- 14 Kasım 2016
- 3.824
- 5.248
- 158
- Konu Sahibi 35Defnee35
2018 yılı içerisinde hamilelik planı olan kadınlar buyrun fikir alışverişi yapalım :)))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende 2018 yılı ocak Şubat martta ovu testi kullanıp nisan Mayıs gibi hamilelik düşünüyorum nasipseMerhaba :)
Biz 2017 eylul-ekim gibi calismalara baslayalim diyoruz. Siz ne zaman?
Bende 2018 yılı ocak Şubat martta ovu testi kullanıp nisan Mayıs gibi hamilelik düşünüyorum nasipse
Yok Cnm 2.olacak. Üstte belirttimIyi oldu bu konuyu acmaniz. Baya zaman var ama insan boyle buyuk bir karar alinca heyecanlanip baya kafa yoruyor. Ilk mi olacak sizin nasip olursa?
Iyi oldu bu konuyu acmaniz. Baya zaman var ama insan boyle buyuk bir karar alinca heyecanlanip baya kafa yoruyor. Ilk mi olacak sizin nasip olursa?
Senin ilk mı olacak
Tabi ilk tecrübesiz oluyor insan bilmiyorsun o ayrı heyecanı,ikinci de herşey bilinçli oluyor ama onun da heyecanı farkındalığın olur bence.Allahim sağlıklı nasip etsin canım sana da bebiş..Neden gelecek sene dusunuyorsun yada bu sene sonuEvet gec gordum yazdiginizi :) Evet ilk olacak o yuzden heyecanliyim. Gerci kacinci olursa olsun hep bi heyecandir :)
Tabi ilk tecrübesiz oluyor insan bilmiyorsun o ayrı heyecanı,ikinci de herşey bilinçli oluyor ama onun da heyecanı farkındalığın olur bence.Allahim sağlıklı nasip etsin canım sana da bebiş..Neden gelecek sene dusunuyorsun yada bu sene sonu
Yasin kaç canım,anladım oranın şartları daha farklı tabi ekonomik özgürlük daha fazla yani hak hukuk filan..Saolun size de :)
Yurtdisinda yasiyorum 3 yildir. Buraya geldigimden beri once dil ogren falan derken ancak diplomama gore bir is bulabildim. Burada hamilelikte belirli haklardan yararlanabilmek icin en az 1 sene calismis olmak gerekiyor. Onun icin bekleyelim dedik biraz. Hem de burasi yazin bile cok sicak olmadigi icin guzel bir aya denk gelsin dogum diye planladik. Hersey plan simdilik, olur umarim :)
Yasin kaç canım,anladım oranın şartları daha farklı tabi ekonomik özgürlük daha fazla yani hak hukuk filan..
32 :))26 yasindayim :) Siz?
Gönlünüzce olsun.ilk cocukmu olacakBende düşünüyorum eylül ekim gibi bakalım kısmet
Evet ilk çocuk olacak 2.5 yıllık evliyimGönlünüzce olsun.ilk cocukmu olacak
Çok geçmiş olsun canim,Allah'ım zamanı geldiğinde hayırlısı ile nasip etsin.aminnnn inşallah..Burda birbirimiz ile paylaşımda bulunabiliriz.İlk bebeğin mı olacak hamilelik düşündüğünde?Ne zaman boyle konu acilir diyordum gorunce cok sevindim 9 subatta 12 haftalik bebegimi kaybettim 3 aylik bir dinlenme verdi doktor 3 ay sonra insallah planlarimiz var bakalim Rabbim herkese saglikli hayirli hamilelik sureci nasip etsin saglikla olucak evlatlarimizi kucagimiza almayi nasip etsin insallah
İnşallah canım gonlumuzce olsun hepimizinRabbim inşallah sağlıkla nasip eder hepimize...