• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BAT 18 EYLÜL HAMİLELİK PLANLAYANLAR BİRLİKTE BEKLEYELİM🌸

Sağol canım inşallah hepimizinki tutar bu ay. Ben ovulasyon testi kullanmıyorum zaten stresliyim beni daha çok strese sokar yumurtlama yarın gösteriyor uygulamada ama ben 9. Gün yumurtladigumi düşünüyorum akıntı ağrı bütün belirtiler o gün vardı
Kendinizi bilmeniz cok güzel bende stresliyim nasıl atıvam üstümden şu bir kaç hafta nasıl geçicek hiç bir fikrim yok 😅 bir an önce geçsin inşallah

Benim de 15 16 Eylül bat inşallah bu ay sağlıklı bi gebelik oluşur. 1 kutu prowomen bitirdim. Şimdi de proceive f kullanıyorum. Hergun taze incir yiyorum bir de.

Kendinizi bilmeniz cok güzel bende stresliyim nasıl atıvam üstümden şu bir kaç hafta nasıl geçicek hiç bir fikrim yok 😅 bir an önce geçsin inşallah
Evet ama böyle de tutturamiyorum galiba günleri 😅 İnan çalışıyorum ona rağmen her dakika aklımda kendime hayret ediyorum artık

Evet ama böyle de tutturamiyorum galiba günleri 😅 İnan çalışıyorum ona rağmen her dakika aklımda kendime hayret ediyorum artık
hahah bende aynı iyiki evde değilim diyorum bazen :D gün aşırı ilişki oluyorsa tuturursunuz adet bitiminden 5 gün sonra gün aşırı adete kadar yapıcaksın canım :D ay oda baya zor cidden ben ovulasyon testiyle yaptım artık pik 2 gün sürdü pikten sonraki 2 günüde değerlendirdik artık yoruldum ve psikolojik olarak iş gibi düşünmeye başladım sadece çocuk yapmak için ilişki yapmak :D eşime diyorum biz bir süre görüşmeyelim en azından bir hafta filan :D

hahah bende aynı iyiki evde değilim diyorum bazen :D gün aşırı ilişki oluyorsa tuturursunuz adet bitiminden 5 gün sonra gün aşırı adete kadar yapıcaksın canım :D ay oda baya zor cidden ben ovulasyon testiyle yaptım artık pik 2 gün sürdü pikten sonraki 2 günüde değerlendirdik artık yoruldum ve psikolojik olarak iş gibi düşünmeye başladım sadece çocuk yapmak için ilişki yapmak :D eşime diyorum biz bir süre görüşmeyelim en azından bir hafta filan :D
Olduğu kadar artık bide benim oğlan geç yatıyor bu aralar o uyuyana kadar benim uykum geliyor 🤣 senin ne zaman pikti canım

Olduğu kadar artık bide benim oğlan geç yatıyor bu aralar o uyuyana kadar benim uykum geliyor 🤣 senin ne zaman pikti canım
hahah allah bağışlasın canım benim :KK200: benim ilk bebem olcak allah nasip ederse bakalım :) 31 ağustos

Sağol canım 🥰 Allah önce olmayanlara sonra bana nasip etsin hayırlı kandiller bu arada bu gece bol bol dua edelim birbirimize inşallah
Aminn inşallah canım benim ismim Merve duanda benide geçirirsen çok mutlu olurumm bende size edeyim isminiz nedir?

Hayırlısıyka canım ben 31 agustosta çatlama gördüm ovulasyın testiyle beklemedeyim sende durumlar nasıl
Bugün pik diye düşünüyorum dün yaptım koyuydu baya bugğn ilişki olur bakalım tutacak mı 14 13 eylülde belli olur

Back
X