- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #8.421
Hakkında hayırlısı olsun canım inşallahhh tutmuştur bebeğin:)
Insallah cnm insallahHakkında hayırlısı olsun canım inşallahhh tutmuştur bebeğin:)
Cok zor beklemek cokBenim5gün oldu tarsfer olalı yapmayı düşünüyorum erken yaparsamda 10günde yaparım canım:)
Evett vaarrrrBu daha iyi cikti...
Buarada senin dondurulmuş muydu? Değilse Çatlatma iğnesini ne zaman olmuştun? Çatlatma iğnesi pozitif çıkarıyo çünküCok zor beklemek cok
Aynen beklemek zor Allah yardımcın olsun canım buda geçer bakmısın:)Cok zor beklemek cok
Yok cnm uzulmem ben herseyin bilincindeyim ama test hergun yapacagim ve en son buraya atacam gelecek arkadaslarin isine yarar belki simdi kaybolup tekrar gelecek veya hic gelmeyecek veya kaybolmadan kizaracak bunu ogrenmis olucazKalibimmm canım şimdi okudum da senin 10. Gün olmuş daha çatlama iğnesini vurulalı moralini bozmak istemem ama ben geçmişte çatlatma iğnesi olduğumda demiştim 13. Güne kadar pozitif gösteriyordu test. Hatta çok umutlanmıştım bende inşallah sende vardır ama
Kızlar merhaba bugün kan testi yaptım 9.gün transfer beta 614
Rabbim isteyen herkese gönülden hayırlısını nasip eder inş
ooo mawallah iki tane miydi sizinKızlar merhaba bugün kan testi yaptım 9.gün transfer beta 614
Masallahhh hayirlisiyla saglikli dogum nasip etsin Rabbim canm cok sevindim :)Kızlar merhaba bugün kan testi yaptım 9.gün transfer beta 614
Yaparsan yaz canım bizde sizi görünce bizde heyecanlanıyoruzKizlar heycanlandirdiniz beniiii.8. Gundeyim benimde 5. Gun embriyosu ya gidip bi test mi alsam diye kendimi tutamiyorum yapmicam son gune kadar diyodum ama sanirim dayanamicamm
TebrikleeerrKızlar merhaba bugün kan testi yaptım 9.gün transfer beta 614
Valla alip yapicam Allahimm hepimize nasip etsin ya gonulden herkeze dua ediyorum vallaYaparsan yaz canım bizde sizi görünce bizde heyecanlanıyoruz
Deneysel çalışmanı sabırsızlıkla bekliyoruz o zaman canımCnm
Yok cnm uzulmem ben herseyin bilincindeyim ama test hergun yapacagim ve en son buraya atacam gelecek arkadaslarin isine yarar belki simdi kaybolup tekrar gelecek veya hic gelmeyecek veya kaybolmadan kizaracak bunu ogrenmis olucaz
Cok zor beklemek cok
Eger ikinci silik cizgide pembelik yoksa maalesef negatif oluyor canim.ki zaten coookk erken yaptigin icin olsada cikmaz bence :) insallah hayirlisiyla pozitifi gorursunCok zor beklemek cok
Var pembelik cnm ama igneden dir diye düşünüyorum test gunume kadar test yapacağım bakalim neler olucak...taze transfer olanlar icin bi ornek test sirasi olmus olur.. bende merakimi gidermis olurumEger ikinci silik cizgide pembelik yoksa maalesef negatif oluyor canim.ki zaten coookk erken yaptigin icin olsada cikmaz bence :) insallah hayirlisiyla pozitifi gorursun
Hadi bekliyoruz ama en sabirsizi ben ciktim hahahaValla alip yapicam Allahimm hepimize nasip etsin ya gonulden herkeze dua ediyorum valla
Cesaretlisin canim :) benim de 5.gunum bugun ama korkudan neredeyse 12.gunn bile yapamiycam testVar pembelik cnm ama igneden dir diye düşünüyorum test gunume kadar test yapacağım bakalim neler olucak...taze transfer olanlar icin bi ornek test sirasi olmus olur.. bende merakimi gidermis olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?