- 25 Şubat 2017
- 1.066
- 1.499
- 83
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #5.981
Amin kuzum aminAllah razi olsun cnm insaAllah tutunmustur bocuklerimiz kan testiyle daha net belli olacak senin hakkinda da hayirlisi olsun cnmm insaAllah senin bebislerinde sana sımsıkı tutunurlar kucagin dolar Allahin izniyle.. Rabbim hepimizin yuzunu guldursun..
Sagol gulumm gercekten bubinsan oglu ne sabirsiz rahat oliyim diyorum ama vakit gecmiyo hepimiz hakkinda hayirlisi olsun cok sahane bi duygunasıl sevindim anlatamam bu topik cok ugurlu olacak. 2018 hepimize bebelerimixi
içini ferah tut, önce hayırlısıama güzel seyler düşün hep güzeli çağıralım.. biz de dualarımızla hep destek tam destek
Allah razi olsun canim
Amin insallah canim sagolKordugum76 Beth18 gözünüz aydin kizlarr çok sevindim adınıza allah devamını gösterir inşallah.. hep böyle cifter cifter güzel haberler alırız inşallah
. Benim hesabıma göre de 13 ü ila 19u gibi de benim transferim olucak inşallah ..ay iple çekiyorum
aminnnnnnnBende yarin ikincj testi yapacagim allahin izniyle allahim su mu arek cuma aksaminda kimin ne dklegi varsa allahim kabul etsin kucaklarimiz dolsun
Ayyy insaAllah cnmm sen de tabi ki
Evet canım doğru söylüyorsun bende öyle soylüyüm bari
amin insallah canim. Allah bebeklerimizle guzel gunler nasip etsin bizlere insallah.16 subat da ilk usg, hem kese hem kalbe bakarız dedi dr. allah kısmet ederse. tup bebek kliniğindeki son kontrol olacak sonra baska bir doktor bulmamız gerekecekmıs. Allah o gunlerı gostersın de hepsi sırayla..
normalde doktor istememişti ama bugun gene kan testi yaptırdım, 5260 çıkmış. bin şukur gayet iyi dedi hemşirem. şimdi hiç bi belirti yok diye insan hep endişe ediyor hala orada mı diye. bebek sahibi olmanın her etabı ayrı sınav bizler için, Allah ın izniyle geçip saglıkla bebelerimize kavusmamız nasip olsun.
Çok sevindim canım bana sormuştun hatta o minik çizgi var ya hayatımızın en güzel şeyi değil mi daim olsun inşallahAllah razi olsun gulum ama ben daha kesin emin degilim pazartesi belli olcak insaAllah heyecanla bekliyorum
Kafana çok takılırsa yaptırıverirsin canımKızlar merhaba tekrardan hayırlı geceler olsun ben bugün ikinci değerimi aldım 13. Gün 142,70 çıktı 11. Gün 65,47 olmuştu doktoruma ilettim çok güzel artış yerinde ilaçlara devam bir hafta sonra muayene gel dedi başka test istemedi yeterli olur mu acaba yada bu süreçte be yaptırsam mı tekrar emin olamadım
InsaAllah cnm senin adina da cok sevindim Rabbim kucagina da almayi nasib etsin cok guzell bisey.Çok sevindim canım bana sormuştun hatta o minik çizgi var ya hayatımızın en güzel şeyi değil mi daim olsun inşallah
Merhaba herkese,
başlık harika haberlerle dolmuşKordugum76 Beth18 tebrik ederim arkadaşlarım çoook sevindim darısı buradaki herkesin başına
Acaba aramızda embriyoları genetik taramaya gönderilenler var mı? Benim için süreç şuan bu şekilde işliyor da merak ediyorum aynı durumda olan var mı diye? 2 tane 5. Gün 6 tane 6. Gün embriyom dan biyopsi alındı hepsini dondurdum. Bu 4. Tüp bebek denemem olduğu için genetik tarama hem doktorumun hem de benim istediğim birşeydi.
Aynı durumda olan arkadaşım varsa aranızda paylaşalım istiyorum
Allah razi olsun cnm benim sagol taib ettigim bi arkadas vardi 11 defa denemis hic bi arastirma yapmaislar negatif olmasinin sebebi nedir diye cok iyi yapmissin tarama konusunda insaAllah bu defa olur bebislerin tutunur cnm senin de yuzun guler.Merhaba herkese,
başlık harika haberlerle dolmuşKordugum76 Beth18 tebrik ederim arkadaşlarım çoook sevindim darısı buradaki herkesin başına
Acaba aramızda embriyoları genetik taramaya gönderilenler var mı? Benim için süreç şuan bu şekilde işliyor da merak ediyorum aynı durumda olan var mı diye? 2 tane 5. Gün 6 tane 6. Gün embriyom dan biyopsi alındı hepsini dondurdum. Bu 4. Tüp bebek denemem olduğu için genetik tarama hem doktorumun hem de benim istediğim birşeydi.
Amin cnm benim ayne oyleÇok sevindim canım bana sormuştun hatta o minik çizgi var ya hayatımızın en güzel şeyi değil mi daim olsun inşallah
sagol canim benim. Yok benim genetige gitmedi. Ilki gelisme gostermedigi halde dr oyle bisey soylemediMerhaba herkese,
Günaydın canım, şans seninle olsun , hayırlı haberler alırsın inşallahGünaydın kizlarr suan dr dayım sıramı bekliyorum... insallah yumurtalar gelişmiştir..
İnşAllah canım hepimiz mutluluğu bulalım canım azından ball damlıyorGünaydın herkesekızlar ne hissediyorum biliyor musunuz , bu çok uğurlu bir topik olacak. Herkes burdan er geç beklediği mutlu haberi paylaşacak baksanıza daha şimdiden bir sürü mutlu haber aldık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?