2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Oooy maşallahh,3 bebek olucaklar desenız ya:))) allah biZede nasıp eder inş

Canim bugün hem kan hem idrar tahlili yaptım içinde beta yoktu artık gerek te yok zaten betaya transferin 10 12 ve 14.günü baktirdim bugün gebelik için gerekli tahlil verdim
Anladım canım evet hadi bakalım benim için hayırlısı yarın büyük gün Allah’ın izniyle kalp atışı duyalım inşallah ben hiç bişey hissetmiyorum canım ya midem bulantım Yok uyku hali bile Yok :) çok şaşkınım

Aynı şekildeydi benim testimde ve 5inci günde 5inci gün embriyosuyla bu şekilde çıktı sonuç hamileyim hemde ikizlere.
Ilaçlar bu kadar süremez imkansız. Hayırlı olsun inşallah
Gercekden mi.kuzuuum ya cok heycanliyim sorma ... ilk kan testini kacinci gun yapdirdin ve kac çıktı.. herseyimiz ayni bende 5 inci gun ebrioyosu iki tane ler ve 5 inci gunu testi .. rabbim insallah yaniltmazz..sende benim gibi sabirsiz din demek arkadasim 5 inci gunde ogrendigine gore..

Rabbim sagilkla sihhatla kucagina lmayi nasip etsin kuzummm insallah senin burdaki kadinlarin ve sonra da benim dileklerim kabul olur..

Amin canım amin inşallah seninde gönlüne göre olsun hersey. Sabirsizim bende çok doğru söyledin

Kan testi sonuçlarım:
6inci gün 71.8
9uncu gün 377.7
11inci gün 788.6

Sat'a göre 5+4'deyim bugün ve keseleride gördük. Kalp atışı için 2 hafta sonra gel dedi.

Ayyyy masallah kuzum yaaa bende hemen yarin gitsem mi aceba .. belki benimde ikizlerim filan olur herhalde sevinçten yeri göğü inletirim ayyy yarin olmaz simdi.. senin dediklerini okudum ya icime su serpildi hep belki igneden dir diyordum kendi kendime ... yarn hemen test yapdirayim o vakit ..seninkiler gibi cikar insallah

Ben çok yoğun ilaç alıyorum ve çok yorgunum hep uyumlu yorum
Esimde sağolsun çok üzerime titriyor daha bi elektrik süpürgesi kullandirtmadi yapmayacaksin diyor bisey olur diye cok korkuyor yanimda bile uyumuyor gece elim kolum carparsabebege diye :))))

Hahah hadi inşallah bekliyorum güzel sonuçlarını bence ikiz çünkü 5inci gün idrarda kabak gibi cıktı

Bu arada idrarda belli olduysa kanda dünden yükselmiştir değerin. Bence yarın verebilirsin
2 gün sonrada yenile ve artışı gör tadından yenmez

Hahahaa tamam ... zaten sabirsizligim ortada yarin guzel haberler veririm inşallah

Hahahaa tamam ... zaten sabirsizligim ortada yarin guzel haberler veririm inşallah

Inşallah
Yalnız benim gibi kotu denk geldin sende. Yarın cuma 2 gün sonra pazar oluyor ben verememiştim pazar günü o yüzden ilk iki kan testi arasında 3 gün var. 3uncuyude Bahçeci'de hiç yaptırmamış gibi gittim yaptırdım

Hahahaha ben canim yaaa ...

Ben yarin yaparim sonra pazartesi hastaneme giderim 6 ve 9 uncu gun oluyor dr umda 11 inci gun kendi cagirir zaten eger varsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…