- 20 Aralık 2017
- 173
- 211
- 18
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #5.661
Sakin ol stres yapma bebeğini olumsuz etkileme.. Belirtiler gösterge değil ki... Aşağı yukarı aynı ilaçları kullanıyoruz ama o ilaçların bile bizim bünyelerimizdeki etkii yan etkisi farklı. Hamilelik de öyle her bünyede farklı etkiler yaratıyor. Belirtilere takılmamak onlara güvenmemek gerek bence. Teknşk olarak hamileyiz bunun keyfini çıkar6bgun oldu hicbibelirti yok çok stresliyim
Evet oda dogruSakin ol stres yapma bebeğini olumsuz etkileme.. Belirtiler gösterge değil ki... Aşağı yukarı aynı ilaçları kullanıyoruz ama o ilaçların bile bizim bünyelerimizdeki etkii yan etkisi farklı. Hamilelik de öyle her bünyede farklı etkiler yaratıyor. Belirtilere takılmamak onlara güvenmemek gerek bence. Teknşk olarak hamileyiz bunun keyfini çıkarhatta
tedavi olabiliyor olmanın keyfini çıkar.
Hayırlı olsun sizede inşallah hayırlı haberlerimizi alırız birbirimizin. .Hayırlı olsun bende 22 sinde transfer oldum 3.gün 2 adet 1. Kalite dedi doktorum embriyolarima bugün test yaptım 58 çıktı çtesi tekrarliyacagim inşallah
Biyle haberler alinca cok mutlu oluyorum insanin umudu daha da cok artiyo hayirlisiyla kucagina almak nasib olsun..Merhaba hayırlısı oldu inşallah bende 9. Gün idrar da test yaptım silik çıktı acaba mı dedim 11. Gün kan verdim 65.47 çıktı değerim şimdi yarın tekrar kan vericem doktoruma göre hamileyim ama önemli olan sağlıklı bi artış göstermesi hayırlısı olsun hakkımızda umarım bebişler siZinledir
Amin çok teşekkür ediyorum canım Rabbim utandırmasın herkese nasip etsin o testte pozitif değer yazıyor ama çok değişik duygu İnan hiç bişey hissetmiyorum ve bi belirti Yok sadece olan arada kasık sızısı o kadar birde ateş basıyor bana ara araBiyle haberler alinca cok mutlu oluyorum insanin umudu daha da cok artiyo hayirlisiyla kucagina almak nasib olsun..
5.gün emriyosu canımKaçıncı gün transferi 7.gün çok erken
Kacinci gunun cnm bu gun saymak sor testten sora iki gun beklemek daha zorMerhaba kizlar
Sabah kalkiyorum diyorum ki bugun test yapayim ogleye dogru geciyor
Gozun aydin cnm ayni gun slfik pozitifi insallah kat kat artar senin transfsr gunu haric kacinci gununVeeeeee sonuç 58,37 binlerce şükür olsun rabbime 2 gün sonra tekrarliyacam inşallah artış devam eder rabbim bizi evlat hasretiyle sinamasin isteyen herkese bekletmeden nasip etsin AMİN
Degerlerim yüksekti en son 27sinde yaptım testi 889duDikkat et kendine canım yinede senin değerin kaçtı düşük değil degilmi 58 ?
O gün dr transfer de görüyorsun hal hatır soruyor transferden sonra da hayırlı olsun diyor embriyo bilgisini oradaki hemşire ler bilgi veriyorArkadaşlar ben birşeyi merak ediyordum transfer günü doktorunuz size emriyolariniz iyi tutmaması için bisebep yok kalitesi iyi v.s şeyler soyledimi benim.doktorum sadece hayırlısı olsun dedi
Oh oh ne güzel canım iyi yaptın vallaİyiyim sen nasılsın
Bugün gezdim tozdum
Ev hapsi ruhumu daralttı
Deniz kum güneş
Hava yaz gibiydi
Gayet enerjim yerinde
Enerji topladım cnm
Sen ne yapıyorsun ?
Oh oh ne güzel canım iyi yaptın valla
Bende cumartesi günü nü iple çekiyorum
Az kaldı ama
zaman geçmek bilmiyor
Evet cumartesi saat 2deCumartesi mi transfer canım
Valla evde ruhum daralmış
İnşallah kötü birşey yoktur
Ben iyiyim ama hiç belirti yok
İnşallah canımEvet cumartesi saat 2de
İyi düşün iyi olsun inşallah
Benim de antalyadan görümcemler geldi yanımaCumartesi mi transfer canım
Valla evde ruhum daralmış
İnşallah kötü birşey yoktur
Ben iyiyim ama hiç belirti yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?