- 12 Ağustos 2014
- 167
- 133
- 103
- Konu Sahibi beyaz-melek6826
Kızlar 2018 yılında tüp bebek tedavisini deneyecek ya da tedaviye başlamayı düşünenler var mı aramızda 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayyy hadi bakalım hayırlısı olsun inşallah, ben geçen yıl tedavi gördüm ilk denememde de hamile kaldım herşey de yolunda giderken haftalık normal kontrolümde doktor ultrasona koydu ve bebeğimin kalbinin durduğunu söyledislm canım bende inş aralık sonu gibi başlıyorum tedaviye adetin ikinci günü iğnelerime başlıcam
Ins canim ya peki neden kalbi durmus arastirmadilsrmiAyyy hadi bakalım hayırlısı olsun inşallah, ben geçen yıl tedavi gördüm ilk denememde de hamile kaldım herşey de yolunda giderken haftalık normal kontrolümde doktor ultrasona koydu ve bebeğimin kalbinin durduğunu söyledioğlum olacaktı ama nasip işte... Şimdi tekrar cesaretimi toplayabildim dondurulmuş embriyolarımız var zaten inşallah tekrar deniyeceğiz inşallah bu sefer olur.
Hayirlisi canim ins nezaman transferSlm herkese bende dondurulmuş embriyo 2. Denemem olcak insallah hakkımızda hayırlısıni diliyorum ☺
Ins canim benimkide ozamana denk gelicek hayirlisi bakalimMerhaba :)
Biz Ocak ayında denemeyi düşünüyoruz nasipse.. yeni yıl bizi inşallah bebişlerimize kavuşturur
Slm canim ins hayirlisi olur ins peki neden dondurnuz hemen transfer olmadiSelammm kızlarr :)))
Ben tedaviye ekim ayında başladım. Yumurtalar toplandı donduruldu
Allah nasip ederse ocağın ilk hafta transferim olacak![]()
Sağol canım. Doktorum iğnelerden ve yumurta toplama işleminden dolayı rahim baya yoruldu o yüzden donduralım rahim dinlensin birde dondurulmuş embriyonun tutma olasılığı daha yüksek dedi o yüzdenSlm canim ins hayirlisi olur ins peki neden dondurnuz hemen transfer olmadi
İnşallah canim ilk denemem Kasım ayinda kimyasal gebelik oldu doktoruma görüşüp ona gore olcak belli değil şimdilik. Senin ne zamanHayirlisi canim ins nezaman transfer
Mrb canım benim fsh yüksek olduğu için 2.deneme olcak.senin nedir ne durumdasinBende varım kızlaaarr. İnşallah güzel haberlerle doldururuz burayı. Sıkıntılarınız nedir?
hadi bakalım inşallah ilk denemenizmiMerhaba :)
Biz Ocak ayında denemeyi düşünüyoruz nasipse.. yeni yıl bizi inşallah bebişlerimize kavuşturur
bebekten örnek alındı benden ve eşimden de kan alındı ve teste gönderildi ama hiçbir şey çıkmadı yani bebek gayet sağlıklıymış, bende ve eşimde de bişey çıkmadı herşey temiz. Sebep yok yani doktorumun tek şüphelendiği bağııklık sistemim yüksek olunca bebeği vücuttan atıyor dedi, bunun içden bir serumdan bahsetti intralipit serum transfer de ve sonrasında bu serum verilecek sanırım banaIns canim ya peki neden kalbi durmus arastirmadilsrmi