Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bnde heyecanliyim senin adina kuzum insallah Rabbm sikintisiz sonuca ulamanizi nasip etsinn
Amin canim benim❤
Bu ay başlayamiyoruz tedaviye. Doktorum tekrar AMH testi istedi. Daha önce yaptirmistim ama muayene de yumurta rezervi az görünüyormuş. Eger test sonucundaki deger az cikarsa ona gore tedaviye baslayacakmis.
Persembe tekrar doktora gidecegim. O zaman belli olacak durumum. Hayirlisi..

ay inş bu sürecin tertemiz geçer hunileri hazırlarsın haber ver bize:)
Bi huni kismina gelebilsem keşke :dua: Mart ayinda tedaviye baslayacagiz buyuk ihtimalle. Doktor AMH testini yenilememi istedi. Persembe sonuc belli olacak. Ona gore tedaviye baslayacagiz canim.

22sinde doktora gittiğimde yumurtan çatlamış demişti (tam olarak hangi gün çatladı yada tam o gün mü çatladı bilmiyorum). Öncesi günler gün aşırı ilişkiye girdik. Sonrasında da birkaç defa ilişki oldu. En son geçen hafta çarşamba oldu. 22sinde kan testi yaptırmıştım negatif çıktı. Bu sabah idrar testi yaptım negatif çıktı. İhtimal veriyor musunuz kızlar? Test için erken mi davrandım sizce?

Kızlar çörekotu galiba kist yaptı bende o yüzden adetim gecikti bence. Çünkü yumurtlama tam zamanında oldu yumurtlamayı geciktirmedi ama yumurtam belkide kistleşti çatlamadı :(

Evet onu duydum ama yumurtlama zamanında oldu canım 12 Ocak'ta ovulasyon testi pik yaptı 13 Ocak'ta çatlasa 14 gün geçti. Bu kür yumurtlamayı geciktiriyor diye duymuştum adetide geciktirir mi?
Benimkini geciktirdi iki gün. Düzen de iyice şaştı, ara kanamalar falan oldu.. gecikme olmaz benim hiç

Kızlar çörekotu galiba kist yaptı bende o yüzden adetim gecikti bence. Çünkü yumurtlama tam zamanında oldu yumurtlamayı geciktirmedi ama yumurtam belkide kistleşti çatlamadı :KK43:
Canım oyle dusunme benimde gecikti biliyorsun oldum zaten. Ama sen daha olmamissin umut var bi test negatif cikti diye yok diyemeyiz bekleyelim canını sıkma

Anladım canım bak belki orda da düzgün bi doktor vardır . kür olarak başlamayı düşündüğün bisey var mı
bu ay incir kürü yaptım canım beklemedim bat 3 şubat inşallah işe yarar... geçen ayda soğan kürü yapmıştım

Back
X