- 17 Mart 2016
- 2.173
- 2.206
- 133
- 34
- Konu Sahibi esmerhatun66
Kizlar cok nadirdir biliyorum ama 3 uz anne adaylari ariyorum.cok zorlu sureclerden geciyoruz birbirimize destek olalim :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah razi olsun canm seninde hayirli olur insallah :)Hayırlı olsun bebekleriniz
Canim hayırlı ugurlu bebişlerinizKizlar cok nadirdir biliyorum ama 3 uz anne adaylari ariyorum.cok zorlu sureclerden geciyoruz birbirimize destek olalim :)
Insallh cnm rabbim hayrlsini verr insaĺlah.suan o kadar tedirgin ilerliyoruz ki heranimiz risk.yatmak kalkmak yurumek risk.yani kisacasi aldigin nefes risk.tabi bu doktorlarin soyleyisi.ama ben rahatim ya rabbim verdi ondan baskasi ne olacgini bilemez.evet zor ama ben 3 tane melek kaybetmisken bana bi anda 3 tane melek daha nasip olduysa vardir yaradann bi bildgi.. normal bi hamilelihe gore herseyi daha erken yasiyosun diyebilirm benim suan karnim 7 aylik gibi falan.agrilarin daha fazla.ve daha fazla ilac kullaniyorum.onunn disinda bi skntim yok cok sukur elahmdulillah.ben sagliklrndn baska bisey istemyrum.erkem dogma oranlari cok yuksek prematre bebek olamalri cok buyuk en cok bu korkutuyo isteCanim hayırlı ugurlu bebişleriniz
Tüp bebek mi canım
Bende 3 emriyo transferi yapmak istiyorum
Ocak ta ikinci tedavime başlıcam
Durumun nasıl canım şimdiden bi sıkıntın var mı
Doktorlar çoğul gebelik için hastaları çok korkutuyorlar
Bende biraz endiseliyim gerçekten
Amin insaĺlah cnm saol :)Oo ne güzel sağ salim kucağınıza almak nasip olsun.
AnladımInsallh cnm rabbim hayrlsini verr insaĺlah.suan o kadar tedirgin ilerliyoruz ki heranimiz risk.yatmak kalkmak yurumek risk.yani kisacasi aldigin nefes risk.tabi bu doktorlarin soyleyisi.ama ben rahatim ya rabbim verdi ondan baskasi ne olacgini bilemez.evet zor ama ben 3 tane melek kaybetmisken bana bi anda 3 tane melek daha nasip olduysa vardir yaradann bi bildgi.. normal bi hamilelihe gore herseyi daha erken yasiyosun diyebilirm benim suan karnim 7 aylik gibi falan.agrilarin daha fazla.ve daha fazla ilac kullaniyorum.onunn disinda bi skntim yok cok sukur elahmdulillah.ben sagliklrndn baska bisey istemyrum.erkem dogma oranlari cok yuksek prematre bebek olamalri cok buyuk en cok bu korkutuyo iste
Aminnn insallah canm rabbim hepimize hakkimizda hayirlisi neyse onu versin insallah :)Anladım
Canım inşallah sağlıklı,sıhhatli,zamaninda bebeklerini kucağına alırsın![]()
Klomen canmmrb konuyu acan kısı cogul gelıklerınız normalmı olusuyo yoksa ılac fılanmı
Saol canm allah razi olsun.evet dunyaya gelen buyuyo rabbim saglik versinde nasil olsa herseye alisiyoruz.Suan icin hic bisey yapmayi dusunmuyoruz haftamin ilerlemesini bekliyorum bi corap dahi almadim.daha once aci tecrubeler yasadigim icin.. ama surekli arastiriyorum.park yatak dusundum ama koyacak yerim yok malesef odalarim cok kucuk. 2 yasina kadar yatabilcegi demonete besiklerden almayi dusunuyorum.fiyat olarakta uygun. yani yatak odama bile koyamicam.ama ilk gunler 3 unu bi yerde yatirma gibi bi secenecek bulabilirsem odalarina koyacagim besik haricinde bitane daha almayi dusunuyorm ama henuz ole biseye hic denk gelmedim.Maşallah, bnmkiler yarın 1.5 yaş dolduruyolar. Sağlıklı olsunlarda doğan büyüyo canım, hayatını kolaylaştıracak ürünler bak mutlaka. Banyo ürünleri yatakları. Mesela ben ilk başta chicco next to me almıştım, gerçi ikinci elden iyi paraya sattım ama keşke ilk zamanlar için park yatak alsaydım diyorum, daha uzun süre kullanırdık. Arabayıda iyi düşün, bnmkileri çok sevmedim.
kac mg kullandınız ve adetın kacıncı gunu kac doz aldınız k.bakmayın mrk ettım soruyorumKlomen canm
.rabbim senn evlatlarinida saglikli uzun omurler nasip etsin insallah.. banyo urunleri hakkinda nasil bisey alabilirim sen daha tecrubelisin.neler almam gerekiyo olmazsa olmazlar neler mesela.Maşallah, bnmkiler yarın 1.5 yaş dolduruyolar. Sağlıklı olsunlarda doğan büyüyo canım, hayatını kolaylaştıracak ürünler bak mutlaka. Banyo ürünleri yatakları. Mesela ben ilk başta chicco next to me almıştım, gerçi ikinci elden iyi paraya sattım ama keşke ilk zamanlar için park yatak alsaydım diyorum, daha uzun süre kullanırdık. Arabayıda iyi düşün, bnmkileri çok sevmedim.
Ya aslinda acik konusmak gerekirse ben klomeni duzenli kullanmadim.ben hamile kalabilyodum cok sukur ama surekli kalp atislari duruyodu.klomene hic gecemden once esimde bende vitamin kullandik.esime duzenlu verdim ama ben hic duzenli kullanamadim.dozunu tam olarak bilmiyorum ama 2 yada 3 kez ictim.yumurtama adetin 3. Gunu bakldi ve 1 tane yumurtam vardi oda cok kucuktu.catlamiyacagini dusunerek 3 gun snra catlma ignesi verdi doktorum.adetimin bittigi gun vuruldum aksamina iliski ddi.ve biz ogunu degerlendiremedik.ertisi gun bayramdi cunki.2 gun ole gecti ancak olabildi.snra benim kendi yumurtlama gunume denk gelen tamamen tesadf bi iliski daha oldu.o catlamaz denilen yumurtamdan tek yumurta ikizlerim, yumurtlama gunume denk gelen den de bi tane melegim var.rabbim ole layik gordu elahmdullillah :)kac mg kullandınız ve adetın kacıncı gunu kac doz aldınız k.bakmayın mrk ettım soruyorum
ilk başta en fazla 2 şer takım prematüre al yıka ütüle kaldır. Çok alma 1 ay sonra olmuyolar, az kullanacağın şeylere çok para verme. Banyoya gelince Ben ok baby ayaklı küvet aldım bayılarak kullandım, alt tarafını alt değiştirme için kullandım, 1 yaşına kadar. Biberın çok bulundur en az 3 er tane olmalı, ilk altı ay sterilizasyon aleti çok önemli, ben weewellin büyük olanını kullandım mmnundum. Britax araba kullanıyorum geniş fskat ağır, aria twin hafif diyolar ona bak..rabbim senn evlatlarinida saglikli uzun omurler nasip etsin insallah.. banyo urunleri hakkinda nasil bisey alabilirim sen daha tecrubelisin.neler almam gerekiyo olmazsa olmazlar neler mesela.