- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #6.641
Canim cok uzuldum ne diyecegimi bilemiyorum. Karindan mi bakti. Bende carsamba gidecegim ama niyeyse umitsizim.Mrb kizlar bugun kontrolum vardi.maalesef kese görünmedi.5+4 um doktor görünmesi gerekirdi artik dedi.tekrar betahcg istedi.sanirim yine olmadi
Nasi insanlarya yardimin yoksa sus bari neyse allah sabir versin sen kendini dusun bolbol elmusavvir ya halik cek allah hayirlisini versinEvimin bütün duzenimi bozdu
Gormemeye çalışıyorum artık sürekli konuşuyor KP le birlikte
Genelde yatıyorum ama
arada 15 dk felan dolasiyorum evde
Yarım saat felanda oturuyorum
Bukadar canım
Ignelerim için de allah razı olsun komşumdan o gelip yapıyor
Sağlık ocağına gitmeme gerek kalmadı
Her doktor da yazmayabilir insafına kalmış inşallah yazdırabilirsinBende anlamadım ki
Bunlar bir düzen içinde olmalı
Eczaneden almam lazım
Ya da sen gibi herhangi bir kadın doğum uzmanı yazacak
İşin kötüsü şuHer doktor da yazmayabilir insafına kalmış inşallah yazdırabilirsin
Sağol canım seninde hayırlı olsun inşallahhh yüzümüz güler canım:)Hayirlisi olsun canim :) benim de 14 subatta
Her doktor da yazmayabilir insafına kalmış inşallah yazdırabilirsin
Canim ilacinin bittiği gün kan testini yaptırİşin kötüsü şu
benim kan testinden bir gün önce bitiyor
Yine kan testi ile aynı gün bitse
Olumlu veya olumsuz olduğuna
göre alır veya almam
Hayırlı olsun canım seninde hakkında hayırlı olsun:)Bende 14 yada 15 Şubat biz birlikte beklicez kizlar
Canim ilacinin bittiği gün kan testini yaptır
Gebelik varsa çıkar zaten
Ilacida ona göre alırsın
Canim ilacinin bittiği gün kan testini yaptır
Gebelik varsa çıkar zaten
Ilacida ona göre alırsın
Cok saol canim.Önce karindan bakti göremeyince vajinal bakti yine göremedi bende cok üzüldüm ama elden bisey gelmiyor iste en azindan kürtaj olmucam die avutuyorum kendimi.sende ümitsiz olma asla ins Allah sana nasip eder keseyide kalbini duymayida inssCanim cok uzuldum ne diyecegimi bilemiyorum. Karindan mi bakti. Bende carsamba gidecegim ama niyeyse umitsizim.
Perşembe 10. Günün mü? Senin blast embriyo değil mi benim 3. Gün embriyosuydu ben 10. Gün verdim çünkü öyle yazıyordu bana verdikleri kağıttaPerşembe mi yaptırayım
Daha 10.gün olacak çıkar mı dersin
Yanılıyor cnm ama dene içinde kalmasınEczacı arkadaş aile hekimi yazıyor dedi ama şansımı perşembe deneyeceğim
Yine günü dolmadı demezler inşallah
Gerçekten büyük eksiklik
Eses bir gün önce bitiyorsa ben şöyle yapmıştım saatleri az az ileri atmıştım en sonuncuyu akşam vurup ertesi güne kan vermeye gitmiştim sonucu alınca tekrar aldım.
Kan sulandırıcı hibor 3500 kullanıyordum kanama olunca kesti şimdi. B12 tek kullanmıyorım doktorum keseyi görüce gyno ferro sanol verdi içinde folik asit b12 ve demir vitamini var bunu kullanıyorum
Perşembe 10. Günün mü? Senin blast embriyo değil mi benim 3. Gün embriyosuydu ben 10. Gün verdim çünkü öyle yazıyordu bana verdikleri kağıtta
Çok üzüldüm kan sonucunuz en son kaç çıkmıştı gerçekten görünmesi lazım ama geç tutunma olabilir mi acabaCok saol canim.Önce karindan bakti göremeyince vajinal bakti yine göremedi bende cok üzüldüm ama elden bisey gelmiyor iste en azindan kürtaj olmucam die avutuyorum kendimi.sende ümitsiz olma asla ins Allah sana nasip eder keseyide kalbini duymayida inss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?