Diyarbakır Tüp bebek

Transferden sonra nasıl ilerledi süreç nerelere dikkat ettiniz acaba ?
2 gün dikkat ettim sonra pek etmedim açıkcası yemek de yaptım ,çamasir da astım dikkatli bir sekilde ağır kaldırmadan .
Dışariya yürüyüşe de çıktım.sadece süpürge vileda yapmadım.

ani harketler yapma ,ağır kaldırma ilaçlarini düzenli kullan. hafif yürümek kan akisini hizlandiriyor iyi geliyor öneririm temiz hava iyi geliyor. ☺️

2 gün dikkat ettim sonra pek etmedim açıkcası yemek de yaptım ,çamasir da astım dikkatli bir sekilde ağır kaldırmadan .
Dışariya yürüyüşe de çıktım.sadece süpürge vileda yapmadım.

ani harketler yapma ,ağır kaldırma ilaçlarini düzenli kullan. hafif yürümek kan akisini hizlandiriyor iyi geliyor öneririm temiz hava iyi geliyor. ☺️
Ya bende öyle yaptım ama biraz tedirginim açıkçası umarım herşey güzel ilerler

Yok sadece karnım ağrıyor bazen sonra geçiyo adet belirtisi gibi
Ama hem iğne hemde fitil kullanıyorum progestan Allah korusun bebek olmasa bile bunları kullanırken rgl olmak mümkün değilmiş öyle okudum yani ee o zaman bu ağrılar niye var anlamadım belirtimi değil mi bilmiyorum

Yok sadece karnım ağrıyor bazen sonra geçiyo adet belirtisi gibi
Çok bi belirti olmuyor zaten .
Benimde kasık agrim vardı ekstra belim ağrıyordu son günler o kadar baska bir belirtim yoktu ☺️

Ya bende öyle yaptım ama biraz tedirginim açıkçası umarım herşey güzel ilerler
Havuç tüketin tutunmaya katkısı var. Ben de zeki
Hocada pozitif görenlerdenim. Kabız olmayın sakın ıkınma hareketinden kaçının bu süreçte çay kahve tüketimi azaltın ya da hiç içmeyin hala kahve içmedim 😀 küçükbaş hayvan eti tüketin ciğer asla yemeyin ola ki gebelik olursa. Vücut bebeği şu an yabancı madde olarak algılayıp dışarı atmak istiyor antioksidan gıdalardan kaçının yeşilçay maydonoz vs gibi. Ceviz yiyin bol bol su için.

Back
X