2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Kalibimmm canım şimdi okudum da senin 10. Gün olmuş daha çatlama iğnesini vurulalı moralini bozmak istemem ama ben geçmişte çatlatma iğnesi olduğumda demiştim 13. Güne kadar pozitif gösteriyordu test. Hatta çok umutlanmıştım bende inşallah sende vardır ama

Cnm
Yok cnm uzulmem ben herseyin bilincindeyim ama test hergun yapacagim ve en son buraya atacam gelecek arkadaslarin isine yarar belki simdi kaybolup tekrar gelecek veya hic gelmeyecek veya kaybolmadan kizaracak bunu ogrenmis olucaz

Cnm

Yok cnm uzulmem ben herseyin bilincindeyim ama test hergun yapacagim ve en son buraya atacam gelecek arkadaslarin isine yarar belki simdi kaybolup tekrar gelecek veya hic gelmeyecek veya kaybolmadan kizaracak bunu ogrenmis olucaz
Deneysel çalışmanı sabırsızlıkla bekliyoruz o zaman canım

Eger ikinci silik cizgide pembelik yoksa maalesef negatif oluyor canim.ki zaten coookk erken yaptigin icin olsada cikmaz bence :) insallah hayirlisiyla pozitifi gorursun
Var pembelik cnm ama igneden dir diye düşünüyorum test gunume kadar test yapacağım bakalim neler olucak...taze transfer olanlar icin bi ornek test sirasi olmus olur.. bende merakimi gidermis olurum

Var pembelik cnm ama igneden dir diye düşünüyorum test gunume kadar test yapacağım bakalim neler olucak...taze transfer olanlar icin bi ornek test sirasi olmus olur.. bende merakimi gidermis olurum
Cesaretlisin canim :) benim de 5.gunum bugun ama korkudan neredeyse 12.gunn bile yapamiycam test

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…