- 19 Şubat 2018
- 794
- 3.951
- 63
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #8.941
Oooy maşallahh,3 bebek olucaklar desenız ya:))) allah biZede nasıp eder inşTeşekkür ederim inşallah diyelim :)
Ikinci denemem ilkinden bir kızım var. 5inci gün 2 taze embriyoydu 1ı tutundu sadece.
Dondurulmusum yoktu.
Bu ikinci sıfırdan başlayıp denemem 5inci günde 2 tane taze embriyo transferi oldum.
İzmir irenbe deydim bahçeci Fulya ya geçtim tavsiyeler çok aldım hayırlısıHangisinden hangisine gectınız peki
Anladım canım evet hadi bakalım benim için hayırlısı yarın büyük gün Allah’ın izniyle kalp atışı duyalım inşallah ben hiç bişey hissetmiyorum canım ya midem bulantım Yok uyku hali bile Yok :) çok şaşkınımCanim bugün hem kan hem idrar tahlili yaptım içinde beta yoktu artık gerek te yok zaten betaya transferin 10 12 ve 14.günü baktirdim bugün gebelik için gerekli tahlil verdim
Atar atar:))) annesinin bukadar atıoken bebeşin atmaz mo:)) inş cnm sağlıkla büyüsün içerdeKızlar ben yarın kalp atışı için gidiyorum Allah’ın izniyle duanıza talibim hayırlısı ile inşallah pıt pıt atar meleğimin kalbi sata göre 6+6 oluyorum bu arada
Amin amin amin tüm kalbimle herkes için dua ediyorum. Rabbim herkese tattirsin insallah.Oooy maşallahh,3 bebek olucaklar desenız ya:))) allah biZede nasıp eder inş
Aynen en iyi merkezler arasında.umarım hersey istedıgınız gibi gider.İzmir irenbe deydim bahçeci Fulya ya geçtim tavsiyeler çok aldım hayırlısı
İzmir irenbe deydim bahçeci Fulya ya geçtim tavsiyeler çok aldım hayırlısı
Allah razı olsun inşallahAtar atar:))) annesinin bukadar atıoken bebeşin atmaz mo:)) inş cnm sağlıkla büyüsün içerde
Gercekden mi.kuzuuum ya cok heycanliyim sorma ... ilk kan testini kacinci gun yapdirdin ve kac çıktı.. herseyimiz ayni bende 5 inci gun ebrioyosu iki tane ler ve 5 inci gunu testi .. rabbim insallah yaniltmazz..sende benim gibi sabirsiz din demek arkadasim 5 inci gunde ogrendigine gore..Aynı şekildeydi benim testimde ve 5inci günde 5inci gün embriyosuyla bu şekilde çıktı sonuç hamileyim hemde ikizlere.
Ilaçlar bu kadar süremez imkansız. Hayırlı olsun inşallah
Gercekden mi.kuzuuum ya cok heycanliyim sorma ... ilk kan testini kacinci gun yapdirdin ve kac çıktı.. herseyimiz ayni bende 5 inci gun ebrioyosu iki tane ler ve 5 inci gunu testi .. rabbim insallah yaniltmazz..sende benim gibi sabirsiz din demek arkadasim 5 inci gunde ogrendigine gore..
Rabbim sagilkla sihhatla kucagina lmayi nasip etsin kuzummm insallah senin burdaki kadinlarin ve sonra da benim dileklerim kabul olur..
Ayyyy masallah kuzum yaaa bende hemen yarin gitsem mi aceba .. belki benimde ikizlerim filan olur herhalde sevinçten yeri göğü inletirimAmin canım amin inşallah seninde gönlüne göre olsun hersey. Sabirsizim bende çok doğru söyledin
Kan testi sonuçlarım:
6inci gün 71.8
9uncu gün 377.7
11inci gün 788.6
Sat'a göre 5+4'deyim bugün ve keseleride gördük. Kalp atışı için 2 hafta sonra gel dedi.
Ben çok yoğun ilaç alıyorum ve çok yorgunum hep uyumlu yorumAnladım canım evet hadi bakalım benim için hayırlısı yarın büyük gün Allah’ın izniyle kalp atışı duyalım inşallah ben hiç bişey hissetmiyorum canım ya midem bulantım Yok uyku hali bile Yok :) çok şaşkınım
Ayyyy masallah kuzum yaaa bende hemen yarin gitsem mi aceba .. belki benimde ikizlerim filan olur herhalde sevinçten yeri göğü inletirimayyy yarin olmaz simdi.. senin dediklerini okudum ya icime su serpildi hep belki igneden dir diyordum kendi kendime ... yarn hemen test yapdirayim o vakit ..seninkiler gibi cikar insallah
Hahahaa tamam ... zaten sabirsizligim ortadaHahah hadi inşallah bekliyorum güzel sonuçlarını bence ikiz çünkü 5inci gün idrarda kabak gibi cıktı
Bu arada idrarda belli olduysa kanda dünden yükselmiştir değerin. Bence yarın verebilirsin
2 gün sonrada yenile ve artışı gör tadından yenmez
Hahahaa tamam ... zaten sabirsizligim ortadayarin guzel haberler veririm inşallah
Hahahaha ben canim yaaa ...
Ben yarin yaparim sonra pazartesi hastaneme giderim 6 ve 9 uncu gun oluyor dr umda 11 inci gun kendi cagirir zaten eger varsa
Tamm cnm yarin yazarim ilk sonucu ...Aha iste aynı günler olmuş olcak dur bakalım değerler nasıl olur
Sabırsızlıkla bekliyorum sonuçlarını
Cnm bu arada herhamgi bi belirtin varmiydi 5 inci gunAha iste aynı günler olmuş olcak dur bakalım değerler nasıl olur
Sabırsızlıkla bekliyorum sonuçlarını
Cnm bu arada herhamgi bi belirtin varmiydi 5 inci gun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?