri cahillik falan gibi şeyler söyledi. 2 tane daha doktora gittim hepsi aynı şeyi söyledi. Bıraktım bende. Ama Allah nasip eder de tekrar olursa bırakmayı düşünmüyorum.
Evet çektirdim bir sorun çıkmadı çok şükür sadece dardı y tipi şeklindeydi histereskopi olarak genişletildi. Tüp bebek ile hamile kaldım ben rahmim vs normaldi.
Doktorlar da farklı farklı konuşuyorlar hangisi doğruyu söylüyor bilemiyoruz sadece inanıyoruz.