- 9 Temmuz 2017
- 655
- 679
- 33
Delfin hala şansımız varmı.. . Yıkılmadik ayaktayız. Yazamadim bütün akşam kizimdan bisy yapamıyorum ki üzüntü mi bile yasayamadim ona catiyorum bu defa
Ay yapma kız öyle yazık çocuktan çıkarma gerginliğini kıyamam ona, ben idrardan baktırdığım için hala bir umut diyorum ama kanda da yanılma payı oluyor mu bilmiyorum kuzum belki vardır Allah istedikten sonra herşey olur valla..

Adetim düzenli ama şöyle mesela döngü aralıklarım Ağustos 26 gün , Eylül 29 gün, Ekimde 25. Günde adet oldum. Ben bunun düzensiz olduğunu sanırdım ama normal sayılıyormuş..
  Adetim düzenli ama şöyle mesela döngü aralıklarım Ağustos 26 gün , Eylül 29 gün, Ekimde 25. Günde adet oldum. Ben bunun düzensiz olduğunu sanırdım ama normal sayılıyormuş.. 

rabbim yüzünü güldürsün insaallah.. olmazsada eğer hiç moralini bozma hayırlısı de çalışmalara devam et her şeyin bir zamanı var Allah ol der ve olur sonuçta hamile kalsak bile garantisi yok.. sen tevekkül et gerisini Allah'a bırak umudunu hiç kaybetme..
rabbim yüzünü güldürsün insaallah.. olmazsada eğer hiç moralini bozma hayırlısı de çalışmalara devam et her şeyin bir zamanı var Allah ol der ve olur sonuçta hamile kalsak bile garantisi yok.. sen tevekkül et gerisini Allah'a bırak umudunu hiç kaybetme.. peki şeyi merak ettim o pıtpıt hissini adetin geciktikten sonra mı hissettin önce mi?
 peki şeyi merak ettim o pıtpıt hissini adetin geciktikten sonra mı hissettin önce mi?