Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2018 ücüz anne adayi arkadaslar ariyorum hadi gelin bu zorlu süreci beraber basaralim :)
Kızlar bende 8tane merional 150kalçadan ve ovitrelle çatlatma iğnesi kullandım bugün 5.günüm 36.saatten sonraki ilişkide çok ağrı yaşadım ve sonrasında da aynı şiddetle değil ama devam ediyor ağrım doktorum yumurtalar çok iyi büyümüş çoğul gebelik olabileceğini söyledi forumda yazdıklarınızı gördüm tecrübelerinize çok ihtiyacım var çatlatma iğnesinden sonrası nasıl geçti ve gebe olduğunuzu nasıl öğrendiniz ne emekler veriyoruz Allah kucağa almayı nasip etsin kucaktakileri de anne babasına bağışlasın
Sadece bu iki igneyle kaldim canım daha ama merionali 9 daha gobekten vuruldum buyume kivamina geldikten sonra ovitrella catlatma ignesini kullandimm klomenlede kalanlar var amaa bnm polikistlikover kistim vardi klomen bana fayda etmedi
Ciktilar canm iyiler cok sukur.beni sorarsan hic iyi degilim.hergunm aglayarak geciyo malesef.gecelri uyumuyolar doymuyolatr sutum kesildi mama yeterli gelmiyo sirt agrim gecmedi uyumyorum vs..