2018 yılında tüp bebek yaptırmayı düşünenler burayaaaaa

slm canım bende inş aralık sonu gibi başlıyorum tedaviye adetin ikinci günü iğnelerime başlıcam
Ayyy hadi bakalım hayırlısı olsun inşallah, ben geçen yıl tedavi gördüm ilk denememde de hamile kaldım herşey de yolunda giderken haftalık normal kontrolümde doktor ultrasona koydu ve bebeğimin kalbinin durduğunu söyledi :kızgın: oğlum olacaktı ama nasip işte... Şimdi tekrar cesaretimi toplayabildim dondurulmuş embriyolarımız var zaten inşallah tekrar deniyeceğiz inşallah bu sefer olur.

Ayyy hadi bakalım hayırlısı olsun inşallah, ben geçen yıl tedavi gördüm ilk denememde de hamile kaldım herşey de yolunda giderken haftalık normal kontrolümde doktor ultrasona koydu ve bebeğimin kalbinin durduğunu söyledi :kızgın: oğlum olacaktı ama nasip işte... Şimdi tekrar cesaretimi toplayabildim dondurulmuş embriyolarımız var zaten inşallah tekrar deniyeceğiz inşallah bu sefer olur.
Ins canim ya peki neden kalbi durmus arastirmadilsrmi

Slm canim ins hayirlisi olur ins peki neden dondurnuz hemen transfer olmadi
Sağol canım. Doktorum iğnelerden ve yumurta toplama işleminden dolayı rahim baya yoruldu o yüzden donduralım rahim dinlensin birde dondurulmuş embriyonun tutma olasılığı daha yüksek dedi o yüzden

kızlar merhabalar bende 2018 ocak gibi tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum 1 yıl 4 aydır maalesef uğraşımız sonucunda olmadı.eşimin morfoloji sorunu vardı birde hareket neofertil ilaç ile morfoloji baya baya toparladı fakat sayı çok düşmüş ve ileri hareketlisi yok 18 milyon olmuş sayı sanki günden güne azalıyor sayısı.sülük ve hacemat yaptırdık 2 hafta önce 1 hafta sonra tekrar bir spermiyogram vericek bakalım ne olacak birde doktor 1.derece varikosel dedi.ameliyat olmasını istemiyorum ameliyata 3.5 bin tl dediler zaten tüp bebek parasının yarısı.ben bahçeci tüp bebekle görüştüm randevu aldım.16 aralık için bakalım gitcez ne dicek

Ins canim ya peki neden kalbi durmus arastirmadilsrmi
bebekten örnek alındı benden ve eşimden de kan alındı ve teste gönderildi ama hiçbir şey çıkmadı yani bebek gayet sağlıklıymış, bende ve eşimde de bişey çıkmadı herşey temiz. Sebep yok yani doktorumun tek şüphelendiği bağııklık sistemim yüksek olunca bebeği vücuttan atıyor dedi, bunun içden bir serumdan bahsetti intralipit serum transfer de ve sonrasında bu serum verilecek sanırım bana

Back
X