- 15 Ağustos 2017
- 472
- 713
- 23
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #5.501
Önceden test yapıp kafanı karıştırma dedi doktorum şaşırtabilir dedi
O yüzden 10 şubata kadar yapmıyorum ben
Yillar gecti beklerken bumu gecmeyecek :) bi bakacan kan veriyosunOff daha 10 gün var
geçer mi dersiniz zaman
Yillar gecti beklerken bumu gecmeyecek :) bi bakacan kan veriyosun
Canim yarin 10. Gunum ama pek cesaretim yok kacgundur her gece sabah kan vermeye gideyim diyorum sabah vazgeciyorum
Aynen canım erken test yapıp strese girmek istemiyorum bi an cesaret geliyo sonra gidiyo boşuna üzülmek istemiyorum çıkmama ihtimali yüksek oluyo ya
Inşallah canım rabbim bana da hepimizede bunu nasip etsin
Off daha 10 gün var
geçer mi dersiniz zaman
İyiki burası var konuşmak iyi geliyo zaman geçmesine de büyük destek
Bazen strese neden olsa da
Seni anlayanların olması iyi birşey
Evet internette dr.larin konusmalarini dinledim hicbir belirti olmayabilir dediler. O yuzden rahatim. Ki boyle olmasa ne olacak. Her gelen Allah.tan. sabir...Yok cnm kasik agrisida gitti ama takilmamaliyiz bu agrilara ben agri olunca uzulugorum aksine cunku oyle olunca hep kanamam olmustu onceden
arabayla sıkınti olmuyor degil mi? Benim bir isim vardi da arabayla gidip gelicem persembe yapayim diyordum ama cumaya karar verdim bir gun daha dinlenmis olurum.Ben calisiyorum cnm bi sikinti olmuyor ki masa basi zaten isim.arabamla gidip geliyorum
Evet canım en azından aynı dili konuşuyoruz
Belki aynı yada çok benzer şeyler yasiyoruz hepimizBazen strese neden olsa da
Seni anlayanların olması iyi birşey
Belki aynı yada çok benzer şeyler yasiyoruz hepimiz
İnşallah hep beraber anne bebek topiğinde oluruz bu yıl
Ay inşallah artık hamileliklerdi hazırlıklardı derken
Yine kopamayız kk den
İnşallahhhh hepimiz arka arkaya pozitifi görürüz böyle olunca çok heycanlanıyorum yaaa geç günler geçççç
Benim test günüm de 10 şubatÖnceden test yapıp kafanı karıştırma dedi doktorum şaşırtabilir dedi
O yüzden 10 şubata kadar yapmıyorum ben
İnşallahHayırlısı olsun 3 şubat doğum günüm test gunum pozitif olursa en güzel doğum günü hediye olacak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?