2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

6bgun oldu hicbibelirti yok çok stresliyim
Sakin ol stres yapma bebeğini olumsuz etkileme.. Belirtiler gösterge değil ki... Aşağı yukarı aynı ilaçları kullanıyoruz ama o ilaçların bile bizim bünyelerimizdeki etkii yan etkisi farklı. Hamilelik de öyle her bünyede farklı etkiler yaratıyor. Belirtilere takılmamak onlara güvenmemek gerek bence. Teknşk olarak hamileyiz bunun keyfini çıkar hatta
tedavi olabiliyor olmanın keyfini çıkar.

Evet oda dogru

Biyle haberler alinca cok mutlu oluyorum insanin umudu daha da cok artiyo hayirlisiyla kucagina almak nasib olsun..

Arkadaslar aranizda DHEA ilac kullanan var mi sabah turkiyeye gidecem orda var mi cunku bugun geciktim eczaneler kapandi nobetcide de yoktu.

Biyle haberler alinca cok mutlu oluyorum insanin umudu daha da cok artiyo hayirlisiyla kucagina almak nasib olsun..
Amin çok teşekkür ediyorum canım Rabbim utandırmasın herkese nasip etsin o testte pozitif değer yazıyor ama çok değişik duygu İnan hiç bişey hissetmiyorum ve bi belirti Yok sadece olan arada kasık sızısı o kadar birde ateş basıyor bana ara ara

Veeeeee sonuç 58,37 binlerce şükür olsun rabbime 2 gün sonra tekrarliyacam inşallah artış devam eder rabbim bizi evlat hasretiyle sinamasin isteyen herkese bekletmeden nasip etsin AMİN
Gozun aydin cnm ayni gun slfik pozitifi insallah kat kat artar senin transfsr gunu haric kacinci gunun

Kızlar hayırlı geceler bende salı günü 5. Gün embriyosu 2 adet transfer oldum beklemedeyim ins rabbim nasip eder bnde aşırı bel ağrısı ve ishal oldu benim gibi olan varmı 10 subat test gunum inş hamis arkadaşlar duanizda bana da yer verin hayırlı haberi alayım ins

Arkadaşlar ben birşeyi merak ediyordum transfer günü doktorunuz size emriyolariniz iyi tutmaması için bisebep yok kalitesi iyi v.s şeyler soyledimi benim.doktorum sadece hayırlısı olsun dedi
O gün dr transfer de görüyorsun hal hatır soruyor transferden sonra da hayırlı olsun diyor embriyo bilgisini oradaki hemşire ler bilgi veriyor

İyiyim sen nasılsın
Bugün gezdim tozdum
Ev hapsi ruhumu daralttı
Deniz kum güneş
Hava yaz gibiydi
Gayet enerjim yerinde
Enerji topladım cnm
Sen ne yapıyorsun ?
Oh oh ne güzel canım iyi yaptın valla

Bende cumartesi günü nü iple çekiyorum
Az kaldı ama
zaman geçmek bilmiyor

Cumartesi mi transfer canım
Valla evde ruhum daralmış
İnşallah kötü birşey yoktur
Ben iyiyim ama hiç belirti yok
Benim de antalyadan görümcemler geldi yanıma
Onun çocuklarıyla uğraşıyorum 2 gündür çok yaramazlar
allahtan tam transfer günü gidicekler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…