2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Sagol gulumm gercekten bubinsan oglu ne sabirsiz rahat oliyim diyorum ama vakit gecmiyo hepimiz hakkinda hayirlisi olsun cok sahane bi duygu

Kordugum76 ve Beth18
Kızlar hayırlı olsun ikinizede değerleriniz artarak devam etsin inşallah
Allah razi olsun canim

Amin insallah canim sagol
Bende yarin ikincj testi yapacagim allahin izniyle allahim su mu arek cuma aksaminda kimin ne dklegi varsa allahim kabul etsin kucaklarimiz dolsun
aminnnnnnn

Ayyy insaAllah cnmm sen de tabi ki

amin insallah canim. Allah bebeklerimizle guzel gunler nasip etsin bizlere insallah.

Kızlar merhaba tekrardan hayırlı geceler olsun ben bugün ikinci değerimi aldım 13. Gün 142,70 çıktı 11. Gün 65,47 olmuştu doktoruma ilettim çok güzel artış yerinde ilaçlara devam bir hafta sonra muayene gel dedi başka test istemedi yeterli olur mu acaba yada bu süreçte be yaptırsam mı tekrar emin olamadım

Kafana çok takılırsa yaptırıverirsin canım

Merhaba herkese,
başlık harika haberlerle dolmuş Kordugum76 Beth18 tebrik ederim arkadaşlarım çoook sevindim darısı buradaki herkesin başına

Acaba aramızda embriyoları genetik taramaya gönderilenler var mı? Benim için süreç şuan bu şekilde işliyor da merak ediyorum aynı durumda olan var mı diye? 2 tane 5. Gün 6 tane 6. Gün embriyom dan biyopsi alındı hepsini dondurdum. Bu 4. Tüp bebek denemem olduğu için genetik tarama hem doktorumun hem de benim istediğim birşeydi.

Aynı durumda olan arkadaşım varsa aranızda paylaşalım istiyorum

mandus merhaba canım, ben varım... 2 negatif transfer sonrası kalan 3 embriyomu Pgt’ye göndermiştim. 1 tanesi sağlıklı geldi, üstelik kalite olarak görünürde en zayıf olan geri döndü, sürecin sonuçlanması yaklaşık 13 gün sürdü. Diğer iki embriyo sağlıksız olduğu için imha edildi. Aslında doktorumuz istemedi Pgt, ama benim içime sinmemişti, her defasında transfer sonrası negatifi görmek çok yıpratıcı oluyor. Eşimde de dna hasarı çıktı biraz, o da beni endişelendirince mecburen gönderdim ki iyiki de göndermişim, kalan 2 embriyoyu transfer ettirseydim, sağlıksız olduğu için tutunamayacak ya da Allah korusun sağlıksız olup devam etmeyecekti belki... Şimdi kalan tek embriyom için pazartesi son kez kontrole gideceğim ve transfer tarihim belli olacak. İnşallah kalan son embriyom bize evlat olur... Senin de sağlıklı olarak dönsün embriyoların genetikten ve son demenen olsun inşallah...

Allah razi olsun cnm benim sagol taib ettigim bi arkadas vardi 11 defa denemis hic bi arastirma yapmaislar negatif olmasinin sebebi nedir diye cok iyi yapmissin tarama konusunda insaAllah bu defa olur bebislerin tutunur cnm senin de yuzun guler.

sagol canim benim. Yok benim genetige gitmedi. Ilki gelisme gostermedigi halde dr oyle bisey soylemedi

Günaydın herkese kızlar ne hissediyorum biliyor musunuz , bu çok uğurlu bir topik olacak. Herkes burdan er geç beklediği mutlu haberi paylaşacak baksanıza daha şimdiden bir sürü mutlu haber aldık
İnşAllah canım hepimiz mutluluğu bulalım canım azından ball damlıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…