- 12 Mayıs 2015
- 262
- 501
- 103
- 39
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #6.561
sen ne durumdasin canim test yaptin mi?Kızlar merhaba herkese bekleyişlerimiz hayırlısı ile sonuçlansın inşallah kese kalp atışı duyan gören arkadaşlar şuana kadar var mı bi belirtiniz
Ben daha kese kalp atışı için gitmedim ama belirtilerim var hiç yemek yapasim yok zor yemek yiyirum bulantim varKızlar merhaba herkese bekleyişlerimiz hayırlısı ile sonuçlansın inşallah kese kalp atışı duyan gören arkadaşlar şuana kadar var mı bi belirtiniz
Canım ben en son 13. Gün testim 142 .70 çıkmıştı doktor bu cumaya randevu verdi başka test istemedi Ama bende yarın yaptıracam yine bugün idrar testi aldım yaptım hemen ilk saniyelerde belirdi 2. Çizgi miniğim büyüyor içerde inşallahsen ne durumdasin canim test yaptin mi?
Yaa hemen başlamış bende o kadar değil sadece ayaklarım üşüyor hala bi türlü ısınmıyor birde ara ara vuran kasık ağrısıBen daha kese kalp atışı için gitmedim ama belirtilerim var hiç yemek yapasim yok zor yemek yiyirum bulantim var
Merhaba bende antalyadayım memorial mehmet öztürkmen e tedavi oldum tonguc bey memorialden ayrıldıCanm bende antalyadaym sen tonguc beydemi tedavı oluosun mehmetbeydemi
Rabbim isteyen herkese versin insallah. Oncekiler kacti canim kac kac artti? Cuma gunu kese icin mi cagirdi?Canım ben en son 13. Gün testim 142 .70 çıkmıştı doktor bu cumaya randevu verdi başka test istemedi Ama bende yarın yaptıracam yine bugün idrar testi aldım yaptım hemen ilk saniyelerde belirdi 2. Çizgi miniğim büyüyor içerde inşallah
18-22 arasında olmalı. 17 mm ilen falan çatlatma iğnesi oluyor sonra toplanana kadar daha da büyüyorYumurtalar kaç mm olması lazım toplanma asamasinda?
2 test oldu zaten biri 11. Gün 65 çıktı diğeri 13. Gün 142 olarak küsüratlı Yani muayene için gel dedi başka test istemediRabbim isteyen herkese versin insallah. Oncekiler kacti canim kac kac artti? Cuma gunu kese icin mi cagirdi?
kuzu ben transferden beri bir saniye yerimde oturmadım, ev işlerinin dışında ofis inanılmaz yoğundu. Üstelik 3 ü yurt içi, biri yurt dışı olmak üzere 8 kez uçtum.
Benim doktorum ne kadar hareket o kadar iyi bir dolaşım ve gelişen bebek demek diyor. Normalde şu an haberimiz bile olmayabilirdi öyle düşün. İÇini ferah tut önemli olan o, yorgun hissettiğinde dinlenmeye mutlaka vakit ayır ve bol bol su iç. Benim okuduğum kaynaklardan da dktorlarımdan da duyduğum o. Eşimin babası da tüp bebekçi söylemiştim belki biliyorsundur, o da ilk torun olmasına rağmen hep aynı şeyi söylüyor bana. Hayatını normal akışında yaşa diye.. Küçüçük bir risk olsa hem doktorluk hem de ilk torun kontenjanından söylerdi bana mutlaka. Allaha emanetiz biz de bebelerimiz de inşallah..
Amin inşallah canım hareket halindeyim kızım var mecbur ayaktayım kizimda yatmistim bunda hep ayaktayim Dr da günlük işine dönebilirsin demişti işte biz o kadar para emek verince kendimize dikkat etmeye çalışıyoruz artık parayı da gectim bu surecte inanın en zor kısmı beklemek ne sabahı ne gecesi geçmiyor normalde çok uykucu biriyim ama hic uyuyamıyorum Allah bu yolda olanlara sabir versin maddi manevi yardimcisi olsun
Allahın izniyle canım bişey olmaz korkma rahat olah canim paranoyak gibi oldum ne yapicam ben. Dr.umda kafana hic bisey takma dedi. Ama bunu soylesem beni kapisindan kovar
sagol canim Allah.a emanetAllahın izniyle canım bişey olmaz korkma rahat ol
insallah hayirlisi olur senin icin.Bugun Dr gittim arkadaşlar büyük ihtimal 14 şubata trasfer olcak dua edin:) Çok heycanlıyım tetirginim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?